Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ofiste elektrikler gitti cepten girdim, buradayımnerdesınızz kızlarrr
Canim allah yardimcin olsun bak 1tane var onu bulamayanda var sonucda bir tane evladin var ikincide olur inşallahyaş 39 olucam 1 tane çocuğum var çok şükür 13 yaşında şuan 2.yi istiyoruz fakat değerler iyi çıkmadı.rezervlerim azalmış 3 tane folikül gördüğünü ve bundan sonrada azalacağını bir an önce tüp bebek denemem gerektiğini söyledi.tabiki Allah tan ümidimi kesmiyorum hiç bir zaman fsh değerimi ben kullandığım testeredişli aslanpençesi sayesinde düşürdüm 7.6 ya.elimden gelenide yapmaya devam edicem ama galiba teselliye ihtiyacım var
Canim biraz agrili oluyormus bir iki gun agri hafif hafif oluyormus allah güç verir canim.Su rahim filminden korkmaya başladım, anestesisiz yaptirayim dedim ama umarım çok zorlanmam
vajınal ultrason da sıkıntı cekmıosan anestezı olmadan yaptr öle dıolarrSu rahim filminden korkmaya başladım, anestesisiz yaptirayim dedim ama umarım çok zorlanmam
İnşallah kolay atlatsam bariCanim biraz agrili oluyormus bir iki gun agri hafif hafif oluyormus allah güç verir canim.
Bugün de regl olmama rağmen vajinal ultrasondan baktı, sıkıntı olmadı, anestezi önermiyoruz boşuna ilaç alma vücuduna dedi Dr.un asistanivajınal ultrason da sıkıntı cekmıosan anestezı olmadan yaptr öle dıolarr
aynenn benmde gecen ay regl ken vajınal ultrasndan baktı hep alttan dedı doktor sasırdım ben hattaBugün de regl olmama rağmen vajinal ultrasondan baktı, sıkıntı olmadı, anestezi önermiyoruz boşuna ilaç alma vücuduna dedi Dr.un asistani
Ben de şaşırdım alttan bakmaz sanmistimaynenn benmde gecen ay regl ken vajınal ultrasndan baktı hep alttan dedı doktor sasırdım ben hatta
aynenn bende sasırdım sormustum evett #3133 dogru bende snradan folikül sayısı için bakmıstr dedım klomen verdı mesela banaBen de şaşırdım alttan bakmaz sanmistim
Önceki doktor karından bakmisti da adetin 3. Günü ondan sasirdimadetin 3. günü yumurta folikül sayısı için vajınal bakıyolar
bencedeen doğru sayıyı vajınal verir demişti dr
bana hıc karndan bakmadı kadının dedıgı tek sey o gun sordum ama reglım dıye tamam dedı hep alttan olck dedı kontrolÖnceki doktor karından bakmisti da adetin 3. Günü ondan sasirdim
İnşallah canım...Allah dileyen herkese nasip etsin inşallahCanim allah yardimcin olsun bak 1tane var onu bulamayanda var sonucda bir tane evladin var ikincide olur inşallah
banada baktı canım...daha emin bir yöntemBen de şaşırdım alttan bakmaz sanmistim