Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar,
Transfer günü ve dün biraz ağrım oldu, bugün çok daha iyiyim. Evde dinleniyorum. Rapor da aldım, haftaya işe gitmeyeceğim. Biraz gaz ve kabızlık sorunum var Geçirmek için bir sürü şey deniyorum. Kayısı kurusu, kivi hatta ilaç bile aldım. Umarım atlatırım. İnşallah bebeğim tutunuyordur bana. Şimdilik hiçbir şey hissetmiyorum. Sanki yok gibi...
Sizler napıyonuz?
merhaba kızlar,
Transfer günü ve dün biraz ağrım oldu, bugün çok daha iyiyim. Evde dinleniyorum. Rapor da aldım, haftaya işe gitmeyeceğim. Biraz gaz ve kabızlık sorunum var Geçirmek için bir sürü şey deniyorum. Kayısı kurusu, kivi hatta ilaç bile aldım. Umarım atlatırım. İnşallah bebeğim tutunuyordur bana. Şimdilik hiçbir şey hissetmiyorum. Sanki yok gibi...
Sizler napıyonuz?
daha önce gittiğim doktorum yumurta rezervimin çok iyi olduğunu söylemişti ama üzerinden iki sene geçti va yaşım 32 bi değişiklik olmamıştır iyişallah asözlem senin yaşın kaçtı canım .ilaçlara kısa protokolde adetin kaçıncı günu başlanıyo ve kaç gün sürüyo?