Yozgat///66

aman emosum dıkkat kendıne ınsallah kavusursun annecıgıne bı an once enıste adayın artık yok anlasamadık dusunce ayrılıkları vardı.bende ıyıyım allaha sukur.sorguna gıdınce benım yerıme osmanlı hamamına da gıt kosegen havuzunda benım yerıme çim emi ah ah cok özledım orayı.en son ki hamam sefamız cefaya dönusuyordu gectıgımız yıllardakı sorgun olaylarından ama yınede güzeldi ya.ama soguk olursa hava gıtme bacım prensesimiz hasta olmasın teyzesı ona kıyamaz.öp benım yerıme kocaman kocaman

aman emosum dıkkat kendıne ınsallah kavusursun annecıgıne bı an once enıste adayın artık yok anlasamadık dusunce ayrılıkları vardı.bende ıyıyım allaha sukur.sorguna gıdınce benım yerıme osmanlı hamamına da gıt kosegen havuzunda benım yerıme çim emi ah ah cok özledım orayı.en son ki hamam sefamız cefaya dönusuyordu gectıgımız yıllardakı sorgun olaylarından ama yınede güzeldi ya.ama soguk olursa hava gıtme bacım prensesimiz hasta olmasın teyzesı ona kıyamaz.öp benım yerıme kocaman kocaman

üzüldüm kelebeğim ya yani sen üzüldün diye üzüldüm.herneyse hakkında hayırlısı olsun canım.rabbim daha iyileriyle karşılştırsın.
kız hamam deme özledik zatenn her gittiğimizde gideriz mutlaka.kızıma teyzesi bakar biz eşimle gider bi güzel çimeriz bacım:içelim:.hamamda ne oldu sana bayıldınmı yoksa yada kayıp düştün bi tarafınımı kırdın genelde bana öyle olurda:icecream:

ben üzülmedim emoşum çok içime sinmemişti çünkü.hamam maceramız komik ya hani sorgunda fuhuş yapanların evlerini yaktılar ya bızım ondan haberımız yoktu ev arkadasım ve okuldan bı arkadasımızla sabahın köründe düştük yola sorguna geldık heryer polis kaynıyo heralde miting gibi bişey var dıye dusundum sonra hamama gıttık bı duyduk kı olaylar olmus bı suru bı tek benım aılemın haberı var ev arkadasım da yanında ben varım dıye aılesı kızmaz dıyerekten rahat dıger arkadasımız arka apartmanda oturuyo nısanlı ne aılesının ne nısanlısının haberı var okula gıdıyom dıye cıkmıs evden neyse evlerı yakanlar fuhus yapanlar hamama gelıyo dıye hamamıda basmaya geldı bızım kızlar korkmaya basladı ızınsız geldıklerı ıcın sonra bız korka korka eve gıttık allahtan benım yanımda emnıyetın sosyal hızmetler gırıs kartı vardı polis cocugu olduguma daır.polisler sagolsun termınalde falan sahıp cıktıda ucuz atlattık yoksa bızıde baska bısey sanabılırlerdı.ole bir macera yasadık işte her yozgata gıdısımızde sorguna ugrarız annemın ögretmen okulundan arkadası var orda onu zıyaret ederız hemde hamama gıderız

Günaydın güzellerrrrr.artık aranıza döndüm işten ayrıldım kriz benide vurdu bu genç yaşımda.....artıkın her gün beraberiz....:sm_cool:
gününüz aydın yuvanız huzurlu olsun...hemşolarım...

bizde seni öpüyoruz ablaların ablası.enişteyi ihmal etme tez zamanda görevinin başına yolla.yadaa yatsın yatsın zaten çok ççalışıyorlar.bizimki bayramda nasıl rapor alacağını şaşırdı:roflol::roflol:hadi iyi geceler.
emoşum eniştene gözün gibi bakıyorum... artık işe başladı ufakdan gidi ,rabbim herkesi korusun..Şenizinş bayramda izinli olrsunuz..
canım allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı( AMİİİİİİİİİİİİİN) teşekkür ederim canım güzel dileklerin için....enişten iyi şükür bi yaramazlık yok...bende seni çok özledim...canım hatişim bidenem...

:utangac:Şeniz:1hug:

d@ğçiçeğim geçmiş olmuş ben bıraz olaya fransızım gec oldu ama hosgor artık.en yakında duran benım en son duyan da ben oldum :)))

Günaydın,Yozgatın en şeker en güzel kızları,,,a.s.
sabah şerifleriniz hayır olsun,bu gün çok işlerim var sabahın köründe uğrayıp selam verem dedim..eğer vaz geçmezsen biraz erişte ve kırpma mantı yapayım diyorum şimdiye kadar yapamadım ,ertele nereye kadar,kızlar işiniz yoksa yardıma gelirseniz memnun olurum :utangac:,artık kış kendini göstermeye başladı buralarda hava yağmurlu,geçeyim tv'nin karşısına açayım sabah proğramlarını baka baka yapayım eriştemi,yoksa vakit geçmez..eğer yetiştire bilirsem öğleden sonrada gezmelere gideyim diyorum beya,,arkadaşlarım işten ağrıldığımı öğrenmiş bırakmazlar artık beni,,:teytey:canlarım kalın sağlıcakla,asena bacım çalış işine sıkı sarıl,o seni bıraksada sen oniii bırakma,lalecim umarım senin işlerinde iyi gidiyordur,gelmiyormusun buralara görüşelim yine iyi olur..

Günaydın,Yozgatın en şeker en güzel kızları,,,a.s.
sabah şerifleriniz hayır olsun,bu gün çok işlerim var sabahın köründe uğrayıp selam verem dedim..eğer vaz geçmezsen biraz erişte ve kırpma mantı yapayım diyorum şimdiye kadar yapamadım ,ertele nereye kadar,kızlar işiniz yoksa yardıma gelirseniz memnun olurum :utangac:,artık kış kendini göstermeye başladı buralarda hava yağmurlu,geçeyim tv'nin karşısına açayım sabah proğramlarını baka baka yapayım eriştemi,yoksa vakit geçmez..eğer yetiştire bilirsem öğleden sonrada gezmelere gideyim diyorum beya,,arkadaşlarım işten ağrıldığımı öğrenmiş bırakmazlar artık beni,,:teytey:canlarım kalın sağlıcakla,asena bacım çalış işine sıkı sarıl,o seni bıraksada sen oniii bırakma,lalecim umarım senin işlerinde iyi gidiyordur,gelmiyormusun buralara görüşelim yine iyi olur..

günaydın canım..keşke yakın olsakta bi koşu gelip yardım etseydim sana bacım :( kolay gelsin tatlım sana....aman bol bol gez acısını çıkar 2 ayın...

dağ çiçeğim krizin vurmadığı kim varki ablacım.neyse hayırlısı olsun.belki daha iyi bir işbulursun.yaşasın topiğimiz kimsesiz kalmayacak.

kelebeğim sana bişey söyleyimmi.o evlerin yakıldığı gün sorgundaydım tatile gitmiştik.hemde ogün annemle bizde hamama gittik.giderken oda neee.bir yığın sorgunlu taşlar sopalar hamama doğru gidiyor.annem çok korktu hamamı basarlarsa diye.yinede son günlerim olduğu için vazgeçmeyelim anne dedim.ve ogün korka korkada olsa bizde hamamdaydık.belki yanyanaydık kelebeğim.tesadüfe bak tatlım.

valla hangısıne gıttın bız osmanlı hamamındaydık pazartesı gunuydu hatta

gününü tam hatırlamıyorum ama milletin ipini kopardığı gündü işte.mayıs aylarıydı sanıyorum.ellerinde sopalar polisle çatıştıkları gündü.bizde osmanlıdaydık ama şimdi hatırladım annemle apart odalar varya ordaydık biz.kızım küçük olduğu için bi sorun olmasın diye umumiye gitmedik ogün.ama şimdi termal kaplıcalar açılmış yeni süper varya bir gitsen bidaha vazgeçemezsin.tavsiye edrim canım.

hadi ya gelince giderim inşallah oraya da biz umumiye gidiyoruz çunku havuz var antalyadaki deniz yetmiyo sorgunun havuzuna sulanıyom :))) ama cok superdı havuz keyfımız ıns denk gelırız bı gun bırlıkte gıderız emosum ben benım tayfayı toplarım havuzun keyını cıkarırız saka samata :))) mayıs gıbı gıtmeyı dusunuyorum ben ınsallah sende gelebılırsın

günaydın canım..keşke yakın olsakta bi koşu gelip yardım etseydim sana bacım :( kolay gelsin tatlım sana....aman bol bol gez acısını çıkar 2 ayın...

Günaydın kızlar,,,cokacimcoookkahvaltıya buyurmazmısınız...
canım bilmezmiyin iyi kalpli arkadaşım benim,ah keşke yakın olsakda ben sana hiç iş yaptırırmıyım,,aynen şekerim bol bol gezeyim demi..

dağ çiçeğim krizin vurmadığı kim varki ablacım.neyse hayırlısı olsun.belki daha iyi bir işbulursun.yaşasın topiğimiz kimsesiz kalmayacak.
.

emoşum,kriz beni vurdu ama Allahdan tek başıma ev geçindirmiyorum birde öğle olduğunu düşünsene ,Rabbime şükürler olsunki eşimin bir mesleği var,,evet yaşasınn topiğimiz boş kalmıcak..emoş senin ufak cimcime nerelerde hiç sesi çıkmıyor iyi demi öptüm ikinizide..

sevgisizkelebek ,emoş ve sen amma hamam sefası yapmışınız yahu canımız çekti valla.:roflol:

emoşum,kriz beni vurdu ama Allahdan tek başıma ev geçindirmiyorum birde öğle olduğunu düşünsene ,Rabbime şükürler olsunki eşimin bir mesleği var,,evet yaşasınn topiğimiz boş kalmıcak..emoş senin ufak cimcime nerelerde hiç sesi çıkmıyor iyi demi öptüm ikinizide..

sevgisizkelebek ,emoş ve sen amma hamam sefası yapmışınız yahu canımız çekti valla.:roflol:

canım Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.herkes iş sıkıntısı çekiyor.kapı kapı iş aramak zorunda kalmıyoruz çok şükür.Allah diğerlerine yardım etsin.ablacım sağol cimcimem iyi büyüdü eskisi kadar rahatsız etmiyo beni. yada alıştı yavrum bakıyoki annesi yine açmış kk yı oda döküyo önüne oyuncakları.
hamamlarımız süper sorgunda 4. hamamımız açıldı.gidince uğramazsam bir eksiklik hissediyom valla.senide bekleriz ablam ya.

merak etme sen ablam senlede polis kampında çimeriz laraya gidip feyzullah amcamız kapattırmazsa seneye

günaydın memleketimin güzelleri....naber nasılsınız bakalım...benden iyilik rabbime binlerce şükür...hepinizi öpüyorum ve kucaklıyorum...

valla tam oklavalalık olduk yani kızlar nasılsınız nerelerdesiniz hepinize kocaman kocaman öpüyoruuum.

Back