- 22 Ekim 2015
- 929
- 897
- 36
Masallah brukselde yaptin dimi bende orda yaptimSagol canım, 6 haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah brukselde yaptin dimi bende orda yaptimSagol canım, 6 haftalık
Masallah brukselde yaptin dimi bende orda yaptim
Canım hemen yan tarafta bir otel var orda kalablırsn..bende il dısından gtmiştim.tedavı boyunca orda kalmadım..ilk kontrole gttm daha sonraki muayneler için kendı bulundgum sehırdekı doktruma gittim her gıttgımde brüksele durumu bildrdm onlar yumurta sayısına gore bıyuklugune gore ışac dozunu filan ayarladılar en son su gun toplama ıcın gelın dediler toplama oldu ben tekrar eve dondum 5gun sonra transfer ıcın tekrar gttmArkadaşlar il dışından İstanbul'a gelirsek nerde kalicaz, kaç gun kalmamiz lazim. Bilgi verebilir misiniz. Bide yakın zamanda yaptıran arkadaşlar, maliyeti ne kadar oldu. Hepsini düşünmek lazım.
. Yen'i tedavi görüyorum 7.500 tl + ilaçlar 2000 dondurma sperm örneği ayrı maliyetli oluyor başta 9.500tl tedaviye başladığında kesin ödenecek tutardır. İlaçlar herkesin durumuna göre fiyatta değişiklik yapabiliyor hayırlı olsun inşallah yorucu bi süreçArkadaşlar il dışından İstanbul'a gelirsek nerde kalicaz, kaç gun kalmamiz lazim. Bilgi verebilir misiniz. Bide yakın zamanda yaptıran arkadaşlar, maliyeti ne kadar oldu. Hepsini düşünmek lazım.
Ben bi defa ıkı gün kaldm bi defa 1 gün kaldım..içinin rahat etmesi için 1 yada 2 gün kalablırsın canm..Bide transferden sonra nasıl yaptınız orda kalmadiniz mi bir iki gun. Hemen geri donmek sakincali değil mi?
Merhaba benim tek hissettiğim kasıklarımda dolgunluk oldu onun dışında ilk günlerde belim ağrıdı ben uzun süre uzandığım için olduğunu düşündümTup bebek tedavisi Olumlu sonuçlanan arkadaşlara bisey sorabilir miyim? Transferden sonra belirtileri hangi günlerde başladı ve belirtiler neler oldu?
Tup bebek tedavisi Olumlu sonuçlanan arkadaşlara bisey sorabilir miyim? Transferden sonra belirtileri hangi günlerde başladı ve belirtiler neler oldu?
Bence gayet iyi hayırlı olsun. kaçıncı gün embriyosuydu ? Benim 10.gün 379 çıkmıştı 13.gün 1540 önemli olan düzenli artış göstermesi.Arkadaşlar 11. Gün test değerim 430. Normal mi?
Hayırlı olsun güzel bi değer çıkmış artışıda takip etmek gerekiyor sağlıkla kucağınıza almakta nasip olur inşallahArkadaşlar 11. Gün test değerim 430. Normal mi?
Bence gayet iyi hayırlı olsun. kaçıncı gün embriyosuydu ? Benim 10.gün 379 çıkmıştı 13.gün 1540 önemli olan düzenli artış göstermesi.
Evet zaten benim tek embriyo transferi yapılmıştı.Sizin gebelik tek mi mi oldu ?
aynı zamanda transfer olduğumuz bir arkadaş vardır aşağı yukarı değerlerimizi yakındı birbirine o şuan ikiz bebek bekliyor :) hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla alırsın bebislerini yada bebisini kucağına darısı tüm isteyenlerin başınaHmm anladim. Bana iki tane transfer edilmişti. Bakalım iki gün sonra tekrar test yapicaz. Hayirlisi olsun inşallah. Allah tamamına erdirir inşallah.