- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
-
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
boşver bacım hiç alıştırma, heves edrr bigun hazrlarsın herif hergun isterBen evlenince böle sofra hazırlamam ya üşenirim hem
bn hala kadınlığımı sorguluyorum
Hiç bana böyle şeyler söylemiyorsunuzBen evlenince böle sofra hazırlamam ya üşenirim hem
Aymen alışmış kudurmuştan beterdir geçen bayram baklava yaptm ilk defa şimdi ayda bir yapıyorum beyfendilerboşver bacım hiç alıştırma, heves edrr bigun hazrlarsın herif hergun ister
Aşkolsoon piyensesim aşkolsooon yaneeHiç bana böyle şeyler söylemiyorsunuzGüzel olmuş işte,hiç kıskanmadım ki
Kız Feraceli aklımdayken burada yazayım,kız sen profillerinde resmen aşk acısı çekiyorsun,gel seni bir an önce başgöz edelim,hergün 5 tane şarkı sözü nereye kadar,bizimkisi de canAymen alışmış kudurmuştan beterdir geçen bayram baklava yaptm ilk defa şimdi ayda bir yapıyorum beyfendiler
senin konuna yorum yapmışım kuzum okusanaHiç bana böyle şeyler söylemiyorsunuzGüzel olmuş işte,hiç kıskanmadım ki
aynen aynenn, çeyizini dizelim kızımızın artıkKız Feraceli aklımdayken burada yazayım,kız sen profillerinde resmen aşk acısı çekiyorsun,gel seni bir an önce başgöz edelim,hergün 5 tane şarkı sözü nereye kadar,bizimkisi de can
Aaaa görmemişim dur hemen bakayım Bebemsenin konuna yorum yapmışım kuzum okusanahahaaa
Yok artık farketmedin mi mutluyum kız ask acısı çekmiyom ben çok mutluyumKız Feraceli aklımdayken burada yazayım,kız sen profillerinde resmen aşk acısı çekiyorsun,gel seni bir an önce başgöz edelim,hergün 5 tane şarkı sözü nereye kadar,bizimkisi de can
seni merağlı senii, bildirimlere bile bakmadan balıklama atladın kakaoyaAaaa görmemişim dur hemen bakayım BebemKakaonun hayranlarını kendi tarafıma çekmeye gelmiştim oysa ki
Oyyy canım benim biliyorum,takılıyorum ben sanaYok artık farketmedin mi mutluyum kız ask acısı çekmiyom ben çok mutluyum
Baktım herkes acı çektiğimi sanıyor yazmıyomartıkın cok mutluyum ben ya ne acısı
Sağolasım canım bak ben ona napaçam beni dillere düşürdüOyyy canım benim biliyorum,takılıyorum ben sanaAllah mutluluğunuzu daim etsin canım benim
Ben çeyiz istemem benim çetyizim kitaplarımaynen aynenn, çeyizini dizelim kızımızın artık
bizde dediydik o yalanları şekerimBen çeyiz istemem benim çetyizim kitaplarım
Ya banane ben çeyiz istemiyom cok imce iş işim mi yokbizde dediydik o yalanları şekerimbal gibide çeyiz diziyosun, hemde k..çın kırıla kırıla
gorcez şekerimmYa banane ben çeyiz istemiyom cok imce iş işim mi yok
Somra bi kaç yıl geciyor bebee çeyizde ne olcek koz bana bak hele ya diye kaoanı tıklatıyomuşumgorcez şekerimm
hiç şupem yokki zatenSomra bi kaç yıl geciyor bebee çeyizde ne olcek koz bana bak hele ya diye kaoanı tıklatıyomuşum
Annem yapıyor şimdidenhiç şupem yokki zatenbnde senin triplerdeydim iş ciddiye binince tabi başladı koşuşturmacalar telaşlar
valla onları bbde yapmadım anam hazrlamış koynuştu sağolsun bn alışveriş kısmıyla ilgilendimAnnem yapıyor şimdidenbenide heveslendirmeye çalışıyor ama hiiç hevesim yok örnek,dantel,iğme oyası falan