Yozgat///66

hepinize günaydın hemşerilerim nasılsınz, bakalım . memleketinize kar düştü düşecek. pek soğuk ve puslu bir hava var bugün.
dağçiçeğim sen gelmşsin topic gene şenlenmiş, hadi hayırlı losnu
arabaşı arabaşı deyip durmayın. zaüen caım istiyo yapamıyom.:oklava:

gugguludaglarguggulu,güzel temennilerin için çokk teşekkür,işlerinde kolaylıklar canım,,:1hug:
şemşamerim hoş geldin nerelerdesina.s. ,evet canım ben geldim eğlence başlasın,hemşolarımla birlikte olunca daha neşeli oluyorum,,:dance:
caka ,sana yüreğimiz hep açık ablaların olarak yanındayız ,rabbim hakkında hayırlısını versin inş huzurlu bir yuva kurarsın...:1hug:

gugguludaglarguggulu,güzel temennilerin için çokk teşekkür,işlerinde kolaylıklar canım,,:1hug:
şemşamerim hoş geldin nerelerdesina.s. ,evet canım ben geldim eğlence başlasın,hemşolarımla birlikte olunca daha neşeli oluyorum,,:dance:
caka ,sana yüreğimiz hep açık ablaların olarak yanındayız ,rabbim hakkında hayırlısını versin inş huzurlu bir yuva kurarsın...:1hug:

çok teşekkür ederim dağ çiçeğim güzel temennilerin için Allah hepimize en hayırlısını nasip etsin insanın kendini yanlız hissetmemesi çok güzel gerçekten

çok teşekkür ederim dağ çiçeğim güzel temennilerin için allah hepimize en hayırlısını nasip etsin insanın kendini yanlız hissetmemesi çok güzel gerçekten

canım benim bende bu topiğe yeni katıldım.senin gibiyim bende.gelinleri oluyoz kabul ederlerse.

canım benim bende bu topiğe yeni katıldım.senin gibiyim bende.gelinleri oluyoz kabul ederlerse.

öylemi ne güzel sen evlisin heralde yozgattamı yaşıyosun nasılsın neler yapıyosun ben çok karmaşık günler geçiyorum valla artık bizi kabul edecekler tabi gelinleri olarak onlara emanet sayılırız dimi ama

gugguludaglarguggulu,caka ,kızlar kanımca siz ikiniz elti oluyorsunuz kk'da(Yozgatlı eltiler)kaydirigubbakcemile5

topraklarım nerdesiniz asena ,lale,emoş,yasemin akşamları yok ama siz nerdesiniz bacılar...:1hug:

canlarım nasılsınız eşim evde olunca pc başına geçmek ne mümkün hepinizi çok seviyorum ablalarım kardeşlerim gelinlerim.
pazartesi günü sorguna gidiyorum yuppiiii.15 gün kalıcaz inşallah.şemşamercim gerçekten sorgun çok soğukmuş.of bayram deyince zaten ilk aklıma buz gibi hava ve kütük gibi kışlık bayramlıklar geliyo.neyse annem yanımdaya üşümem artık memlekete giden yokmuuu bacılar buluşalım sorgundaaa.

öylemi ne güzel sen evlisin heralde yozgattamı yaşıyosun nasılsın neler yapıyosun ben çok karmaşık günler geçiyorum valla artık bizi kabul edecekler tabi gelinleri olarak onlara emanet sayılırız dimi ama

yok canım benim evli değilim ama nişanlıyım.2 ay oldu nişanlanalı.
daha evliliğimize var.nişanlımın son senesi .askerlikte var.daha var yani.bende çalışıyorum.sen nler yapıyosun canım.üzülme gerçekten jiçbirşey olmaz.çok güzel yozgat.küçük ,soğuk ama çok sevdim orayı ben.baksana görümcelerimzin hepside birbirinden cana yakın.şimdiden ısındım hepsine

gugguludaglarguggulu,caka ,kızlar kanımca siz ikiniz elti oluyorsunuz kk'da(Yozgatlı eltiler)kaydirigubbakcemile5

topraklarım nerdesiniz asena ,lale,emoş,yasemin akşamları yok ama siz nerdesiniz bacılar...:1hug:

günaydın çiçekler
evet biz caka ile elti oluyoz galiba.
ne güzel ya..
benimde bir eltiye ihtiyacım vardı.
nişanlım 2 kardeş en büyükleri kendi.birde kız kardeşi var.yani anlıyacağınız hiç eltim yok.
olsun bir tane buldum.bir sürüde görümcelerim var.
hepinizi çok seviyorum.

canlarım nasılsınız eşim evde olunca pc başına geçmek ne mümkün hepinizi çok seviyorum ablalarım kardeşlerim gelinlerim.
pazartesi günü sorguna gidiyorum yuppiiii.15 gün kalıcaz inşallah.şemşamercim gerçekten sorgun çok soğukmuş.of bayram deyince zaten ilk aklıma buz gibi hava ve kütük gibi kışlık bayramlıklar geliyo.neyse annem yanımdaya üşümem artık memlekete giden yokmuuu bacılar buluşalım sorgundaaa.

emoş canım görümcem bende seni çok seviyorum.
aaaa ben sorgunu biliyorum.sivasa giderken arkadaşlarla sorgundan geçerdik.
eve ya yozgat,sivas ve ilçeri hakikaten çok soğuk.ben soğukta dışarı çıkmaya korkardım.heleki kar yağınca hiç çıkmamaya çalışırdım.çünkü yürüyemezdimki.
beni karlı yolda gören katula katula gülerdi.

Günaydın kızlarrrr,Cumanız mübarek olsun...a.s.
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum bu gün çokkk işlerim var..
emoşum memlekete gidiyorsun haaa.oh ne güzel .biz her bayram olduğu gibi yine evimizdeyiz.aslında daha güzel evimde olmak , memlekette benim kimsem yok sayılır tabiki ikinci derece akrabalarım hariç..
aslında eşim bu yıl bir değişiklik yapıp Parise gidelim dedi ama ben istemedim oysa çokda ısrar etti:dilcikar::roflol:
hadi kızlar ben kaçiiim öğlene misafirim var malumm apartman komşularım,taşınalı ilk defa geliler uyyy tutmayun beniii gelinlerrr yardıma gelirseniz sevinirim Şeniz

ablacığım Allah kolaylık versin.bizde gelsek çaya nasıl olur.hem yardım ederik.metropol kılzları gibi ayak ayak üstünde oturmaz bizim kızlarımız.ablacım boşver parisi görmediğin yermi sanki her bayram yurtdışındasın bu yıl bir değişilik yap evinde keyif yap:)))
şu an sivasta nasıl kar yağıyor kızlar elime çayımı aldım oturdum pancerenin önüne.seyretmek güzel,kışın diyorumki iyki çalışmıyorum ALllah çalışan hanımlara yardım etsin sabah sabah sıcacık yataktan buzzz gibi havaayaa...

hadi ya karmı yağıyor sivasa.ayy bak şimdi öle diyince çoküzüldüm.oraları ösledim ya.karı dahi ösledim.evet ya keşke bende çalışmasam.ama mecburum.çeyizlerimi almam lazım.evet biz yardımda kusur etmeyz

canım sen aslında karı değilde üniversite hayatını,arkdaşlıklarını,anılarını özlemişsin.üni.okumasamda seni çok iyi anlıyorum.bazen bir parfüm kokusu bile beni özlediğim günlere anılarıma götürür.
sen çalış bacım tabiki çalışlmak para kazanmak eve destek olmak sıcak yatakta uyumaktan daha güzel.sen bana bakma ben kendimi teselli ediyorum...
dağ çiçeğim komşulara ne mamalar yaptın ablacım hadi anlat.öpüyorum bacılarım

canım sen aslında karı değilde üniversite hayatını,arkdaşlıklarını,anılarını özlemişsin.üni.okumasamda seni çok iyi anlıyorum.bazen bir parfüm kokusu bile beni özlediğim günlere anılarıma götürür.
sen çalış bacım tabiki çalışlmak para kazanmak eve destek olmak sıcak yatakta uyumaktan daha güzel.sen bana bakma ben kendimi teselli ediyorum...
dağ çiçeğim komşulara ne mamalar yaptın ablacım hadi anlat.öpüyorum bacılarım

oh be üzerimden kocamannn bir yük kalktı,aslında misafirlerim memnun olunca ben dahada memnun kaldım..
emoşum,mama olarak ,peynirlibörek, yaprak sarma, patates salatası ve revani birde cevizli kurabiye yaptım..yerimseniben

yok canım benim evli değilim ama nişanlıyım.2 ay oldu nişanlanalı.
daha evliliğimize var.nişanlımın son senesi .askerlikte var.daha var yani.bende çalışıyorum.sen nler yapıyosun canım.üzülme gerçekten jiçbirşey olmaz.çok güzel yozgat.küçük ,soğuk ama çok sevdim orayı ben.baksana görümcelerimzin hepside birbirinden cana yakın.şimdiden ısındım hepsine

canım eltimcim nasılsın neler yapıyosun kız senin nişanlındamı yozgatta okuyo yoksa sen ne iş yapıyosun kendinden bahsetsene biraz merak ediyorum

canım eltimcim nasılsın neler yapıyosun kız senin nişanlındamı yozgatta okuyo yoksa sen ne iş yapıyosun kendinden bahsetsene biraz merak ediyorum

canım benim günaydın.yozgatta okuduk önlisans olarak . şimdi nişanlım ankarada hem okuyor hemde çalışıyor.yani benim nişnlım yozgatta oturuyor.yeni ailem yozgatlı.bende çalışıyorum.özel sektörde.işte şuan belirsiz ne zaman evleneceğimiz.bu son senesi kısa dönem askerlik var.askerden sonra evlnmeyi düşünüyoruz.allah kısmet ederse.eeeeeeeeebirazda sen bahset kendinden eltim.bu arada görümcelerime güneydınlar diyorum.

Back