E
EU1
Ziyaretçi
biri benimi çağırdı,güzel lafını duyunca koştum...
günaydın gelinn günaydın :jeyyar:
evet dağ çiçeğim dağlardaki en güzel mis kokulu çiçek seni çağırdımmmm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri benimi çağırdı,güzel lafını duyunca koştum...
günaydın gelinn günaydın :jeyyar:
gugguludaglarguggulu,güzel temennilerin için çokk teşekkür,işlerinde kolaylıklar canım,,:1hug:
şemşamerim hoş geldin nerelerdesina.s. ,evet canım ben geldim eğlence başlasın,hemşolarımla birlikte olunca daha neşeli oluyorum,,:dance:
caka ,sana yüreğimiz hep açık ablaların olarak yanındayız ,rabbim hakkında hayırlısını versin inş huzurlu bir yuva kurarsın...:1hug:
çok teşekkür ederim dağ çiçeğim güzel temennilerin için allah hepimize en hayırlısını nasip etsin insanın kendini yanlız hissetmemesi çok güzel gerçekten
canım benim bende bu topiğe yeni katıldım.senin gibiyim bende.gelinleri oluyoz kabul ederlerse.
öylemi ne güzel sen evlisin heralde yozgattamı yaşıyosun nasılsın neler yapıyosun ben çok karmaşık günler geçiyorum valla artık bizi kabul edecekler tabi gelinleri olarak onlara emanet sayılırız dimi ama
gugguludaglarguggulu,caka ,kızlar kanımca siz ikiniz elti oluyorsunuz kk'da(Yozgatlı eltiler)kaydirigubbakcemile5
topraklarım nerdesiniz asena ,lale,emoş,yasemin akşamları yok ama siz nerdesiniz bacılar...:1hug:
canlarım nasılsınız eşim evde olunca pc başına geçmek ne mümkün hepinizi çok seviyorum ablalarım kardeşlerim gelinlerim.
pazartesi günü sorguna gidiyorum yuppiiii.15 gün kalıcaz inşallah.şemşamercim gerçekten sorgun çok soğukmuş.of bayram deyince zaten ilk aklıma buz gibi hava ve kütük gibi kışlık bayramlıklar geliyo.neyse annem yanımdaya üşümem artık memlekete giden yokmuuu bacılar buluşalım sorgundaaa.
canım sen aslında karı değilde üniversite hayatını,arkdaşlıklarını,anılarını özlemişsin.üni.okumasamda seni çok iyi anlıyorum.bazen bir parfüm kokusu bile beni özlediğim günlere anılarıma götürür.
sen çalış bacım tabiki çalışlmak para kazanmak eve destek olmak sıcak yatakta uyumaktan daha güzel.sen bana bakma ben kendimi teselli ediyorum...
dağ çiçeğim komşulara ne mamalar yaptın ablacım hadi anlat.öpüyorum bacılarım
yok canım benim evli değilim ama nişanlıyım.2 ay oldu nişanlanalı.
daha evliliğimize var.nişanlımın son senesi .askerlikte var.daha var yani.bende çalışıyorum.sen nler yapıyosun canım.üzülme gerçekten jiçbirşey olmaz.çok güzel yozgat.küçük ,soğuk ama çok sevdim orayı ben.baksana görümcelerimzin hepside birbirinden cana yakın.şimdiden ısındım hepsine
canım eltimcim nasılsın neler yapıyosun kız senin nişanlındamı yozgatta okuyo yoksa sen ne iş yapıyosun kendinden bahsetsene biraz merak ediyorum