- 31 Temmuz 2010
- 22
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balon tedavisinden sonra kaç gün içinde adet görülüyo arkadaşlar,hormon hapları bitince hemen mi ?
halisna hayırlı olsun canım, çok sevindim, darısı başımıza inşallah :)
sevimli, yasemin, butterfly nasılsınız kızlar?
canım balon uygulamasından sonra verdiği ilaca 15 gün daha devam ediyorsun ilaç biter bitmes 2. veya 3. gün regli oluyorsun..
merhaba arkadaşlar.. umudunuza umut olsun diye yazmak istedim.. 20kasımda brüksel tüpbebek merkezinde yapılan transferden sonra 4ağustosta kızıma kavuştum çok şükür..
ALLAH hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla inş..
merhaba arkadaşlar. İkinci tüp bebek denememi yapacağım. merkez araştırmaktayım. sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra bürüksel tüp bebek merkezi de alternatiflerim arasına girdi. görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. ama yine de yazan kişi sayısının az olması tereddütler yaratıyor. 36 yaşındayım ve bir an önce bir yerlere karar vermek istiyorum.
-ilk görüşmeden ücret talep ediyorlar mı?
-fiyat 4200 diyorlar ama bunda herhangi bir kolaylık sağlamaları mümkün oluyor mu?
-tahliller bu fiyata dahil mi?
-genetik test yapıyorlar mı fiyatı nedir.
-ayrıca başarı oranları konusunda bir fikriniz var mı?
çok soru sorduğumu biliyorum ama beni anlayacağınızı da biliyorum :) deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. şimdiden teşekkürler
Sevgi337, bende de T şeklinde rahim vardı. Histeroskopiyle düzeltildi ve spiral takıldı. Bir süre hormon kullandıktan sonra Yücel Bey kliniğinde spirali çekip, balon uygulaması yaptı. Anestezi uygulanmasına bile gerek olmadan kısa süren bir işlem. Bu işlemden sonraki ilk adet döneminde de tüp bebek denemesine başlandı.[/QUOTE
ozgur555555 balondan sonraki ilk adet derken, hormon ilaçların hemen bitimindeki ilk adet mi yoksa o ay geçip 30 gün sonraki adetin mi ? yani hormon ilaçarı bitince 2-3 gün sonra adet olunuyomuş ya o adet mi, yoksa sonraki ayki adet mi ? bende de t şeklinin dışında bide yapışıklık vardı ya hangi ay yaptırsam daha iyi olur onu düşünüyorum da...pazartesi yücel bey ne diyecek bakalım şu balon bi uygunlansın da...
merhaba arkadaşlar. İkinci tüp bebek denememi yapacağım. merkez araştırmaktayım. sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra bürüksel tüp bebek merkezi de alternatiflerim arasına girdi. görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. ama yine de yazan kişi sayısının az olması tereddütler yaratıyor. 36 yaşındayım ve bir an önce bir yerlere karar vermek istiyorum.
-ilk görüşmeden ücret talep ediyorlar mı?
-fiyat 4200 diyorlar ama bunda herhangi bir kolaylık sağlamaları mümkün oluyor mu?
-tahliller bu fiyata dahil mi?
-genetik test yapıyorlar mı fiyatı nedir.
-ayrıca başarı oranları konusunda bir fikriniz var mı?
çok soru sorduğumu biliyorum ama beni anlayacağınızı da biliyorum :) deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar.. umudunuza umut olsun diye yazmak istedim.. 20kasımda brüksel tüpbebek merkezinde yapılan transferden sonra 4ağustosta kızıma kavuştum çok şükür..
hallisnacım senin adına çok sevindim. inşallah darısı bizim başımıza...merhaba arkadaşlar.. umudunuza umut olsun diye yazmak istedim.. 20kasımda brüksel tüpbebek merkezinde yapılan transferden sonra 4ağustosta kızıma kavuştum çok şükür..
sevimlicim.
süreç nasıl başlıyor, sırasıyla neler yapılıyor. ilk denemede 2 embriyo yerleştirilemiyor mu. ayrıca fiyat olarak ne tutuyor.
şimdiden yardımların için teşekkürler
sevimlicim bana biraz süreçden bahsedebillirmisin?
kızlar müjdeeeee 10 .gün testim 160
bugün yine testim var inş. güzel haber almaya devam ederim.
hep beraber inş.:CüvCüv: