Yozgat///66

İyi akşamlar arkadaşlarrrr.
bu gün evdeyim çünkü eşim dün akşam işden eve dönerken ekip otosu ile ufak bir kaza geçirdi,geceyi neredeyse acilde geçirdik ,ben haberi yolda öğrendim hemen hastaneye koştum.zincirleme kaza olmuş ,ambulans gelmiş eşime boyunluk felan takmışlar onu o halde görünce çok korktum senağlamaRabbim onu bize bağışladı şükürler olsun .şimdi evimizdeyiz .sadece burnunda ve alnında ufak hasar var bunada şükür diyorum arkadaşlarnda bir şey yok sadece eşim hafif yaralanmış...
canlarım sizler nasılsınız hepinizi çokkk özlüyorum....
hepinizi çok çok öpüyorum..Şeniz

asenacım işin hayırlı uğurlu olsun ,dikkat etde çok yorulma bak bana ben çok yoruluyorum...
asenacın,yaseminim, emoşum, lalecim.şemşamerim ,alayınızı bek özledim kele. yeni gelen hemşolarımız hoş gelmişler sefalar getirmişler...kızlar sakın bensiz arabaşı yemeyin ,vallah billlah küserim...
yerimseniben

Yanında bizde lojmanda oturduk r2 blokta sen hangı blokta bız kesın tanısıyozdur senle hatta sen benı degıl annemı tanıyosundur

dağ çiçeğim ablacım çok geçmiş olsun.eşine iyi bak.Allah beterinden korusun.
ya buluşmayın kıskanırım haa.
kelebek unuttun bizi küstük biz sanaa.

kelebek unuttun bizi küstük biz sanaa.[/QUOTE
KÜSME BACIM BEN SENİ UNUTURMUYUM CANINI YEDİĞİM a.s.GEÇEN ARABAŞI YAPTIK VALLA SEN GELDİN AKLIMA

kelebek unuttun bizi küstük biz sanaa.
AMİNN emoşummm AMİNcanım çok teşekkür ederim... datlumm
kelebek unuttun bizi küstük biz sanaa.[/QUOTE
KÜSME BACIM BEN SENİ UNUTURMUYUM CANINI YEDİĞİM a.s.GEÇEN ARABAŞI YAPTIK VALLA SEN GELDİN AKLIMA

ne arabaşımı yuttunuz... oyyyy nasıl kaçırdım ,sevgisizkelebek daha erken değilmi arabaşı için..

Eger 3sene once geldıysen lojmana benı tanıyo olma ıhtımalınde var tabı ama daha yakın bı tarıhse tanımıyosundur yanı annemı tanıyosundur dememın sebebı oydu genelde herkes tanır onu :))) hatta bizim burda yozgatlı polis cok biz senle kesin tanısıyozdur ben 24yasındayım yakınmı yasın bana

Yok yaw erken olurmu solemesı ayıp annem yozgatın acemı arabası yapıcılarındandı ustalasmak ıcın ugrasıyo sanada yaparız canım ne demek

Back