Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masal1 nasılsın?:))))
merhaba masal benim laparoskopi ameliyatım 6000 tl ödedik. direk bu fiyat verildi.zaten yücel bey fiyat konuşmaz müşteri temsilcisi özkan bey ile görüşülür.herhangi bir indirim söz konusu bile olmadı. ama değerdi en azından yumurtalıklarım en az hasarla bir ameliyat geçirmiş oldum.senin ne konuda olacaktı laparoskopi? sanırsam laparoskopi fiyatları ya aynıdır yada bu fiyata yakındır. neden arayıp sormuyosun?yücel beya ameliyatlarına güven allahın izniyle başarılı olur.vereliniortak
evet kızlar zor bir süreç hepimiz için. tek duamız sonunun hayırlı olması. bebek yapmaya karar veriyoruz o çalışmalar insanı yıpratıyor. aylarca bazen yıllarca hadi bu ay ,olmadı bidahaki ay derken insan stres oluyor. sonra tokat gibi gelen gerçekler ancak tedaviyle bebeğine kavuşacağın gerçeği.hem psikolojşk olarak hem maddi olarak büyük baskılar. sonrada tuttumu tutmadımı,tuttuysa kalbi atıyomu, herşey yolundamı.... bu böle devam edip gidiyor. ben şimdi ethica hastanesinde ali paşa beye devam edicem. iyi elektirk aldım kendisinden. zaten kendisi benim çok yakınlarımın ailece tanıdığı çıktı. bana dediki bebeğin plasentası aşağı yerleşmiş. bende baktım usg de tam kapamıyor ama epey aşağıda.şimdi bakalım beklicez zamanla yukarı çıkar inşallah diye.
yaptımda geldim kızlar sonucum 121.9 hamileyim allahım hepinize nasip etsin kızlar yeniden bu duyguyu tatmam mükemmel bişey allahıma nekadar şükür etsem az
merhaba yazını okuyunca sanki kendim gibi hayacanlandım.inş.hayırlı haberler alırsın.yazmaya devam et hem bizlerden destek al bizlerde sende morala bulalım.aslında başlarda bu bu siteyi sadece okurken çok duygulanıp ağlıyordum.ama şimdi birebir konuşmalara katıldım bilmem inanırmısınız artık umutluyum yada moral olarak daha iyi hissediyorum.herkese teşekkürler..
günaydın kızlar bluegrencim inş seninde güzel haberlerini alırız bu arada ben bugün yine kan verdim değerim 283.4 olmuş çok mutluyum inş böyle devam edeerr asözlemcim buarada çok teşekkür ederim güzel dileklerin için anjeliccim sanada söyle sizler olmasaydınız bukadar moralli bi dönem geçiremezdimmm allahım sizleride sevindirsin kısa zamanda hayırlısıyla
sevim_li yeniden tebrikler ne zaman ilk kontrolün hayırlısı ile ?
teşekkürler şans dileklerin için. hiç kullanmadım merak ediyorum umarım kolaydır dediin gibi..bakalım yarın deneyeceğim..Rudicim yarın için bol şans diliyorum vajinal kapsüle gelince korkacak bişey yok kullanımı çok kolay ben hala kullanmaya devam ediyorum.
Arkadaşlar bu arada transfer günüm dahil bugün 6. günüm fakat bende hiç bir belirti yok sadece çok nadir ara ara kasıklarım ağrıyor normal mi sizce belirti olmaması çok korkuyorum nedense..
Selam arkadaşlar transferim başarı ile gerçekleştirildi bugün 3. günüm 5. gün blast transferi yapıldı 6 adet dondurulmuş embriyomuz oldu heyecanlı bekleyişimiz devam ediyor bakalım umarım herşey güzel olur...