masal1 öncelikle merhaba benim bu sayfada ilk yazımdı ilk seninle tanıştım. çok geçmiş olsun. hikayeni okudum.sana yücel bey ile ilgili ben kendisinde mart 2010 da lazerli laparokopi oldum . bu 2. ameliyatım 7 yıl önce açık ameliyatım olmuştu.buna bağlı yapışıklık sorunum da vardı. asıl ameliyat sebebim sol yumurtalıkta kist. memorialde yaptı ameliyatı çünkü bu lazer laparoskopi makinası orada olduğu için. uyudum uyandım sadece narkozun kötü etkisi vardı.teşhis ve ameliyat yücel beye güveniyorum.1. tüp bebek başarısız euro fertil diye biyere yaptırdım .resmen bodoslama oldu. ne tahlil ne bişi ya tutarsa , mevlam kayıra gibi oldu.sen eşimi neden istemediğini sormuşsun.alman hastanesinde bir doktor la tanıştık eşimle ama o doktor şu orda değil.benim ameliyatım konusunda yücel beyi onayladı yücel hocam bir numaradır ama ameliyat konusunda dedi.yani tüp bebekle ilgili bir iki gönderme laf etti.eşimde etlilendi orayı istemiyor. hatta bu konuda tartışıyoruz.onu ikna etmeye çalişıyorum.çok uzun oldu.kusura bakma başka zaman görüşürüz. çok geçmiş olsun