• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

iyi akşamlar kızlar hepinize yarın sabah görüşürüz. öpüldünüz.

çıkıyım artık mesai bitti buğünde....kocişim bekler evde...hepinize iyi akşamlar öpüyorum yanacıklarınızdan....

yasemin zonguldaktamı oturuyorsun neresi ben ünversiteyi orda okudum. güzel bir yera.s.

Günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn...kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
bu günde erkenciyim ,eşimi ve oğlumu işe gönderdim,
birazdan gelecek olan misafirimi bekliyorum,
kızlarr bu gün ne yemek yapsamki aklıma bişi gelmiiii.
kış günü olsa dökerdim şöööle arabaşını ohh yut babam yut...

gününüz güzel geçsin,,yuvanızdan huzur bedeninizden sağlık cebinizden paracıklar hiç eksilmesin....Şeniz

yasemin zonguldaktamı oturuyorsun neresi ben ünversiteyi orda okudum. güzel bir yera.s.

evet canım zonguldak merkezde yaşıyorum.. sen neresinde okudun ve ne okudun canım ben tam kampüsün karşıısnda oturuyorum eşimde rektörlükte çalışıyor zaten...

Günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn...kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
bu günde erkenciyim ,eşimi ve oğlumu işe gönderdim,
birazdan gelecek olan misafirimi bekliyorum,
kızlarr bu gün ne yemek yapsamki aklıma bişi gelmiiii.
kış günü olsa dökerdim şöööle arabaşını ohh yut babam yut...

gününüz güzel geçsin,,yuvanızdan huzur bedeninizden sağlık cebinizden paracıklar hiç eksilmesin....Şeniz

günaydın canım anca girebildim siteye çok zor bağlandı...senin yerinde olsam ay bi uyurdum bi uyurdum sorma...benimde aklıma gelmiyo bebeğim...

günaydın canlarım....cuma günü bıraktığım gibi buldum topiği kimse gelmemiş..nasılsınız bakalım benden iyilik ama çok yorgunum hafta sonu kış hazırlığı yaptım reçel turşu falan...öpm

evet canım zonguldak merkezde yaşıyorum.. sen neresinde okudun ve ne okudun canım ben tam kampüsün karşıısnda oturuyorum eşimde rektörlükte çalışıyor zaten...

ben ereğlide okudum canım. ama kambüsede geldim. ne güzel denizi görüyordur evin.a.s.

ek741bh4.jpg

günaydın arkadaşlar. hepücüğünüze selam olsun. :CüvCüv:

ben ereğlide okudum canım. ama kambüsede geldim. ne güzel denizi görüyordur evin.a.s.

ereğli daha güzel canım buraya göre..malesef evim deniz görmüyor canım arka tarafta kalıyor...zonguldakta denize bakan ev bulmak çok zor canım...

ereğli daha güzel canım buraya göre..malesef evim deniz görmüyor canım arka tarafta kalıyor...zonguldakta denize bakan ev bulmak çok zor canım...

EREĞLİ KÜÇÜK İSTANBUL GİBİ . AMA AYAĞINIZIN ALTI SAHİP. YER YERE ULAŞIM KOLAY. KARADENİZ GERÇEKTEN GÜZEL a.s.

Merhaba kizlar nasilsiniz nerdesiniz öğlen oldu

Merhaba canım..Eşim gece çalıştı sabah geldi.Onun uyanmasını bekliyorum bende..NAsılsın?

meraba arkadaşlar bende iş yerinde pinekleyip ha bire tıkınıyom. :delphin:

kiz bende ayni kilo aldim valla şuabtdada düğünüm var vermem lazim 5 kilo şişko oldum çiktim.

şubataaa daha çooooooookkk, boş ver eccük daha tıkınıak.-tatlicadiarzu- yoksa iş çekilmiyo valla. benim çekmece bakkal dükkanı gibi . yakında doğrudan satışa başlayabilirim :jeyyar:

şubataaa daha çooooooookkk, boş ver eccük daha tıkınıak.-tatlicadiarzu- yoksa iş çekilmiyo valla. benim çekmece bakkal dükkanı gibi . yakında doğrudan satışa başlayabilirim :jeyyar:

HAKLISIN BEN BUAY SONU AYRILIYORUM İŞTEN AMA VERMEM LAZIM KİLOLARIMI KIZ BENİM GİBİ MİNYON TİPLİ BİR KIZA KİLO YAKIŞMIYOR. NİŞANLIMDA 9 AYDIR GÖRMÜYOR GÖRÜNCE BEYENMEZMİŞsenağlama NE YAPARIM BEN O ZAMAN 1 AYA KADAR GELİYOR ARTIK ŞEKERİ TUZU BIRAKACAĞIM.senağlama

Back