- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
bu kürlerle gider o miyomaaa bu arada doktor çok ufak bi miyom var, can sıkacak konumda değil dedi ama ben ne olur ne olmaz bugün soğan kürüne de başlayacağım... bi dahaki gidişe kaybolmuş olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kürlerle gider o miyomaaa bu arada doktor çok ufak bi miyom var, can sıkacak konumda değil dedi ama ben ne olur ne olmaz bugün soğan kürüne de başlayacağım... bi dahaki gidişe kaybolmuş olsun inşallah
Canim ben bu konuda egitimliyim ve bu sektörde çalışmistim guvendigim markalardan biri rahatlikla ölçeklerine dikkat ettikce rahatca kullanabilirsin.bulundum yerde aksu vıtalın tum urunlerı var hatta bn yulafını aldım dıgerlerıne guvenemedım aladgm zaman hatta buraya yazmıstım kımse bılmıodu arkanın guvenırlıgını nettende baktmm emın olamadm gerı verdımm sımdı ikna oldum iyi olduguna hastane cıkısı alıcam mutlaka
aynenn cnm öle saol cok iknaa oldumm hemen alıcammBu kürlere ne dayanir ki herseyin ilaci yediğimiz ictiklerimizde sentetik ilaca Hayır diyorum her zaman
böyle devam et dengelı beslenmkde cok önemlı yanında bırde spora basladdnnnn oohh meyvelerını toplamaya basladnnn ne guzell böle devamçok mutlu oldum bugün yaaa, anlatamam nasıl üstümden yük kalktı...çok şükür
aynen çok şükür...böyle devam et dengelı beslenmkde cok önemlı yanında bırde spora basladdnnnn oohh meyvelerını toplamaya basladnnn ne guzell böle devam
bnde hsg ye taktımm 1 aydrr neden ıstemedı acaba gttgme soraymm ne var ne yok baskmasıılazm dı ılk benle bır kadn daha vardı fsh yuksek tedavıye gelmıss ona ılac vermeden hsg dedı bana hsg demeden ılac verdıaynen çok şükür...
tatlım hoşgeldin aramıza, haberler süpper, uzun uzun yazım yukarda
Batmak işi sorun değilde kilo yapacak ben onuda düşünüyorum.maşallah bayağı kalorili besleniyoruzyakında batacam yaaa, resmen bu kürlere çalışıyorum...
saoll cnm ınsaallahO.degil canim ikna icin demedim bunlarin icerigini cok iyi biliyorum bir faydam olut diye detaylı yazdim insallh sifa olur.
Canim doktotunun bildigi birsey vardir isterdi yoksa ama demekki sende oyle birsey istemek icin gerek duymadi henüz icini rahat tut.bnde hsg ye taktımm 1 aydrr neden ıstemedı acaba gttgme soraymm ne var ne yok baskmasıılazm dı ılk benle bır kadn daha vardı fsh yuksek tedavıye gelmıss ona ılac vermeden hsg dedı bana hsg demeden ılac verdı
hımm dıyosunn anlamadmm cnm cuma gunu gıdıcem bakalım ne dıcek 2 gunluk progestan kaldı bıtımı gıtcem doktora cuma gunu zaten o gunde bat ıma denk gelıoCanim doktotunun bildigi birsey vardir isterdi yoksa ama demekki sende oyle birsey istemek icin gerek duymadi henüz icini rahat tut.
Kizlar cok sukur ki derdi veren dermaninida veriyor cozulmucek seyler degil bir bakmisiz hepimiz ayni anda hamis olmusuz.çok mutlu oldum bugün yaaa, anlatamam nasıl üstümden yük kalktı...çok şükür
canım ben artık kürler harici sadece yulaflı köy yumurtası ve meyve yiyorumBatmak işi sorun değilde kilo yapacak ben onuda düşünüyorum.maşallah bayağı kalorili besleniyoruz
daha dogall yolllardan dene ılk önce ıstersenn mesela montenın yaptgı kaplıca yakı yöntemı kürler vsDoktordan yeni geldim amh sonucumda çıkmış 0.15 fsh ta 17 den 7.6 ya düşmüş. daha menepoza var hemen olmazsın ama yumurta kaliten ve sayısı gitgide azalacak yükselmeyecek bir an önce tüp bebek öneririm dedi. ama istersende tedavi uygularız yaşın 40 lara yaklaşmış bundan sonra her geçen gün gerileyecek yinede siz bilirsiniz dedi.şu an hiç bişey yapmicam başlayalım dersen önümüzdeki ay adetin 3. günü gel dedi....maddi olarak tüp bebeğe girmem imkansız şuan ne yapacağımı bilemedim...sizce
canım aynı durumdayız bana da istersen tüp bebeğe başlanabilir ama ben biraz doğal yöntemlerle denemeye devam edelim derim dedi, ben de tüp bebek düşünmüyoruz, olursa doğal yollardan olsun olmazsa kısmet dedim.. rahim filminden sonra yumurta takibi yapar, yumurta gelişimine göre iğne ilaç vs gerekirse devam ederiz dei...Doktordan yeni geldim amh sonucumda çıkmış 0.15 fsh ta 17 den 7.6 ya düşmüş. daha menepoza var hemen olmazsın ama yumurta kaliten ve sayısı gitgide azalacak yükselmeyecek bir an önce tüp bebek öneririm dedi. ama istersende tedavi uygularız yaşın 40 lara yaklaşmış bundan sonra her geçen gün gerileyecek yinede siz bilirsiniz dedi.şu an hiç bişey yapmicam başlayalım dersen önümüzdeki ay adetin 3. günü gel dedi....maddi olarak tüp bebeğe girmem imkansız şuan ne yapacağımı bilemedim...sizce
Canim kac yillik evlisin çocuğun varmi yasin kac bunlar uyarsa devlet tamamen karşılıyor 2asilama ve 2tup bebek arastirma hastaneleri ilgileniyor uzme kendini gün dogmadan neler doğarDoktordan yeni geldim amh sonucumda çıkmış 0.15 fsh ta 17 den 7.6 ya düşmüş. daha menepoza var hemen olmazsın ama yumurta kaliten ve sayısı gitgide azalacak yükselmeyecek bir an önce tüp bebek öneririm dedi. ama istersende tedavi uygularız yaşın 40 lara yaklaşmış bundan sonra her geçen gün gerileyecek yinede siz bilirsiniz dedi.şu an hiç bişey yapmicam başlayalım dersen önümüzdeki ay adetin 3. günü gel dedi....maddi olarak tüp bebeğe girmem imkansız şuan ne yapacağımı bilemedim...sizce