Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar naber? Bi selam verip kaçmak yok, gelin burayaaaadelikafadulden
Dün ben Yücel hocaya gittim, maalesef benim lekelenme deyip reglden saymadığım regl kanamasıymış, bu ayı kaçırdım yanibilmiyorumkismile İyi haber histereskopi işe yaramış, endometrium düzelmiş, çoooook mutluyum, bu ayı kendi çalışmalarımızla geçiricez Sonuç yoksa mayıs ayında başlamayı düşünüyorumhihoyyyt
begum, sevimli hep birlikte hamile patlaması yapıcaz mayısta desenize :)
evet canım iyişallah.......:lepi:begum, sevimli hep birlikte hamile patlaması yapıcaz mayısta desenize :)
canım benim ,haklısın aslında negatif sonuç alanlar bu sitetede daha fazla dolaşıyorlar pozitif sonuç alanlar bi daha uğramıyor anladığım kadarıyla bende kötü etkileniyorum okudukça ama cumartesi haberini heyecanla bekliyorum kocaman bi pozitif olacak iyişallah...merhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 8. günüm. Foruma çok fazla girmiyorum çünkü olumsuz etkileniyorum. Genellikle şöyle bir bakıp çıkıyorum. Çünkü negatif sonuçlar beni çok korkutuyor. Çok heycanlıyım. Ara ara karnıma sancı giriyor, onun dışında bir belirtim yok. Cumartesi kan testi yaptıracağım.Sonuçtan sizi haberdar ederim. Ne olur dua edin bana (
kızlar günaydın. Bu sabah idrar esti yaptım, silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Moralim düzeldi. İnşallah sonucum iyi olur.