- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
valla canm bılmıorm ama bır yandanda sıkılmıyor degılım bu durumdannnoff ya kızlarrr, ne zaman bitecek bu çilemiz bizim, ne zaman gelecek bu bebişler... çok bekletmeseler bari...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canm bılmıorm ama bır yandanda sıkılmıyor degılım bu durumdannnoff ya kızlarrr, ne zaman bitecek bu çilemiz bizim, ne zaman gelecek bu bebişler... çok bekletmeseler bari...
ben de sıkılıyorum canım yaaa, yıllarca bekleyen arkadaşlar var, Rabbim bekletmeden doldursun kucaklarımızı inşallah, Cuma gününün hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah...valla canm bılmıorm ama bır yandanda sıkılmıyor degılım bu durumdannn
aamınn amınnn ınsaalllaahhhhhhh bazen dıorm berna bırak cocugu hatta doktoruda bırak akısına bırak vs bı yandanda yapamıyorm bı çelişkide kaldm yanıben de sıkılıyorum canım yaaa, yıllarca bekleyen arkadaşlar var, Rabbim bekletmeden doldursun kucaklarımızı inşallah, Cuma gününün hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah...
boşver biz elimizden geleni yapalım, sonra vicdan azabı çekmeyelim, olmasa da biz her şeyi yaptık derizaamınn amınnn ınsaalllaahhhhhhh bazen dıorm berna bırak cocugu hatta doktoruda bırak akısına bırak vs bı yandanda yapamıyorm bı çelişkide kaldm yanı
aynenn öle cnmmm bız yapalımmm daboşver biz elimizden geleni yapalım, sonra vicdan azabı çekmeyelim, olmasa da biz her şeyi yaptık deriz
canım bugün 9.gündesin, 16 adet içmişsin, bugün 17.yi içmen gerek... tabi 12 kasımda başlayıp o gün 2 adet içtiğini düşünerekoooofff sabah progestan hapını ıctımmı ıcmedımmı hatırlamıorm maalesef ya bu ay hafıza kaybı cok yasadımm sımdı 15 günlük ilaç bu günde iki tane alıorm 12 kasımda basladım bugun 20 kasım sekızıncı gunun içerisindeyım kalan ilaç sayısı 14 yanı 7 günlük şimdi içmişmiyim sabah içmemişmiyim
aynen bnde onu dusunurek ıcmemıs saydım ve ıctım çunku ılac cıft kalmıstı tek kalması lazmdıııcanım bugün 9.gündesin, 16 adet içmişsin, bugün 17.yi içmen gerek... tabi 12 kasımda başlayıp o gün 2 adet içtiğini düşünerek
tatlım çıktı mı sonuçların? o ıslaklık bende tüm ay vardı, bence bu kürlerle çalışan hormonların etkisi sankiaz önce lavaboya gttmm su gbı akıntı gelmıs renksız akıntı oldugundan bıle süpheliyim hanı ıslanmıs sankı su degmıs gbı
ilaçlardanda olabılırtatlım çıktı mı sonuçların? o ıslaklık bende tüm ay vardı, bence bu kürlerle çalışan hormonların etkisi sanki
ben yukardaki mesajı sonbahar yazdı sandım ya, sen de hiç bozuntuya vermiyorsun, çıktı mı sonuçlar demişim sana!!! ben de gülbili ve sonbaharı merak etmekteyimaaaaa nerdesınız yahhuuu gulbıle noldu acaba merak ettım
ben anlıorm artıkk karıstrdıgını o yuzden bozuntuya vermıormben yukardaki mesajı sonbahar yazdı sandım ya, sen de hiç bozuntuya vermiyorsun, çıktı mı sonuçlar demişim sana!!! ben de gülbili ve sonbaharı merak etmekteyim
ver canım benim ben de burada hayıflanıyorum sonbaharım neden cevaplamadı sorumu diyeben anlıorm artıkk karıstrdıgını o yuzden bozuntuya vermıorm
bugun atv ye saracoğlu cıkcak arayıp hattı düşürmemm lazm musaıtsen sende ara soru sorcamver canım benim ben de burada hayıflanıyorum sonbaharım neden cevaplamadı sorumu diye
yok canım benim iş yerinde nasıl arayayım, patron başımda...sen ara, sor tüm sorularımızı, inşallah düşürürsünbugun atv ye saracoğlu cıkcak arayıp hattı düşürmemm lazm musaıtsen sende ara soru sorcam
dğün aradım hep mesgul hep mesgul şansa bugun yıne denıcem bakalım ondaa gün yüzüne cıkmamıs kürler vardr dıye dusunuyormyok canım benim iş yerinde nasıl arayayım, patron başımda...sen ara, sor tüm sorularımızı, inşallah düşürürsün