Mezeler - Ordövrler Yufka Çanağında Çerkez tavuğu ve Krep istiridye Yatağında Mantar

Ellerine sağlık. Bu tarz sunumu şık yemekler çok hoşuma gider. Hatta elimden geldiğince göze hitap etsin yemeklerim diye düşünürüm. Önümüzdeki hafta sonu deneyeceğim:128:

bende çok beyendim..sunumda çok güzel..lezzetide güzeldir eminim..:) oyumuda verdim..(sanırım:))tıkladım ama sonu ne oldu bilmiyorum:))

canım çerkez tavuğu benim sevip pek yediğim bir yemek olmadığı için oyumu sana vermemiştim.Ancak şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ki sunumun gerçekten çok etkileyici.Bravo.:46::46::46:

canım çerkez tavuğu benim sevip pek yediğim bir yemek olmadığı için oyumu sana vermemiştim.Ancak şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ki sunumun gerçekten çok etkileyici.Bravo.:46::46::46:

teşekkür ederim canım
bana oy vermenden çok bu yarışmaya katılımda bulunman önemli olan
çünkü her tarif gerçekten harika:16:

vay vay vay enfes gözüküyor ellerine sağlık muhtemelen ben de deniycem uygun zamanda,vallahi iştahımı açtın bu saatte:))))

Çerkez olduğumuz için dayanamadım , çok da beğendim sunumunuzu ve dün gece oyumu güzel tarifinize verdim.:40:

vay vay vay enfes gözüküyor ellerine sağlık muhtemelen ben de deniycem uygun zamanda,vallahi iştahımı açtın bu saatte:))))

çok teşekkür ederim:16:

Çerkez olduğumuz için dayanamadım , çok da beğendim sunumunuzu ve dün gece oyumu güzel tarifinize verdim.:40:

çok teşekkürler, beğenmenize sevindim:16:

nlglpd bacım :16:diğerlerine de söyle çerkez tavuğuna versinler oyu :23:pasta var işin sonunda :16:

Vallahi burayı ve 14 sayfayı okudum.Tek bir pasta kelimesi okumadım:44: Sana gaipten sesler mi geldi bacım? Yoksa kazanan üyeye oy verenlere pasta mı gönderecekler? ne biliim pasta lafını duyunca ağzım sulandı.Zira hiç dayanamam:50:

Son düzenleme:
Vallahi burayı ve 14 sayfayı okudum.Tek bir pasta kelimesi okumadım:44: Sana gaipten sesler mi geldi bacım? Yoksa kazanan üyeye oy verenlere pasta mı gönderecekler? ne biliim pasta lafını duyunca ağzım sulandı.Zira hiç dayanamam:50:

Burada değil zaten bacım :34: anketin orada yazılarımızı benim miniğe teyzesi pasta yapacak doğum gününde :21:

sende kesin gelirsin 10.kişilik pastayı yersin anca doyarsın :1::1:

Eki Görüntüle 644656 Eki Görüntüle 644657

kazen'in ince zevkiyle benim için seçtiği hediyeler
hepsi birbirinden güzeller
keyifle kullanıcam hepsini.
birazdan kahve keyfimi kahve makinamla yapıcam
bu hediyeleri kazanmamı sağlayıp beni oylarıyla destekleyen arkadaşlarıma
ve kazen'e sonsuz teşekkür ederim.:16:

Eki Görüntüle 644658

bu da kahve makinamla yaptığım bol köpüklü, mis kokulu keyif kahvem.:ssz:
makinayı çok beğendim. sanki cezvede pişer gibi ağır ağır pişti.
makinada pişen kahve genelde birden kaynadığı için çiğ kalır telvesi
ama homend kahve makinasında böyle bir sorun yok, gayet başarılı.
kendisini mutfağımın yeni gözdesi ilan ediyorum:1:

Son düzenleme:
Back
X