- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Teşekkür ederim güzel yorumlar daha bir şahanee.Harikaa eline saglik..cok guzel gorunuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim güzel yorumlar daha bir şahanee.Harikaa eline saglik..cok guzel gorunuyor.
Hiç deme , el sanatı bu işler, maşallah. İnşallah kısmet olurda bi de tatlida karşı karşıya geliriz, senin tatlılarını daha çok begeniyorumsağol kuzum çok incesin o kadar güzel sunumlar varki bunlar hiç bişi ..bu sunumların işini yapan insanlar var gördükçe şaşırıyorum..nette neler var bacım yaaa.. hayretle bakıyorumm..
inşallah canım geçen netten kurabiyeye nakış işleyen gördüm ne şaştım nana yaaa. helala olsun valla bu tarz emek işlerine uğraşanlaraHiç deme , el sanatı bu işler, maşallah. İnşallah kısmet olurda bi de tatlida karşı karşıya geliriz, senin tatlılarını daha çok begeniyorum
Yapan yapıyorinşallah canım geçen netten kurabiyeye nakış işleyen gördüm ne şaştım nana yaaa. helala olsun valla bu tarz emek işlerine uğraşanlara
Kizzz sen yokmusun seeen Vallahi fena kiskandim ama hea Ne bu simdi , iki cesit yapaydin yeterdi Her cesidin hepsi mi guzel olur kardesim Off ,cok cook begendim canim , Ellerine saglikk
Basarilar dememe gerek yok bence ,zaten hersey ortada
İkinizde birisiniz zaten, hepsiz derece yapın hep siz kazanın. Sanki kendisi yapmadı pankek bi de sıra sıra dizmis. Bizde anca 3. lük için kapisalimNe oldu kiz
İkinizde birisiniz zaten, hepsiz derece yapın hep siz kazanın. Sanki kendisi yapmadı pankek bi de sıra sıra dizmis. Bizde anca 3. lük için kapisalim
ah kılçıksız hamsi tava ahNiye oyle diyon nanam , senin boregin mukemmel otesi olmus bence Hem muhim olan damak tadi ,sus mus bos canim .Balikta gorduk gorselligin onemini
Aynen ya biz neyiz o zaman diyom heo kendimeAman allahımmm, ben kadınsam bnce siz uzaylısınız yada tam tersi bu nedr arkadaş yaa, ağzımı kapatamıyorum halaa.. Herşey muhhteşemmm
zavallı kocam bigun şole bi kahvaltı gormedi bnden yaa ayy nisanda doğumgunu acaba bole bi jest mi yapsam onaAynen ya biz neyiz o zaman diyom heo kendime
Ben hayatımda değil böle sofra hazırlamak yemek yemedim yahuzavallı kocam bigun şole bi kahvaltı gormedi bnden yaa ayy nisanda doğumgunu acaba bole bi jest mi yapsam ona
bn hala kadınlığımı sorguluyorumBen hayatımda değil böle sofra hazırlamak yemek yemedim yahu
Ben evlenince böle sofra hazırlamam ya üşenirim hembn hala kadınlığımı sorguluyorum