Yozgat///66

canım senin düğün ohoooo gugguludağlarguggulusırnaşık şey.
bu arada sizin yöre ne taraf ege tarafı falanmı?:uhm: yozgattamı oturuyorsun veya işin orda sanırım.

emoş amma soru sormuşun geline ,daha ilk günden korkutup kaçırmayalım..:jeyyar:
alıştıra alıştıra ürkütmeden sor sorularını..a.s.
lale nerdesinnnnnnnnnn.a.s.

emoş amma soru sormuşun geline ,daha ilk günden korkutup kaçırmayalım..:jeyyar:
alıştıra alıştıra ürkütmeden sor sorularını..a.s.
lale nerdesinnnnnnnnnn.a.s.

ne diyon abla gelin olmak kolaymı sorularımıza cevap verecekki beğenecez.hadi bahalım gelin bizi bırakıp uyumuş bile.neyse sabah bizden önce uyanırda kahvaltımızı hazırlarmı acep???

slm herkese ne çok Yozgat lı varmış ya bende yozgat lıyım bu arada

canım senin düğün ohoooo gugguludağlarguggulusırnaşık şey.
bu arada sizin yöre ne taraf ege tarafı falanmı?:uhm: yozgattamı oturuyorsun veya işin orda sanırım.

günaydın canlarım,ben olmadan neler kaynatmışsınız öyle.Evet daha çok zaman var.Egde değiliz.güneydeyiz.Sizin oğlanla üniversitede tanıştım.Yozgat'ta okuduk ikmizde.Ayrıca yozgat'ı çok seviyoum.Benim için ayrı bir yeri var Yozgat'IN.

ne diyon abla gelin olmak kolaymı sorularımıza cevap verecekki beğenecez.hadi bahalım gelin bizi bırakıp uyumuş bile.neyse sabah bizden önce uyanırda kahvaltımızı hazırlarmı acep???

amannnn bak bak bak bir tane görümcem vardı.şimdi maşallah bir sürü oldu.Allahım arttırsın.görümcelerimmmmmmhala kalkmadınız mı?olmuyor ama.kahvaltıda hazır.

dağçiçeğim işten fırsat kalmıyo bi bakıp çıkıyorum otur oturduğun yerde vallaha ev gibisi yok anam ağladı iş miş bulma geeeeeeeeeeeet nörecaann milletle uğraşmak zor sinir küpü oldum evde iş yapabilirsen yap
bak ben bir ara su kabaklarından abajur yapıyordum dene istersen yazın hediyelikçilere pazarlarsın
tıkla görürüsün nasıl bişey googlede ara bi hoşuna gidecektir
kocaman öpüyorum kızlar işe gidecem geç kalmayım gurban oldughlarım vıyh vıyh begh işim var nörüyüm kele

günaydın hemşolar yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler...laleciğim kendine dikket et canım çok yorma kendini....asenam bizde seni seviyorum ablacığım...dağçiçeğim daha uyuyon mu gıııııı:)) misafirin gelecek buğün kalk baklaım tembellik yok...öptüm hepinizi byy....

slm arkadaşlar bende galiba artık yozgatlı olucam nişanlım bozok üniversitesinde okuyo son senemiz yaza düğünümüz olacak biz herşeyi kayseri gibi ayarlıyoduk taki dünkü teklife kadar.Hoacaları okulda öğretim görevliği teklif etmişler galiba oraya yerleşicez sizce nasıl alışabilirmiyim oraya nasıl davranmam daha mantıklı olur bana yardımcı olun lütfen

slm herkese ne çok Yozgat lı varmış ya bende yozgat lıyım bu arada

hoşgeldin daissy nerelerdesin bacım nihayet yozgatlı olduğunu hatırladınŞeniz

guggulu bazlamalar çok gözeldi amaa benim damak dadıma uymadı nedense.sanki eccük yavan gibiydi..(bugünlerde bu laf moda olmuş)yinede ellerine sağlık tatlu gelin.

caka sende hoşgeldin güzelim.ahah bir gelin daha guggulu kahvaltıyı hazırladı hadi senide akşam yemeğinde görelim.bu arada canım yozgat aynı kayseri gibi şiveleri adetleri havası suyu insanları herbişeyi aynıdır canım.erkekleri biraz odun gibidir ama olsun sıcakkanlıdır memleketimin tüm insanları.

slm arkadaşlar bende galiba artık yozgatlı olucam nişanlım bozok üniversitesinde okuyo son senemiz yaza düğünümüz olacak biz herşeyi kayseri gibi ayarlıyoduk taki dünkü teklife kadar.Hoacaları okulda öğretim görevliği teklif etmişler galiba oraya yerleşicez sizce nasıl alışabilirmiyim oraya nasıl davranmam daha mantıklı olur bana yardımcı olun lütfen

bizde yozgatta okuduk.nişanlım yozgatlı.ben ilk zamanlar çok zorlanmıştım.güneyli old için çok soğuğuma gidiyordu.ama insanları içinizi ısıtıyor.valla ben yozgatı çok seviyorum.biz evlenince yogatta oturmayacağız ama.ankarada oturacağız.

canlarım günaydın:kahve:,,ben hiç uyurmuyum ,maşallah cin gibi erkenden fırlarım ,,dün misafilerim vardı hem gündüz hem akşam yarında var ,,yaprak saracağım birazdan kele bacım yardıma gelinde beraber çabıcag saralım,,
lalecim işlerinde kolaylıklar kardeşim haklısın evde olmak güzel ama ,hayat şartları ne yaparsın..Rabbim yardımcın olsun,
Yaseminim ,emoşum,guggulu,daisy,caka,selam kızlar alayınızı öpüyorumŞeniz,,guggulu bak senden erken kalktım bu gün gel beraber kahvaltı yapalım...:kahve:

günaydın hemşolarım hepinize günaydın .........:)) dağçiçeğim artık evdesin ya misafirler peşini bırakmaz senin :)) burda hava ço kötü yağmurlu ve kapalı böyle olunca ruhum daralıyo sormayın...öpüyorum hepiciğinizi...

günaydın hemşolarım hepinize günaydın .........:)) dağçiçeğim artık evdesin ya misafirler peşini bırakmaz senin :)) burda hava ço kötü yağmurlu ve kapalı böyle olunca ruhum daralıyo sormayın...öpüyorum hepiciğinizi...

yaseminim bidenem seni görmek çok güzel bende tam çıkıyordum,,,valla şekerim burda hava süpperrr,Maşallah,keşkem burda olsaydınnn:utangac:Şeniz

canlarım günaydın:kahve:,,ben hiç uyurmuyum ,maşallah cin gibi erkenden fırlarım ,,dün misafilerim vardı hem gündüz hem akşam yarında var ,,yaprak saracağım birazdan kele bacım yardıma gelinde beraber çabıcag saralım,,
lalecim işlerinde kolaylıklar kardeşim haklısın evde olmak güzel ama ,hayat şartları ne yaparsın..Rabbim yardımcın olsun,
Yaseminim ,emoşum,guggulu,daisy,caka,selam kızlar alayınızı öpüyorumŞeniz,,guggulu bak senden erken kalktım bu gün gel beraber kahvaltı yapalım...:kahve:

dağ çiçeğim canım benim alahım razı olsun senden düşünmen yeteli.tabiki gelirim.hem kahvaltı yaparık hemde sana yardım ederimmmm.
bende her zamanki gibi erkenciyim
çalışıyorum işteyim şuanda.

Back