- 17 Aralık 2017
- 87
- 59
- 45
Merhaba Arkadaşlar ,
benim bürüksel tüp bebek merkezinde 2. denemem olucak allahım izin verirse 30.04.2018 pazartesi dondurulmuş olan 5. gün blast yumurtalarımdan 2 adet konulacak ınanılmaz heycanlıyım .
bugun yücel hocada kontrolum bardı rahım duvarı kalınlıgı hersey normal ama ben ınanılmaz heycanlıyım her basarı sansını sordugumda %50 diyor asla umut vermıyor yucel hıca aslında dısardan bakılınca ınanılmaz ıyı bır durum ama ben hasta olan kısı olarak ınsan surecde bıraz pofpoflanmak ıstıyor .ılk denememızde negatıf alınca genetık tarama yapılcı temız cıktı kılo vermemı ıstedıler 18 kg kadar kılo verdım ınsallah bu sefer pozıtıfı gorurum .
sizlerden ricam bu süreçte şu testide yaptırmalıydın şu şekilde yapmalısın dediğiniz birseyler varmı beni birtek yaşan sizler anlarsınız ...
Slm diger arkadasın dedigi gibi ilk önce allaha sonra kendine sonrada prof güven, onlar en iyisini bilir yapar, umarım hersey yolunda gitmiştir! SUam beklemedesin insallah kolay atlatır cok güzel bir sonuc elde edersin, allah yardımcın olsun