Yozgat///66

bende kayseriliyim doğma büyüme burda oturuyorum nişanlım yozgatta okuyor son senesi işte hocaları fakultede öğretim görvli olması için teklifte bulunmuşlar o sebeple bizde yozgatta oturucaz galiba ben çalışmıyorum mesleğim muhasebe ama ara verdim çeyizimi filan yapıyorum günlerim bu şekilde geçiyo işte elticim

günaydın güzeller.dağ çiçeğim ya o ne güzel menü öyle ellerine sağlık birden kalkıp hepsinden yapasım geldi valla.hele patates salatasına bayılırım.
guggulu canım sen nerde oturuyorsun?

Kendim gibi birisini buldum,bende seçim çalışmalarındayım,Sevgili kelebek benim msn mi arkadaşlardan alabilirsin,seninle görüşelim.

Günaydınlar olsun hepinize canım topraklarım.
Yozgat'ımın güzel kızları nasılsınız?İnşallah herşey yolundadır.Bende şükür iyiyim,evdi,işdi derken vakit geçiyor.

66 emoş 66 burası da çok soğuk ve yağmurlu.evet biri arabaşı yapsada yutsak ben artık üşeniom arabaşı yaptığım gün bütün işlerim kalıyo.herifte zırt bırt istiyo sıkıldım yapmaktan ama yutmaktan değil.
kelebekim napıyon niye yorgunsun bayram temizliği falanmı?

Emoşum arabaşını tek başına yutma Ankara'ya doğru yollayıver,benim herifte çok sever ama daha yapmadım.
Hatişim,Yaseminim ve diğer topraklarım hepinizi seviyoruma.s.
tmm canım alalım msn sızın calısmalar nasıl gıdıyo ???

Selam Yozgatlılar.
benim nişanlım da Yozgatlı.Bende yani evlenince Yozgatlı olacağım, inşallah.
hepinize sevgilerimi sunuyorum.

yozgattamı okudun sende gelincik???
hoşgelmıssıııııııııııınnnnnnnnnnnnn
emoşşşşşşşşş napıon bacım kucuk prenses nasıl yegenımın anası:delphin:

iyi akşamlar kızlarr,yoğun bir hafta sonunun ardından burdayım,,,
güzel bir hafta sonu geçirdim.:lepi:
dün eşimle birlikte büyük oğlumun yanına gittik,yurtdan çıkıp ev tutmak istiyor arkadaşları ile birlikte.evi tuttuk bakalım sobalı ve eşyalı.gamyoncuiremsu
burda havalar güzel ama ilçe biraz soğuk gibi,aklım oğlumda kaldı ne yapar ne eder,kızlar desteğinize ihtiyacım var ,ne dersiniz alışırmı bekar ev ortamına,benim oğlum azıcık beceriksizdir ablaları..aslında bi bakımada iyi oldu alışır bu vesile ile...yerimseniben

dün eşimle birlikte büyük oğlumun yanına gittik,yurtdan çıkıp ev tutmak istiyor arkadaşları ile birlikte.evi tuttuk bakalım sobalı ve eşyalı.gamyoncuiremsu
burda havalar güzel ama ilçe biraz soğuk gibi,aklım oğlumda kaldı ne yapar ne eder,kızlar desteğinize ihtiyacım var ,ne dersiniz alışırmı bekar ev ortamına,benim oğlum azıcık beceriksizdir ablaları..aslında bi bakımada iyi oldu alışır bu vesile ile...yerimseniben

Canım kardeşim kıyamam sana Anne yüreği dayanmaz tabiki ama böylesi daha iyi olur bence,en azından ayakları üzerinde durmayı öğrenir.
Benim oğlumda çok beceriksizdir,üniversite sınavlarına girince Ankara dışında yazdırmamıştık çünkü oğlumun yapısını biliyorduk.Allah'tan Ankara olduda o sıkıntıyı yaşamadık.Arkadaşım benim oğlum 24 yaşına geldi hala beceriksiz bazen diyorum Ankara dışında okusaydı napardı acaba diye.Güzel kardeşim senin oğlun annesine çekmiştir o yüzden sıkıntın olmasın.
Benim yiğenime laf etme sana kızarım yoksa,benim yiğenim işini bilir.

Canım kardeşim kıyamam sana Anne yüreği dayanmaz tabiki ama böylesi daha iyi olur bence,en azından ayakları üzerinde durmayı öğrenir.
Benim oğlumda çok beceriksizdir,üniversite sınavlarına girince Ankara dışında yazdırmamıştık çünkü oğlumun yapısını biliyorduk.Allah'tan Ankara olduda o sıkıntıyı yaşamadık.Arkadaşım benim oğlum 24 yaşına geldi hala beceriksiz bazen diyorum Ankara dışında okusaydı napardı acaba diye.Güzel kardeşim senin oğlun annesine çekmiştir o yüzden sıkıntın olmasın.
Benim yiğenime laf etme sana kızarım yoksa,benim yiğenim işini bilir.

asenam bacım beni teselli etmeye çalışıyonnn biliyommmm.senağlamasenağlama
ama teyzesi bu defa gittiğimde oğluşumu pek bir garip gördüm .Allah yardımcıları olsun.ne soba yakmasını bilir ne yemek yapmasınıbanyoda kazan var nasıl yakarda banyo yaparlar bilemm en önemlisi ya geceleri sobayı beceremezlerse aklıma bile getirmek istemiyorum..neler oluyor bacım neler...arkadaşı yemekleri yapacakmış bende inş burdan yapar yollarım hem yavrum hem arkadaşları yesin..onlarda Ana kuzusuuuuusenağlama

bende kayseriliyim doğma büyüme burda oturuyorum nişanlım yozgatta okuyor son senesi işte hocaları fakultede öğretim görvli olması için teklifte bulunmuşlar o sebeple bizde yozgatta oturucaz galiba ben çalışmıyorum mesleğim muhasebe ama ara verdim çeyizimi filan yapıyorum günlerim bu şekilde geçiyo işte elticim

günaydın canlarımayyy ne güzel canım benim.el işimi yapıyorsun .banada öğretin yaaaa.ben hiç yapmasını bilmiyorum.iyi ya ne güzel geçiyormuş zamanın.bu arada benim kayserili çok yakın sevdiğim arkadaşlarım var.hala görüşüyoruz.allah izin verirse yanlarına ziyarete gitmeyi düşünüyorum.

günaydın güzeller.dağ çiçeğim ya o ne güzel menü öyle ellerine sağlık birden kalkıp hepsinden yapasım geldi valla.hele patates salatasına bayılırım.
guggulu canım sen nerde oturuyorsun?

günaydın emoşcuğum canım görümcemben adanada ikamet etmekteyim.aslen türkmen göçmeniyiz.sen neler yapıyorsun.

canım ablacımgünaydınooo maşallah ablacımızın kocaman kendi boyunda oğlu vardarısı hayırlısıyla tüm isteyenlere ve bize olsun.ablacım hiç merak etme.ev tuttuğunuza iyi etmişsiniz.ev ortamı daha rahat.tek başına kalmıcek herhalde.kendisi bilmiyorsa dahi arkadaşalarından birileri biliyordur.beraber yaparlar.bazende dışardan yerler.birde iş başa düşünce öyle bir yapılıyorki.inanki hiç merak etme ablacım.oğlunuza başarılar okulunda ve hayatında.

canım bir anne olarak elbette aklın evladında kalcak ama inan en doğru kararı vermişsin , heleki erkek çocuğu için yurt dahada zor, ben yurtta kaldım canım çok zorlandım inan...ayakları üzerinde durmayı öğrenir...aklına kötü şey getirme canım arkadaşım...öpüyorum seni...

Gnaydın hepinize bacılar....cuma günü yoktum evdeydim canlarım biraz dinlendim hafif nezlem vardı çok şükür iyiyim şuan...c.tesi yola çıkmayı düşünüyoruz tabi kar kış bi aksilik olmazsa allahın izniyle, ailemi çok özledim kızlar eminim yozgat çok soğuktur ama baba evim sıcak :))hepinizi kocaman öpüyorum...

görümcelerim yaaaakayınvalidemler bayramda yozgata gel.bayramı bizlerle geçir diyorlar.nede olsa nişanlısın dediler amababalam nuh diyo peygamber demiyor.gidemezsin diyor.bende gitmeyi çok istiyorum.kayınvalidemi çok özledim.kayınbabamıda.onlar benim birtanem.

selam bebekler nassınız.Şeniz ben bomba gibiyim :nazar:bu gün accuk geç kalktım ,hafta sonu koşturmaca yorulduk haniyerimseniben,yeseminim ,demekki memlekete gidiyorsun canım senin adına çok sevindim.evet canım haklısın oğluma inş evde yaşamak iyi gelecek hayatın zorluklarını öğrenmesi açısından..

gugguludaglarguggulu,evet bebişim benim boyum kadar oğlum var bakma göstermediğime :roflol:bana sorarsan babandan izni kopar ve Yozgata git hem kaynaşmanız ve bir birinizi tanımanız açısından iyi olur.yerimseniben

canım hemşolarım.seviyorum alayınızı,bayram temizliğine başladınızmı..:lepi:

komşu olan, amasyadan kucak dolusu sevgiler.şanlı yozgata.
sevdim bu işi.bende şanlı amasya diycem artıkın.

Hayirligunler022.jpg

Şanlı Yozgat'ın güsel kızlarrıııı hepinize selam olsunnn... kaydirigubbakcemile4

Boğazlıyan'lı bir ailenin kızıyım İstanbul'da yaşıyoruz, ismim Özlem :1rolleyes: Burada sizlerle aynı ortamda buluşmaktan mutluyum hihoyyyt herşey gönlünüzce olsunnn

Bundan sonra ben de buralarda olacağımmm, görüşmek ve kaynaşmak dileğiyle... Şeniz

elticim nasılsın bakem demek kayseriye gelecen gel kızda gezelim beraber senin babanda benimkiyle aynı kafadaymış benim kaynanamgil trabzonlu orda yaşıyolar nişanlandım daha hiç görmedim evlerini düşün göndermiyo adam napayım artık evlenince bol bol gideriz bizde elticim

komşu olan, amasyadan kucak dolusu sevgiler.şanlı yozgata.
sevdim bu işi.bende şanlı amasya diycem artıkın.

Hayirligunler022.jpg
irna'cım datlu dilli bacım hoş geldin her zaman bekleriz.Şeniz
Şanlı Yozgat'ın güsel kızlarrıııı hepinize selam olsunnn... kaydirigubbakcemile4

Boğazlıyan'lı bir ailenin kızıyım İstanbul'da yaşıyoruz, ismim Özlem :1rolleyes: Burada sizlerle aynı ortamda buluşmaktan mutluyum hihoyyyt herşey gönlünüzce olsunnn

Bundan sonra ben de buralarda olacağımmm, görüşmek ve kaynaşmak dileğiyle... Şeniz

JuLieTs,hoş geldin senide aramızda görmek çok güzel ,a.s.

Back