- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
aynenn hemde ilk aydannn cok iyi olucakkkİnşallah canim, hepimize uğurlu gelsin topigimiz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenn hemde ilk aydannn cok iyi olucakkkİnşallah canim, hepimize uğurlu gelsin topigimiz insallah
Evet canim yakı da yaptım, bu ay her şeyi denedimaynnenn ben hemen hemen hatrlıorm ztn neler yaptıklarını yakıda yapmıstın dımı yanlıs hatrlamıosam sen
bu ay olmadı bende yapammm bu aydan umutsuzummm cok da gaz halındeyım adettenn önce hep böle olur akıntılar da devammmm bat a kaldı 5 gunEvet canim yakı da yaptım, bu ay her şeyi denedim
Az kaldı canim sabie, bu ay bende de gaz çok oldu ama benimki mide gaziydi, midem gurul guruldu hepbu ay olmadı bende yapammm bu aydan umutsuzummm cok da gaz halındeyım adettenn önce hep böle olur akıntılar da devammmm bat a kaldı 5 gun
sende pek belirtide olmaddııı yaanıı demedın bızee gögüsler şişmişmiydiiAz kaldı canim sabie, bu ay bende de gaz çok oldu ama benimki mide gaziydi, midem gurul guruldu hep
Belirtilere kafayı takmsmaya çalıştım, ama son 1 haftadır gogusler çok sisti, adet olscam diye umursamamistim, doldun dolgun yanı, ağrı sizi hiç yoktu ama goguslerdesende pek belirtide olmaddııı yaanıı demedın bızee gögüsler şişmişmiydii
hadı bakalımmmm aayy bır an önce sabah olsun sabahın ilk ısıklarındaa ıdrar yapıosun tekrarr kahvaltını yapamadan kan testı yaptrman lazm ac mı oluodu o bılmıorm bennn 20 dk ya cıkıodu sonuc dıye bılıormBelirtilere kafayı takmsmaya çalıştım, ama son 1 haftadır gogusler çok sisti, adet olscam diye umursamamistim, doldun dolgun yanı, ağrı sizi hiç yoktu ama goguslerde
Ac- tok frketmiyor canim gebelik testinde, sabah yetişebilirsem sabah, olmadı akşam yaptiririm, sabah bi müşteri randevum var, zaten erken ofiste olmam gerekti, bakacam duruma gorehadı bakalımmmm aayy bır an önce sabah olsun sabahın ilk ısıklarındaa ıdrar yapıosun tekrarr kahvaltını yapamadan kan testı yaptrman lazm ac mı oluodu o bılmıorm bennn 20 dk ya cıkıodu sonuc dıye bılıorm
aayyy bosver sımdı işi bu daha önemli sabah erken yaptr aksama kadar nasıl durcazzAc- tok frketmiyor canim gebelik testinde, sabah yetişebilirsem sabah, olmadı akşam yaptiririm, sabah bi müşteri randevum var, zaten erken ofiste olmam gerekti, bakacam duruma gore
tamamm cnm öptumm sabah beklıormm ıns hamılesındırrBernusum yatiyorum kuzum ben çok opuyorum hepinizi, sabah idrar testi sonucumu yazarım canim, dua edin benim için ben de hepimize edecegim
Sakin cnm moralimizi bozmuyoruzkızlar merhaba ben de 26 yaşındayım bu ay ilk defa kadın doğuma genel kontrole gittiğimde fsh değerim 12 küsür çıktı. Doktor sınırda bir değer dedi 10-15 arası olanlara ben hemen bebek öneriyorum beklemeyin dedi. Biz zaten 4 aydır istiyoruz ama nasip olmadı. Eşim de test yaptırdı şükür onda sıkıntı çıkmadı. Ama ben bu durumu öğrendiğimden beri tepkisizleştim. Bazı geceler yalnızken korkuyorum üzülüyorum ya bebeğim olmazsa diye ama her şey rabbim den ona sığınıyorum. Hiç aklımda hamile kalacağım ya da hamile olduğum yok. İnşallah rabbim bizlere de yaşatır o güzel duyguyu :)
D una bir sor canım. İhmal etme.Kızlar az öncebanyoya gttim neden bbilmiyorum ama göğsünü açıp baktım koltukaltim dan göğsüne kadar ve göğsünün alt taraflarında köyü yeşil damarlar gordum çok korktum ilaçlardan dengm bozuldu birde vajinam ıslak devamlı sildikce akıntı gelio sanki kaygan
Ah bernacım kanama miktarım ve sürem azaldı. önceden 7 gün sürerdi. şimdi 3 gün sürüyor.niye olmasn cnm olurrr takma kafana bu topıkde bırbırımızle tanısınca ne söz verdık umutsuzluk yok karamsarlık yok menapoz yokk bittii