- 23 Ağustos 2010
- 27
- 0
bluegrenn senin ve bebişinin iyi olmasına sevindim, daha sık gelsene canım, arayı çok açıyorsun amaohaoldumsmile
Kanaman bundan sonra da olmaz inşallah, rahat ol, ben de bayramdan sonra ayrıntılı için gidicem, iyi çıkar inşallah herşey:Saruboceq: Bu arada 3-4 gündür bebiklerin hareketlerini hissediyorum şükürler olsun, tarif edilemez bir duygu, Rabbim isteyen tüm kadınlara yaşatsın.
bluegrenn o kasilmalar için magnezyum iyi geliyor bildiğim kadarıyla, doktoruna söyle verecektir canım.
kardelenler hayırlı olsun tedavin canım, inşallah bize bebiş haberleriyle dönersin, stres yapmamaya çalış, güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım bildiğim kadarıyla stresten kaçınacaksın, bol su, ceviz, badem, fıstık ve ananas yemeye çalış, meyve, sebze, balık ağırlıklı beslen, transferden sonra da dinlenmene dikkate et, güzel haberlerini bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5
anjelic cim canım çok teşekkür ederim... burda sizlere yazarken çok rahatlıyorum..tedavi şekillerimizde farklılıklar olsada hepimiz bebiş için uğraştığımızdan dolayı beni en iyi sizlerin anlayacağını biliyorum....bir çoğunuzun geçtiği süreçlerden ben yeni geçiyorum ve sizin tecrübelerinizden faydalanmayı istiyorum...lütfen beni yanlız bırakmayın... adım adım gelişmelerimi paylaşıcam sizlerle... :):)