- 2 Ocak 2009
- 2.615
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım iyişallah olumlu sonuçlanır...2 hafta sonra usgye gireceğim canım. Begümcüm senin de hayırlı olsun tedavin.
günaydın kızlar,
12. gün test sonucum 211. 15 mayısta USG'ye gireceğim. Siz nasılsınız? Ne var ne yok bakalım?
SGk geçerli değil malesef.
canım haberim var yarın hüsamettin bey ilaçlarımı başlıyacak yumurta toplama ve transferi yücel hocanın yapmasını istiyeceğim bilemiyorum kafam karıştı hüsamettin bey nasıl iyi bi doktormu ?
royem epey aşılama yaptırmışsın, hiç hamile kalmadın sanırım, pıhtılaşma testleri, bağışıklık testleri, genetik falan yaptırdınız mı? Eşini ikna edip brüksele bi git bence, hakkında hayırlısı olsun.
merhaba yasmin ikimizde edirnedeniz ben şuan ilaçlarımı kullanıyorum salı günü hüüsamettin beyle görüştüm gerçekten çok iyi bi doktor merkezdekiler çok iyi senin adına çok sevindim darısı benim başıma iyişallah sizde sorun eşindemiydi değerlerini yazarsan çok sevinirim..merhaba arkadaşım ben brüksel tüp bebekte yaptırdım işlemimi ve sonuç pozitif çok mutluyum. hüsamettin beyi sormuşsun çok iyi bir doktor benim yumurtaları hüsamettin bey topladı transferimi yücel hoca yaptı ve olumlu oldu. inş.seninde olumlu olur.