- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
-
- Konu Sahibi 19DisiKartaL03
Kızlar bu kıl gibi dediginiz şey gözde beyaz iplik gibi bir sıvı oluyor bazen o mu eger oysa bende de oluyor hemen hemen hergün beyazımsı ip ince bir sıvı eger oysa bir çeşit iltihaplanma gibi birşeymiş damla ve krem kullandım ama pek çaresini göremedim.
benim gibi gözleri çok bozuk olan başka biri var mıdır acaba bu forumda :44:
birbirimizin halinden anlarız hiç değilse
Benimde cok yuksek astigmatim var miyop var ancak senin kadar degil veeee eger biliyorsan keratokonus diye bir hastaligim var bende lazer olamadim kornea inceliginden senin sise cami dedigin gozlugun bana kontak lensini verdiler oyle biseydiki yere dustugunde lens zipliyodu top gibi kullanamadim ve sol gozumun gorme orani % 5e dustu halka ameliyati oldum ancak benim hastaligim miyoptanda ciddi tamamen gorme kaybolunca kornea nakli olucam tabi genc bir donor bulunursa bu arada bende gozden dolayi sezeryan oldum ama dunyagoz istanbul atakoy subesinde prof akif hoca var bi gorun derim harika bi hoca
Benimde cok yuksek astigmatim var miyop var ancak senin kadar degil veeee eger biliyorsan keratokonus diye bir hastaligim var bende lazer olamadim kornea inceliginden senin sise cami dedigin gozlugun bana kontak lensini verdiler oyle biseydiki yere dustugunde lens zipliyodu top gibi kullanamadim ve sol gozumun gorme orani % 5e dustu halka ameliyati oldum ancak benim hastaligim miyoptanda ciddi tamamen gorme kaybolunca kornea nakli olucam tabi genc bir donor bulunursa bu arada bende gozden dolayi sezeryan oldum ama dunyagoz istanbul atakoy subesinde prof akif hoca var bi gorun derim harika bi hoca
Arkadaşlar destekleriniz için çok teşekür ederim !!
Saçlarım belime kadar benim saçlarımı açtım iki yanıma attım ve ne olduuu
Küçülen gözlerim yüzünden arka tarafta duvar görüneceğine saçlarım görünüyor
ve saçlarım camımın kalınlıgını bile yan taraflardan ört bas ediyor
yehuuu
saçım açık olduğumda çok sıkıntı olmayacak
iyi ki saçlarımı uzatmışım
değilim heralde bugüne kadar bir çok kez doktora gittim öyle bir terim duymadım
benim göz numaram hep yüksekti
yani 5 ten 13 e çıkmadı zaten 10-11 flndı ilk gözlüğüm de
o hastalığa sahip olanlarda hızla derece artıyormus
Nerden çıkardım bilmiyorum ama ben senin kapalı olduğunu sanıyordum. Saçlarından bahsedince fark ettim öyle olmadığını.
Nerden çıkardım bilmiyorum ama ben senin kapalı olduğunu sanıyordum. Saçlarından bahsedince fark ettim öyle olmadığını.
Uc sene once girmis en son siteye ya sorunuzu burdan sorun onemli ise konu acin.Canim, miyopin ile ilgili mesaj atali cok zaman olmus ama hala buradan mesaj aliyorsan birseyler sormak istiyorum. Cok optum.