Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkıyım artık mesai bitti buğünde....kocişim bekler evde...hepinize iyi akşamlar öpüyorum yanacıklarınızdan....
yasemin zonguldaktamı oturuyorsun neresi ben ünversiteyi orda okudum. güzel bir yera.s.
Günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn...kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
bu günde erkenciyim ,eşimi ve oğlumu işe gönderdim,
birazdan gelecek olan misafirimi bekliyorum,
kızlarr bu gün ne yemek yapsamki aklıma bişi gelmiiii.
kış günü olsa dökerdim şöööle arabaşını ohh yut babam yut...
gününüz güzel geçsin,,yuvanızdan huzur bedeninizden sağlık cebinizden paracıklar hiç eksilmesin....Şeniz
evet canım zonguldak merkezde yaşıyorum.. sen neresinde okudun ve ne okudun canım ben tam kampüsün karşıısnda oturuyorum eşimde rektörlükte çalışıyor zaten...
ben ereğlide okudum canım. ama kambüsede geldim. ne güzel denizi görüyordur evin.a.s.
ereğli daha güzel canım buraya göre..malesef evim deniz görmüyor canım arka tarafta kalıyor...zonguldakta denize bakan ev bulmak çok zor canım...
meraba arkadaşlar bende iş yerinde pinekleyip ha bire tıkınıyom.![]()
kiz bende ayni kilo aldim valla şuabtdada düğünüm var vermem lazim 5 kilo şişko oldum çiktim.
şubataaa daha çooooooookkk, boş ver eccük daha tıkınıak.-tatlicadiarzu- yoksa iş çekilmiyo valla. benim çekmece bakkal dükkanı gibi . yakında doğrudan satışa başlayabilirim :jeyyar: