demekki ondan kaçtı sanırım biz o günden beri ilişkiye girmedik bilebaya olmus senınkısı ama benn senın yumurtanın daha gec catladdnı dusunuormm hala fsh yuksek bızde yumurta hmen buyuyp catlayamıo cunku bnm klomenle bılee gecc gelıstı
yumurta buyumeye vaslayıncada akıntı oluo bak bnm adetım bıttı ertesı gun akıntım basladı yumurtam buyumeye basladı cunku klomen de kullanıodum yumurta gelıstırıcı fsh degerı yuksek oldugu için adet bıtımının baslarında bızım gbılerın yumurtasının hemen buyuyp catlaması olmuodemekki ondan kaçtı sanırım biz o günden beri ilişkiye girmedik bilehiç hatırlamıyorum ki, ben aylar sonra şeffaf akıntıyı görünce işte çatladı dedim
gunaydınn cnm bende henuz tık yok hıc bı agrı vs bısey akıntı da kesıldı aksamdan beri bakalımmKızlar günaydın hayırlı cumalar, keyifli bir gun olsun inşallah, bugün spora gitmedim reglim gelecek belim çok agriyor, göze alamadım, hazirlaniyorum ise gideceğim az sonra, sizler neler yaptınız, nasılsınız, her şey yolunda mı ?
Oyyy canim, geçmiyor di mi son günler... Stres yapma lütfen, son 1 hafta, başka şeyler düşünmeye çalışgunaydınn cnm bende henuz tık yok hıc bı agrı vs bısey akıntı da kesıldı aksamdan beri bakalımm
yok cnm takmıyorum hıc olmamıs gozuyle bakmaya basladım bıle ben coktannn tam bır hafta kaldı önmzdeki cuma batOyyy canim, geçmiyor di mi son günler... Stres yapma lütfen, son 1 hafta, başka şeyler düşünmeye çalış
İnşallah bi surpriz olur, şenlendirir seni ve eviniyok cnm takmıyorum hıc olmamıs gozuyle bakmaya basladım bıle ben coktannn tam bır hafta kaldı önmzdeki cuma bat
girmiştir emınım bnm kız arkadasım vardıya 49 du fash 9 düşürdü bu ay ölçtrdü 19 çıkmıs stres yapmıs ama hayıtı yıne içiodu ama demek bıryandanda stresı unutmak lazm ne içersekdeBenim de en çok merak ettiğim su kurler ise yaradi mi ? Acaba hormonlar düzene girdi mi ?
yanı gt bır muayene ol en ıyısı ılk sogan suyu ıctıgını deme akıntılarını anlatt ama sanıyorm kıst temızlenıo korkmaGünaydın kızlar. Biraz moralim bozuk. Kanamam halen devam ediyor. tam adet kanaması gibi değil. çok gelimyor. rengi kırmızı ile kahverengi arasında değişiyor. bazen hiç gelmediği de oluyor. soğan suyunu keseli 2 gün oldu. bunun da kesilmesi lazımdı. dr u arayacağım. fırçayı yer miyim bilmiyorum ama gel muayene edeyim der diye tahmin ediyorum.
Canım normalde kanamanın geçmesi gerekmiyor muydu? benim gibi kanaması bitmeyip olumsuz etkilediği kişiler de olabiliyormuş. soğan suyuna başlamadan önce bunu biliyordum. ama benim nasılsa adetim az geliyor bende böyle bir durum olmaz diye düşündüm. yanıldım.yanı gt bır muayene ol en ıyısı ılk sogan suyu ıctıgını deme akıntılarını anlatt ama sanıyorm kıst temızlenıo korkma
lekenlenme normall bnm etrafmda sogan suyu ıcen cokkk adetın bıtımıne dogru bende ıcmıstım hatırlarsan adetımı uzattı benddde 1 gun kahveregı geldı ama bende kıst yoktu kesıldı hemenCanım normalde kanamanın geçmesi gerekmiyor muydu? benim gibi kanaması bitmeyip olumsuz etkilediği kişiler de olabiliyormuş. soğan suyuna başlamadan önce bunu biliyordum. ama benim nasılsa adetim az geliyor bende böyle bir durum olmaz diye düşündüm. yanıldım.
İyı yapmıssın cnm doktorunu aramakla bekle bakalım korkma cnm lekelenme sogan suyuyla olurtatlım inşallah dediğin gibidir. soğan suyunu bıraktığım halde kanamanın devam etmesi canımı sıktı. bıraktıktan sonra en fazla 1 gün gelir diye düşünüyordum. ama hiç kesilecek gibi değil. acaba yumurta rezervimi etkiliyor mu diye korkmaya başladım. az önce dr umu aradım. tahmin ettiğim gibi... o zaman adetini beklememize gerek yok, en yakın zamana randevu al muayene edeyim dedi. pazartesiye alabildim. pazartesiye kadar kesilmezse bana izmir yolu gözükecek.
ama edet olacakmışım gibi belimde ve kasıklarımda da ağrı var. acaba adet kanımı yoksa bu diyorum bilmiyorum hangisi?İyı yapmıssın cnm doktorunu aramakla bekle bakalım korkma cnm lekelenme sogan suyuyla olur
adetın ne zaman dır olman gereken tarıhama edet olacakmışım gibi belimde ve kasıklarımda da ağrı var. acaba adet kanımı yoksa bu diyorum bilmiyorum hangisi?
kanamam soğan suyunu içmeye başladığımın 3. günü gelmeye başladı. yani bugün itibariyle 10 gündür kanamam var.Kistim olduğu için tam tarih belli değil. ama tahmini 25-30u arası.
oooo baya süürmüş sıkılmakda korkmakda bırazz haklısın ama yınede sen korkmaaa kistin vardı cunku mesela bn vajınal ultrasona grdgmde rahmın temız oldugunu kıst olmadgnı her defasnda ögrenıorm ve bılıorm o yuzden sogandan snra cok az leke geldı oda adet pıslıgını attı dıye dusunuyorm sende kıst vardı doktora p.tesi bi gt bakalım baska bısey ıcmekanamam soğan suyunu içmeye başladığımın 3. günü gelmeye başladı. yani bugün itibariyle 10 gündür kanamam var.