- Konu Sahibi 19DisiKartaL03
aa senin gözlerin kaç dereceydi canım? retina yırtılması riski olsaydı sende lazer olamazdın, o yüzden sana normal doğum riskli değildir. bende de uçusan sinekler ve uçuşan solucanlar var üstelik sol gözümde tamamen sağ gözümde ise sadece altta var. yıllardır beraber yaşıyoruz alıştım ben
ilk ortaya çıktıklarında çok ağlamıştım 5. sınıftaydım gözümü nereye çevirsem orada solucanlar oluyordu, alıştım artık
benim biri 3 bucuk digeride 4 filandi herhalde
iste lazerden sonra olustu ya bu sinekler bitanede noktacigim var.. retina yirtilmasi belirtileri olabiliyormus,
bayagi psikolojim bozuldu 2 kere doktora gittim farkli birsey cikmadi vitreus dejerasyonumu ne oyle bisey sanirim,
oylemi diyorsun icime kurt dusurdun valla ben simdi bunuda dert ederim.. bendede var sinekler bulutlara bakincada hizli hareket eden birseyler var sanki sendede var mi ? bir yandan korkuyorum bir yandanda birsey olsa simdiye kadar olurdu diyorum..
doktorum buyuk lekeler gorursen hemen bir doktora git dedi simdilik oyle bisey yok ALLAHA sukur.. bende alistimda bir nokta var sol gozumde ona bakip kaliyorum bazen zaten bi anlik gozlerini kirpinca gelip gidiyorlar..