Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim karamsar olma lütfen alicaz o bebislerimizi kucağımiza Allahın izni ile... Bu işleri planlı yapmak çok kotuymus habersiz geliverse bebislerimiz iyi olacak, 2 gundur yaşadığım stresi ben bilirim, wC de regl gelecek diye aklım çıkıyor, bu umut bile güzel, kaybetmek istemiyor insaninşallah canım. benim çarem tüp bebek. inşallah hüsrana uğramam.
aahh canım bnm kıyamamm sana bak regl gelırse bıle üzülme inş gelmez ama üzülmee bu ay olmaz bırdahakı ay olurr ne hastalıklar var umutsuz vaka degılızki umut olucaz tam aksineeCanim benim karamsar olma lütfen alicaz o bebislerimizi kucağımiza Allahın izni ile... Bu işleri planlı yapmak çok kotuymus habersiz geliverse bebislerimiz iyi olacak, 2 gundur yaşadığım stresi ben bilirim, wC de regl gelecek diye aklım çıkıyor, bu umut bile güzel, kaybetmek istemiyor insan
inş kendılıgınden olur cnm tüp de olsa oda bi şans tüp bebek bıle olmaayan ınsanlar varinşallah canım. benim çarem tüp bebek. inşallah hüsrana uğramam.
Bebeğim stresim su, hamis değilsem regl niye gelmiyor? Vucudum su toplamış gibi, çok sistim ve çok rahatsız hissediyorum, patlayacak gibiyim. Ellerim ayakların yüzüm şiş midem yanıyor, kayniyor, atesim var, hormonlardan mi bilmiyorum içim urperiyor sürekli, çok mutsuz ve çok boş hissediyorum. Belirsizlik çok köyüaahh canım bnm kıyamamm sana bak regl gelırse bıle üzülme inş gelmez ama üzülmee bu ay olmaz bırdahakı ay olurr ne hastalıklar var umutsuz vaka degılızki umut olucaz tam aksinee
Mesela bana bu değerlerle tüp bebek bile yapamazsin dedi doktor, belki de haklı, henüz haksızlığın kanıtlamış deiliminş kendılıgınden olur cnm tüp de olsa oda bi şans tüp bebek bıle olmaayan ınsanlar var
anlıyorumm snı yarın ıdrar testı yapcakmısın? yoksa beklıcekmısın kan içinBebeğim stresim su, hamis değilsem regl niye gelmiyor? Vucudum su toplamış gibi, çok sistim ve çok rahatsız hissediyorum, patlayacak gibiyim. Ellerim ayakların yüzüm şiş midem yanıyor, kayniyor, atesim var, hormonlardan mi bilmiyorum içim urperiyor sürekli, çok mutsuz ve çok boş hissediyorum. Belirsizlik çok köyü
onlar cok bılıo cnm bosver senMesela bana bu değerlerle tüp bebek bile yapamazsin dedi doktor, belki de haklı, henüz haksızlığın kanıtlamış deilim
Sabahtan yapicam sanırım cnm, yapınca yazarım mutlakaanlıyorumm snı yarın ıdrar testı yapcakmısın? yoksa beklıcekmısın kan için
Montecim yaptılar su kan testini. Bak bizde stres olduk. Acı bizeBebeğim stresim su, hamis değilsem regl niye gelmiyor? Vucudum su toplamış gibi, çok sistim ve çok rahatsız hissediyorum, patlayacak gibiyim. Ellerim ayakların yüzüm şiş midem yanıyor, kayniyor, atesim var, hormonlardan mi bilmiyorum içim urperiyor sürekli, çok mutsuz ve çok boş hissediyorum. Belirsizlik çok köyü
Kiyamam canim yaaa, kan testini en iyi ihtimal yarın akşam iş çıkışı yaptirabilirim. Kızlar bu durumda kurlere devam etmeli miyim 1-2 gün ara vereyim miMontecim yaptılar su kan testini. Bak bizde stres olduk. Acı bize
Canim bence ara ver. Yüzde 99 hamissin. Bi zararı olmasın. Yine de net ten bi arastir.Kiyamam canim yaaa, kan testini en iyi ihtimal yarın akşam iş çıkışı yaptirabilirim. Kızlar bu durumda kurlere devam etmeli miyim 1-2 gün ara vereyim mi
Fotoyu koydum görünmüyor mu foto canim, elim ayağım titriyor vallahiKalbim küt küt atmaya başladı inş ya foto çekmeyecçalış flash li