- 11 Haziran 2010
- 792
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgi sevimli saolun kızlar rabbim devamını getirmek nasip etsin banada herkese inş.
sevgi kötü örnek olmak istemem.yanıltabiliyoda bu erken test.aslında benim takıldığım sayfada karşıydı arkdaşlar.ama ben çok yıprandım.bu konuda çok şeyler okudum allah yaşatmasın .şimdi bahsetmeyeyim.mümkünse bekle derim.
ama ben sıyırmıştım biraz.allah yüzünü güldürsün inş.:CüvCüv:
sevimli senin oğlan nasıl canım nasıl gidiyor.sancıların varmı?
benim sancılar bitmek bilmiyor bir anım bir anımı tutmuyor. hala göbekten kan sulandırıcı,estrofem,coraspin,progestan devam edicekmişim. 17 eylül de randevum var hüsamettin bey ile.birde 10 haftaya kadar riskli diyolar yaptırdığın yere bağlı kal diyenler var. üstelik senin kanamda vardı değilmi ozaman. şimdi yok hatıladığım kadarıyla.
sen ne dersin şu an nereye devam ediyorsun?
ooofff yaaa bi dünya yazdım bi anda gitti
yasemincim sana da birçok şey yazmıştım, canım bugün aldığım en güzel haber tebrik ederim, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Daha kesesini, kalp atışlarını göreceksin, tatlı heyecanlar başladı yani, haberdar et bizi.
sevimli sen nasılsın, oğluşun napıyor bakiim? Benimkiler iyidir inşallah, bugün organik nevresim takımları aldım teyzoşu:)
gle sevimli birçok şeyi yazmış canım, ben çok septik bir insanım, uzun araştırmalar sonucu yücel hocaya gittim, Allah ondan razı oldun yaptığı histereskopi akabinde tedaviye bile gerek kalmadan ikizlerime hamile kaldım, bu işin en iyilerinden, çok reklam ürünün iyi olduğunu göstermez, iyice araştır canım.
sevgicim ben mesajlarına baktım da sen ne durumdasın pek anlayamadım .transfer sonucu bekliyosun sandım ama? fazla okuyamıyorum yazılanları kıza duruyorum nette.
benim 2 deneme yücel bey ilk defa hocam yüzde 50 -60 şans vermişti.hocam problemin hep eşimden morfolojik olduğunu söyledi. bende hep bende yumurta kalitesine takmıştım.evvel allah tabi rabbim razı gelsin yeterki versin dedim.
ama gerçekten türkiye müthiş bir hocaya sahip ve çok kimsenin hala bundan haberi yok.önce allah ve yücel beyin en iyisini yaptığına inanıyorum. hakkında hayırlısı olsun canım.
kızlar müjdeeeee 10 .gün testim 160
bugün yine testim var inş. güzel haber almaya devam ederim.
hep beraber inş.:CüvCüv:
sevgi tedavine devam et canım. inş. herşey güzel oalcak.
hayır dondurulmuş değildi canım .kalmadı bile..
hamdolsun karnımdakine can versin rabbim inş.
kızlar müjdeeeee 10 .gün testim 160
bugün yine testim var inş. güzel haber almaya devam ederim.
hep beraber inş.:CüvCüv:
Ancelij, sevimli sizlerin ve bebişlerinizin de iyi olmasına çok sevindim çok şükür biz de iyiyiz ogünden sonra tekrar kanamam olmadı. Bebeğimi geçen hafta gördüm en son maşallah beya büyümüş doktor kıza benziyo dedi ama daha erken kesin bişey demek için dedi. Sevimli maşallah oğluşuna kıpırdamalarını hissetmişsin ne güzel..
Kızlar benim sürekli belim ağrıyo birde bacaklarıma kırap giriyo sizlerde de oluyomu böle şeyler ??
Ancelij, sevimli sizlerin ve bebişlerinizin de iyi olmasına çok sevindim çok şükür biz de iyiyiz ogünden sonra tekrar kanamam olmadı. Bebeğimi geçen hafta gördüm en son maşallah beya büyümüş doktor kıza benziyo dedi ama daha erken kesin bişey demek için dedi. Sevimli maşallah oğluşuna kıpırdamalarını hissetmişsin ne güzel..
Kızlar benim sürekli belim ağrıyo birde bacaklarıma kırap giriyo sizlerde de oluyomu böle şeyler ??
merhaba arkadaşlar...yücel hocam bize diğer yöntemlerle vakit kaybetmeyin direk tüp bebek yapalım dedi..adetinin 2,günü gel dedi..en son 21 ağustosta oldum..bu ayda bayramdan sonra olması gerekiyodu artık heycandan yada strestenmi bilmiyorum en sonki adet günümden 15 gün sonra oldu... yarın gidicez tahlil ve muayene yapıcak...bizim sorunumuzda eşimden kaynaklanıyo...sperm sayısında düşüş ve kalitesizlik var...bakalım bizi nasıl bi süreç bekliyo inşallah sonucu iyi olur...rabbim herkezi sevindirsin hayırlı,sağlıklı, sıhhatli bebişler nasip etsin...durumumu sizlerle paylaşmak istedim...
arkadaşlar herkese marhabalar...
bende tedaviye 4 eylülde başladım. şu an puregon iğne vuruluyorum. arkadaşlar nelere dikkat ettiniz bu dünemde neler yaparsam daha iyi olur. (yiyecek anlamında da). yardımlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum...
ne olur hayırlı dualarınızı eksik etmeyin.