Mezeler - Ordövrler Yufka Çanağında Çerkez tavuğu ve Krep istiridye Yatağında Mantar

ellerinize sağlık
sunum gayet güzel olmuş tadı da güzeldir muhakkak

o ne güzel öyle gece gece zaralı katagoriler bunlar :52:

Ellerine sağlık lezetli görünüyor bende yapıcam :63::27:

Hepsi bir tarafa sunumlara bayıldım göz doyuruyor ve nefis görünüyorlar ellerine sağlık canım :34:
Bayıldım ben bu yarışma işine yaa tarif defterim kabarıyor ne güzel :9::9::9:

o ne güzel öyle gece gece zaralı katagoriler bunlar :52:

Ellerine sağlık lezetli görünüyor bende yapıcam :63::27:

Hepsi bir tarafa sunumlara bayıldım göz doyuruyor ve nefis görünüyorlar ellerine sağlık canım :34:
Bayıldım ben bu yarışma işine yaa tarif defterim kabarıyor ne güzel :9::9::9:

çok teşekkürler arkadaşlar:16:

Profesyonel oldugunu dusunuyorum, yaniliyor muyum:31:
Ellerine saglik , basarilar dilememe gerek var mi bilemedim:16:

Ellerinize , emeğinize sağlık ... Başarılar diliyorum .

Yemek yapmak karın doyurmak değildir benim için , tabii zaman zaman ekmek arasına bile talim etsemde...genel olarak görsellik önemlidir benim sunumlarımda da.

Çok güzel görünüyor her ikiside . Mantarı denememiştim , deneyeceğim mutlaka...

Ellerinize , emeğinize sağlık ... Başarılar diliyorum .

Yemek yapmak karın doyurmak değildir benim için , tabii zaman zaman ekmek arasına bile talim etsemde...genel olarak görsellik önemlidir benim sunumlarımda da.

Çok güzel görünüyor her ikiside . Mantarı denememiştim , deneyeceğim mutlaka...

benimde önce gözüme sonra burnuma en son mideme hitap eder yemek
görüntüsü ve kokusu güzelse midem bayram eder zaten
teşekkür ederim beğendiğin için:16:

Harika görünüyor :52::56:

teşekkür ederim:16:

Evet ya koku çoooook önemli benim içinde...Burada onu değerlendirme fırsatımız yok ama bir yemeği sırf kokusundan dolayı tatmama ya da sofraya herkesten önce saldırma :52: gibi önyargılarım vardır koku konusunda.

Evet ya koku çoooook önemli benim içinde...Burada onu değerlendirme fırsatımız yok ama bir yemeği sırf kokusundan dolayı tatmama ya da sofraya herkesten önce saldırma :52: gibi önyargılarım vardır koku konusunda.

emin ol pişerken çok güzel koktu hepsi, lezzeti de yerindeydi:56:

oyum sana canım, sunumun çok özenli olduğu için, tatlarında güzel olduğunu tahmin ediyorum ve damak tadıma da uyduğunu düşündüğüm için, mantarı mutlaka denicem, başarılar canım:13::13:

Back
X