Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık. Bu tarz sunumu şık yemekler çok hoşuma gider. Hatta elimden geldiğince göze hitap etsin yemeklerim diye düşünürüm. Önümüzdeki hafta sonu deneyeceğim:128:
bende çok beyendim..sunumda çok güzel..lezzetide güzeldir eminim..:) oyumuda verdim..(sanırım:))tıkladım ama sonu ne oldu bilmiyorum:))
canım çerkez tavuğu benim sevip pek yediğim bir yemek olmadığı için oyumu sana vermemiştim.Ancak şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ki sunumun gerçekten çok etkileyici.Bravo.![]()
harika görünüyor. Emeğine sağlık. Bizimlesin....:)
vay vay vay enfes gözüküyor ellerine sağlık muhtemelen ben de deniycem uygun zamanda,vallahi iştahımı açtın bu saatte:))))
Çerkez olduğumuz için dayanamadım , çok da beğendim sunumunuzu ve dün gece oyumu güzel tarifinize verdim.![]()
Çerkez olduğumuz için dayanamadım , çok da beğendim sunumunuzu ve dün gece oyumu güzel tarifinize verdim.![]()
nlglpd bacımdiğerlerine de söyle çerkez tavuğuna versinler oyu
pasta var işin sonunda
![]()
Vallahi burayı ve 14 sayfayı okudum.Tek bir pasta kelimesi okumadım:44: Sana gaipten sesler mi geldi bacım? Yoksa kazanan üyeye oy verenlere pasta mı gönderecekler? ne biliim pasta lafını duyunca ağzım sulandı.Zira hiç dayanamam![]()
Burada değil zaten bacımanketin orada yazılarımızı benim miniğe teyzesi pasta yapacak doğum gününde
sende kesin gelirsin 10.kişilik pastayı yersin anca doyarsın![]()