Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya görüşmeye gidecegim bu benim 2.denemem olacak onun için iyi bir yer olsun istiyorum siz memun kaldınızmı?
Haftaya görüşmeye gidecegim bu benim 2.denemem olacak onun için iyi bir yer olsun istiyorum siz memun kaldınızmı?
ben de memnun kaldım..dördüncü denememi yine orda yaptıracağım dondurulmuşlarla..
kızlar hepinize selamlar,
butterfly, sevgi.. nasılsınız..
sevgi 4. denemende inş. başarırsın canım çok gençsin sakın yılma .ama biraz arada vermeri ihmal etme malum çok ağır ilaçlar üst üste kendi sağlığını düşün.önce sen sağlıklı olmalısın..
canım butterfly , unuttum sanmayın sayfalar o kadar değiştiki bende uzun bir süre girmedim . sinir oldum herşey değişmiş.bende gebelikte biraz sıkıntılı günler geçirdim.
sendeki ne gibi değişiklik var okuyamadım sayfaları tüp denedinmi anlayamadım ama rabbim yolunuzu açık etsin.dualarım hepinizle..
teyzeleri benim oğluşum geliyor allahın izniyle ..
20 haftalık yani 5 . ayımıza girdik.inş. en kısa zamanda darısı başınıza..
ama demişti dersiniz bak bir gebe kalın da bu zamanında sıkıntısı telaşı başka..
sağlıkla gelsin inş. hepimizin evlatları.. hepinizi öpüyorum allaha emanet olun..
Kızlar benim bebikler dünyaya merhaba dedi, Şükğrler olsun sağlıklılar, evdeyiz şu an, Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah, girebilirsem yazıcam sonra, öptüm hepinizi.
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün...Kızlar benim bebikler dünyaya merhaba dedi, Şükğrler olsun sağlıklılar, evdeyiz şu an, Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah, girebilirsem yazıcam sonra, öptüm hepinizi.
Kızlar benim bebikler dünyaya merhaba dedi, Şükğrler olsun sağlıklılar, evdeyiz şu an, Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah, girebilirsem yazıcam sonra, öptüm hepinizi.
kızlar 10. gün değerim 462 idi,doktor çok iyi bir değer 2 gün sonra tekrar test yapmana gerek yok dedi ama ben dayanamayıp yaptım ve 865 çıktı.(924 civarı olmalıydı)..yani tam 2 katı değil, moralim bozuldu acaba normal mi diye,yarın tekrar test yapıp doktora gidicem, hamile arkadaşlar sizin değerleriniz nasıldı ??? çok korkuyorum inş. kötü bişey yoktur ..gerçi olacağın önüne geçilmez,herşey olacağına varır ...anjelic çok sevindim Allah analı babalı büyütsün arkadasım...
selam derya. mesajını yeni gördüm. bende orda denedim. ama ilki tutmadı. ikinciyi dondurulmuşlarla deneyeceğiz. sonuç olumsuzdu ama yücel bey ve ekibi işinin ehli olduğu hissini veriyor insana. Gerçi başladıktan sonra insan kendisini de ikna ediyor. yani onların bir şey yapmasına çoğu zaman gerek de kalmıyor:) Dr'un beni en çok rahatlatan yanı; kafanda soru işareti bırakmıyor. bu da böyle bir süreçte oldukça önemli diye düşünüyorum. sormak istediğin bir şey olursa cevaplandırırım. iyi bak kendine.
canım prenseslerin analı babalı sağlıkla büyüsünler inş. kızlarını en iyi bir şekilde büyütürsün inş. bahtlarıda hayırlı olsun inş.kaçıncı hafta da doğdular ve hangi hastanede doğum yaptın ? memnun kaldınmı?Kızlar benim bebikler dünyaya merhaba dedi, Şükğrler olsun sağlıklılar, evdeyiz şu an, Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah, girebilirsem yazıcam sonra, öptüm hepinizi.
kızlar 10. gün değerim 462 idi,doktor çok iyi bir değer 2 gün sonra tekrar test yapmana gerek yok dedi ama ben dayanamayıp yaptım ve 865 çıktı.(924 civarı olmalıydı)..yani tam 2 katı değil, moralim bozuldu acaba normal mi diye,yarın tekrar test yapıp doktora gidicem, hamile arkadaşlar sizin değerleriniz nasıldı ??? çok korkuyorum inş. kötü bişey yoktur ..gerçi olacağın önüne geçilmez,herşey olacağına varır ...anjelic çok sevindim Allah analı babalı büyütsün arkadasım...
selam derya. mesajını yeni gördüm. bende orda denedim. ama ilki tutmadı. ikinciyi dondurulmuşlarla deneyeceğiz. sonuç olumsuzdu ama yücel bey ve ekibi işinin ehli olduğu hissini veriyor insana. Gerçi başladıktan sonra insan kendisini de ikna ediyor. yani onların bir şey yapmasına çoğu zaman gerek de kalmıyor:) Dr'un beni en çok rahatlatan yanı; kafanda soru işareti bırakmıyor. bu da böyle bir süreçte oldukça önemli diye düşünüyorum. sormak istediğin bir şey olursa cevaplandırırım. iyi bak kendine.
canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş kaygılanma inş herşey güzel ilerleyecek asıl telaş kaygı şimdi başlıyor uzun bi maraton kendini buna hazırlA artık düşünme kötü şeylerkızlar 10. gün değerim 462 idi,doktor çok iyi bir değer 2 gün sonra tekrar test yapmana gerek yok dedi ama ben dayanamayıp yaptım ve 865 çıktı.(924 civarı olmalıydı)..yani tam 2 katı değil, moralim bozuldu acaba normal mi diye,yarın tekrar test yapıp doktora gidicem, hamile arkadaşlar sizin değerleriniz nasıldı ??? çok korkuyorum inş. kötü bişey yoktur ..gerçi olacağın önüne geçilmez,herşey olacağına varır ...anjelic çok sevindim Allah analı babalı büyütsün arkadasım...
canım prenseslerin analı babalı sağlıkla büyüsünler inş. kızlarını en iyi bir şekilde büyütürsün inş. bahtlarıda hayırlı olsun inş.kaçıncı hafta da doğdular ve hangi hastanede doğum yaptın ? memnun kaldınmı?
sevgicim değerin yüksek gibi benim 10. günüm 168 di.çoğuş gebeliket fazla çıkıyomuş diye biliyorum ama seni yanıltmayayım.brükselde ne dediler.inş. güzel haberi verirsin bizlere burdan.
rabbim emeklrini boşa çıkarmasın.
sevimli seninde az kalmış arkadaşım.hangi hastaneyi düşünüyorsun?
bende hastane arayışındayım.25 aralıkta son olarak gittim hüsamettin beye..
artık rutin bir dr. bulmam gerekiyor.hüsamettin bey nisa da bir arkadaşını önerdi.20 sonra falan giderim.hayırlısı sağlıkla gelsin oğluşlarımız.isimde hazırlanmış maşallah ..
ben hiç bir isime ısınamıyorum daha isim bulamadım.
butterfly inş. en kısa zamanda güzel haberi verirsin canım benim..:81: