• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

Canım bacılarım nasılsınız?Hepinizi çok özledim kızlar,şimdi soracaksınız nerelerdeydin diye,buralardayım güzel bacılarım ama yazmaya pek fırsatım olmuyor,fırsat bulunca hemen bi bakıp çıkıyorum.
Geçen ay 3 gün Konya'ya gittim yiğenimin düğünü vardı.Sonra günü birlik Yozgat'a köyüme gittim geldim.
Fırsat buldukça sizlerleyim güzel bacılarım.Oğlum Üniversiteyi bitirdi.Ayın 25inde kpss kursuna başlıyor,kızım lise sonda bu sene öss'ye hazırlanacak ve dershanesi başladı Allah izin verirse bu sene sınavlara hazırlanmakla günlerimiz geçecek,onun için fırsatım ne kadar olur bilmiyorum çünkü bilgisayar oğlumun odasında.
Hastalarımız hala yatmaktalar,bugün yine hastanedeydik,kayınbabamda kalp yetmezliği varmış kontrola götürdüğümüzde dr ilacını eksik vermiş bugünkü dr da öbür dr a kızdı ilacını eksik vermiş diye meğersem onun için düzelememiş.Kayınvalidemin sağliğı yerinde aklı hariç.:teselli:
İşte böyle bacılarım,sizler nörüyonuz ne var neyok.Dağçiçeğim,Yasemin ve diğer topraklarım,aramıza yeni katılan bacılarım hepinize kucak dolusu sevgiler.:1hug:a.s.

MRH YASEMİN NASILSIN CANIM BAŞ AĞRISINDA ÖLCEM BENa.s.

günaydın canım ben 17.30 da çıkıyorum işten şimdi cevap yazabiliyorum dermancığım çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi yoktur başağrın...benden iyilik güzelim aynen devam çalışmaya ama çok sıcak var burda yanıyoruz :))))

Canım bacılarım nasılsınız?Hepinizi çok özledim kızlar,şimdi soracaksınız nerelerdeydin diye,buralardayım güzel bacılarım ama yazmaya pek fırsatım olmuyor,fırsat bulunca hemen bi bakıp çıkıyorum.
Geçen ay 3 gün Konya'ya gittim yiğenimin düğünü vardı.Sonra günü birlik Yozgat'a köyüme gittim geldim.
Fırsat buldukça sizlerleyim güzel bacılarım.Oğlum Üniversiteyi bitirdi.Ayın 25inde kpss kursuna başlıyor,kızım lise sonda bu sene öss'ye hazırlanacak ve dershanesi başladı Allah izin verirse bu sene sınavlara hazırlanmakla günlerimiz geçecek,onun için fırsatım ne kadar olur bilmiyorum çünkü bilgisayar oğlumun odasında.
Hastalarımız hala yatmaktalar,bugün yine hastanedeydik,kayınbabamda kalp yetmezliği varmış kontrola götürdüğümüzde dr ilacını eksik vermiş bugünkü dr da öbür dr a kızdı ilacını eksik vermiş diye meğersem onun için düzelememiş.Kayınvalidemin sağliğı yerinde aklı hariç.:teselli:
İşte böyle bacılarım,sizler nörüyonuz ne var neyok.Dağçiçeğim,Yasemin ve diğer topraklarım,aramıza yeni katılan bacılarım hepinize kucak dolusu sevgiler.:1hug:a.s.
canım ablam seni aramızda tekrardan görmek ne güzel...yavrularına rabbim zihin açıklığı versin iyi haberlerini alırız inşallah ablacığım...hastalarınada allah şifa versin ne diyelim sana ve eniştemede sabır...benden aynı abla çalışıyorum yoğun bi şekilde...seni kocaman öpüyorum daha sık gel aramıza özletme kendini....:1hug:

günaydın canım ben 17.30 da çıkıyorum işten şimdi cevap yazabiliyorum dermancığım çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi yoktur başağrın...benden iyilik güzelim aynen devam çalışmaya ama çok sıcak var burda yanıyoruz :))))

bugün çok iyim canım çok sağol. burdada aynen çok sıcak havalar.kimse forma gelmiyor yanlız kaldım. yozgatlılar girmiyor peksenağlama

selam arkadaşlar , teyze oluyonuz tebrik ederim sizi
hazırlıklara başlayın bakalım .
yasimin sen yelek ör,
derman sen beşiğini al,
dağçiçeğim sen takım ör,
asena sen de dua et tamammı

yasimin sen yelek ör,
derman sen beşiğini al,
dağçiçeğim sen takım ör,

ALMAZMIYIZ KIZ HAYIRLI OLSUN. HAMİLE MİSİN? BEBEK Mİ GELİYOR FROMA :emir_bebek:

yasimin sen yelek ör,
derman sen beşiğini al,
dağçiçeğim sen takım ör,

canım özün aydın ...hayırlı bebekler olur inşallah..tüm topiğe hayırlı olsun :CüvCüv::lepi:Şeniz

slm arkadaşlar nasılsınız nezamandır uğrayamadım
şemşemer cim canım gözün aydın tebrik ederim

sayfama uğrada hazırlıklara başlıyalım dimi ama

sıcaklardan bayılcam valla izmir yanıyo resmen

günaydın canlarım....dermancığım linki aldım inceleyeceğim canım sağol paylaşım için...DAĞÇİÇEĞİİİİİİİİİİİİİİİİİM kayboldun yine bacım...seni bi yakalarsam pc başına bağlıyacağım :))) şemşamer nasılsın canım başladımı şlikayetlerin 1 oğlun vardı değil mi senin bu ikinci yani....öptüm hepinizi..

günaydın arkadaşlar. çok felaket bi sıcak, var. derman site adresi için teşekkürler canım

Rica ederim canim ne yapiyorsunuz nasilsiniz

günaydın canlarım....dermancığım linki aldım inceleyeceğim canım sağol paylaşım için...DAĞÇİÇEĞİİİİİİİİİİİİİİİİİM kayboldun yine bacım...seni bi yakalarsam pc başına bağlıyacağım :))) şemşamer nasılsın canım başladımı şlikayetlerin 1 oğlun vardı değil mi senin bu ikinci yani....öptüm hepinizi..

GÜNADIYDIN CANIM NASILSIN a.s.

günaydın hemşolarım...cumanız mübarek olsun...bi taraftan sıcak bi taraftan iş ay sormayın çok fena...allahtan klimalı iş yerimizde idare ediyorum...sizler nasılsınız kızlar...

Back