Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamm cnm sabah yıne burada beklıo olcmmm cok öptm ara ara yazz ınss bende hamişimdirrrBen çıktım tatlim, eşim söyleniyor, ara ara gelirim, çok optum
Bu test Sonucu senin hamile olduğunu söylüyor eğer öyleyse ne yaptıysam aynısını yapacam.Ama en önemlisi Pozitif olmanBen çıktım tatlim, eşim söyleniyor, ara ara gelirim, çok optum
aynnennnn kaplıcalara göndercek hepimizi zorlaa adet bıtımı kaplıcalara gtmıstı tüplerimn acıldıgını hıssedıorm demıstı de ben sıcakta duramam kı yaaaaaaaaaBu test Sonucu senin hamile olduğunu söylüyor eğer öyleyse ne yaptıysam aynısını yapacam.Ama en önemlisi Pozitif olman
Canım benim bence sende hamilesinaayolll biriniz gelsın cnm sıkılıo valllaa karnımda patlıcak gbı bu aralar sanırsın evde gaz kacagı var hahaha
aaayyy agzına saglık inş hamıleyımdır bendee inş sizdeee hamıle kalırsınız gulbılleCanım benim bence sende hamilesin
.bu grup upurlu.gelin de gülben ve bende hamileyim diyelim inşallah
hahahhaaa ayy olurmu olurHa bu arada grup arkadaşlığı hatırına ilerde dünür bile oluruz:)))))
bizde hamileyiz diyebilecek miyiz?sen yine o duyguyu 1 kez yaşadın ben acaba ömrümde 1 kezde olsa o duyguyu yaşayabilecek miyim? kaan beyle tedavime başladım. bir sürü ilaç ve vitamin desteği verdi.Canım benim bence sende hamilesin
.bu grup upurlu.gelin de gülben ve bende hamileyim diyelim inşallah
niye olmasn cnm olurrr takma kafana bu topıkde bırbırımızle tanısınca ne söz verdık umutsuzluk yok karamsarlık yok menapoz yokk bittiibizde hamileyiz diyebilecek miyiz?sen yine o duyguyu 1 kez yaşadın ben acaba ömrümde 1 kezde olsa o duyguyu yaşayabilecek miyim? kaan beyle tedavime başladım. bir sürü ilaç ve vitamin desteği verdi.
Canim inşallah, ciplak gozle bariz belli, inşallah kanda çıkar ve değerler düzgün artış gösterir, yaptığım her şeyi yazdım biliyorsun, tekrar tekrar anlatirim, yeter ki tutmuş olsunBu test Sonucu senin hamile olduğunu söylüyor eğer öyleyse ne yaptıysam aynısını yapacam.Ama en önemlisi Pozitif olman
aaynennn cnm inşş kesın hamılesındr sabah kand baktr hemen işe gtmeden zaten gec gıdıo sayılırsın o saatede halletmiş olursun vee hemen gel buraya hamılelık takvımı yapıştrrrrrCanim inşallah, ciplak gozle bariz belli, inşallah kanda çıkar ve değerler düzgün artış gösterir, yaptığım her şeyi yazdım biliyorsun, tekrar tekrar anlatirim, yeter ki tutmuş olsun
İnşallah canim yaaaaaynennn cnm inşş kesın hamılesındr sabah kand baktr hemen işe gtmeden zaten gec gıdıo sayılırsın o saatede halletmiş olursun vee hemen gel buraya hamılelık takvımı yapıştrrrrr
bugun cok hamıle haberi aldımm üst üstee inş sende onlara dahilsin aayy senden daha cok heyecanlıyım yaa benİnşallah canim yaaa
İnşallah canim, hepimize uğurlu gelsin topigimiz insallahbugun cok hamıle haberi aldımm üst üstee inş sende onlara dahilsin aayy senden daha cok heyecanlıyım yaa ben
aynnenn ben hemen hemen hatrlıorm ztn neler yaptıklarını yakıda yapmıstın dımı yanlıs hatrlamıosam senBu arada kızlar tuttuysa bu ay gerçekten kaplıca ve hayittandir, hala aynı şeyi söylüyorum, yarın pozitifi alirsam kanda, tek tek liste yaparım adım adım yaptıklarımı