Sandviç - Kanepeler Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler-Torku Sponsorluğunda

sağol kuzum çok incesin o kadar güzel sunumlar varki bunlar hiç bişi ..bu sunumların işini yapan insanlar var gördükçe şaşırıyorum..nette neler var bacım yaaa.. hayretle bakıyorumm..
Hiç deme , el sanatı bu işler, maşallah. İnşallah kısmet olurda bi de tatlida karşı karşıya geliriz, senin tatlılarını daha çok begeniyorum

Hiç deme , el sanatı bu işler, maşallah. İnşallah kısmet olurda bi de tatlida karşı karşıya geliriz, senin tatlılarını daha çok begeniyorum
inşallah canım geçen netten kurabiyeye nakış işleyen gördüm ne şaştım nana yaaa. helala olsun valla bu tarz emek işlerine uğraşanlara

Eklentiler

• images (4).jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 54
  • cms-image-000010359.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 65
Kizzz sen yokmusun seeen Vallahi fena kiskandim ama hea Ne bu simdi , iki cesit yapaydin yeterdi Her cesidin hepsi mi guzel olur kardesim Off ,cok cook begendim canim , Ellerine saglikk
Basarilar dememe gerek yok bence ,zaten hersey ortada

İkinizde birisiniz zaten, hepsiz derece yapın hep siz kazanın. Sanki kendisi yapmadı pankek bi de sıra sıra dizmis. Bizde anca 3. lük için kapisalim

Niye oyle diyon nanam , senin boregin mukemmel otesi olmus bence Hem muhim olan damak tadi ,sus mus bos canim .Balikta gorduk gorselligin onemini

Aman allahımmm, ben kadınsam bnce siz uzaylısınız yada tam tersi bu nedr arkadaş yaa, ağzımı kapatamıyorum halaa.. Herşey muhhteşemmm

Ama ama amaaaa bu neeeeeKakocuğum yine harikasın canım,bekliyordum senden ama böyle birşeyO kalp sosisler benim de aklımdaydı valla,tarifin masan sunumun yine harika,ellerine sağlık kuzum,yarışmada başarılar dilemiyorumŞaka şaka yarışmada cidden başarılar dilerim canım,harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…