- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
epey uzakmıssın canım yaa sen. tedaviyi mayıs ayında mı düşünüyordun ? sen brüksel e yine de sor e2 olayını hani bir saat olursa senin için çok iyi olur .evet canım banada kımsenın acımasını ıstemem.oyuzden kımse bılmıyor.ben sılıvrı tarafında bır koyde ogretmenım.burda devlet hast de yok.yarım saat yol gıtmem gerekır onun ıcın.ee 3 gune bır okuldakılerde kadın dogumcuya nıye gıdıyorum dıye anlarlar e2 ıcın dr. a gıdersem.nasıl yapıcam bılmıyorum.yaz tatılıne kalcak ozaman benım tedavı
ben 12 den once bır de bruksel tupbebek merkezıne mumkun degıl gıdemem.yaa sonucta merkez ozel degılmı.ne zaman verırsek ozaman cıkar.oyle degılmı canım yaaa.benım asılama yaptrdıgım hastanede ben orada asılama yaptrıyorum dıye 1 saatte cıkarmıslardı e2 sonucunu.normalde 3 saatte cıkıyor ama.acaba brukseldede oyle bısı olamazmı.gıdınce konusucam tabıkı ama ben 3 ten once gıdemem oraya.bılemıyorum nasıl olcak((e2 sartmı hep.ben asılamada 1 kere yaptrmıstım.her kontrolde yapılıyormu.offf sımdıde bunu taktım.bır e 2 yuzunden tedavımı ertelemek zorundamı kalıcam.bır kolaylık saglamazlarmı acaba:26:
kontrole de hep aksam ustu 5 gıbı ancak gıdebılırım malum cok uzak bıze yol.ama şu e2 bozuyor işi:18:
benim ilk tüp bebek denemem başka bir hastanede idi orada 1 kez adetin 2.günü e2 istediler daha da bakmadı tedavi boyunca değerine.
2. denemem de brüksel de oldu yumurta büyüme aşamasında başlarken 1 , tedavi esnasında ise 3 kez de kontrole gittim her muayene öncesi e2 yaptırdım (şimdi eski tahlillere baktım)
3.denemem dondurulmuş emb. ile oldu bunda ise hiçbir tahlil yapılmadı direk rahim kalınlaştırıcı hap ve devamında transfer..
sen ne zaman gideceksin hastaneye canım ?