selam arkadaşım yaww hele şükür cevap geldi kader arkadaşlarımdan
kaç gündür girip bakıyom kim cevap yazmış diye cevap görmeyince suratım düşüyo çıkıyodum..
normalde histereskopi öncesindeki adetim 5 kasımdı benim..15 kasımda da zaten histereskopi oldum.. bikaçgün öncesine kadar lekelenme tarzındaydı kanamalarım zaten hemşirede demişti. ama bikaçgündür resmen baya adet kanaması gibi kanıyooo dedim heralde erken adet oldum hemşireyide aradım normal dedi. ama bugun bir yoğunlaştıkı gene aradım hemşireleri normal dediler hatta doktorlada konuştum kramp tarzında olurmuş sancılar.. ama çok ağladım estorfem hormon ilacı ya sanırım psikolojıyıde altüst ediyooo... kötüyüm anlıycanız....
balona işte 15 gun var daha dayancam artık mecburen... bana orgametril verdiler ama 13 aralıkda kullancam orgametrili heme -n içmiyosun reçetede öyle yazıyo... çok sancım var çokkkk
amin arkadaşım evet 14 yıl neler neler yaşadım düşükler ...kalp atmı durmaları offff aklıma geldimi gene ağlıyom..
eşimde sayı gayet normal ama morfolojı sorunu var....
burası iyi oldu birbirimize moral veririrz.
sana bol şans diliyorum inş... gönlünce olurrrrr.. allah hep yanımızda ve yardımcımız olsun...
sevgilerrr