• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

günaydın canlarım dün gece uyuyamadın dön dön canım çıktı ee dolayısıyla sabahta yataktan çıkamadım :) kahvaltı yapıyorum iş yerinde gelin beraber olsun canlarım....:)))

yaseminim.bende ilk defa işyerinde kahvaltı yapıyorum,,(çocukların odası)zor oluyormuş beya çayım soğudu ve ekmeğim kurudu...en iyisi mutfağımda yapmak kahvaltıyı..yada dur bekle geliyorum beraber yapalım.. hem seni çok ösledim...senağlamahadi ağlıyalım barı burda nooooolur...senağlamagamyoncuiremsuay ben bu oyuncağı pek sevdim vınn vınnn düt düttt:roflol:Şeniz

yaseminim.bende ilk defa işyerinde kahvaltı yapıyorum,,(çocukların odası)zor oluyormuş beya çayım soğudu ve ekmeğim kurudu...en iyisi mutfağımda yapmak kahvaltıyı..yada dur bekle geliyorum beraber yapalım.. hem seni çok ösledim...senağlamahadi ağlıyalım barı burda nooooolur...senağlamagamyoncuiremsuay ben bu oyuncağı pek sevdim vınn vınnn düt düttt:roflol:Şeniz

Kız ben seni yemezmiyim haaaa....:))alamahhh yoooohhhh:)))gel bacım gel başım gözüm üstüne ...bende seni çokm ösledim kameradanda göremiyorum senağlama

Günaydın ,kızlarrr...
Nasılsınız bakalım,Yozgatımın has hatunları...
Yuvanızdan huzur ve sağlık hiç eksilmesin...:1hug:a.s.

günaydın dağ çiçeğim ben yorgunum yaa galiba gezdiğimi yorgunluğu yeni çıkıyor ne dersin canım....

günaydın dağ çiçeğim ben yorgunum yaa galiba gezdiğimi yorgunluğu yeni çıkıyor ne dersin canım....

ne yorgunlukmuş bacısı ben ev taşıdım senin kadar yorulmadım ne dersin...:nazar:(maşallah deyimde gendime nazar neyim demesin):roflol:
havalardan olmasın.
artık hafta sonunu bekle iyice dinlenirsin..

gel beraber bi kahve içelim belki gider yorgunluğun..:kahve::1hug:Şeniz

ne yorgunlukmuş bacısı ben ev taşıdım senin kadar yorulmadım ne dersin...:nazar:(maşallah deyimde gendime nazar neyim demesin):roflol:
havalardan olmasın.
artık hafta sonunu bekle iyice dinlenirsin..

gel beraber bi kahve içelim belki gider yorgunluğun..:kahve::1hug:Şeniz

canım benim gelmezmiyim kahveyi hazırla sen karşılıklı höpürdetiriz artık...:kahve:

kızlar sıcak mıcak ama. yatın kalkın şükredin.eminim ediyorsunuzdur...
düşünsenize ,bu sıcaklarda ya kayın validenizde olduğunuzu yada.onların sizde olduğunu.. ayyyy ben düşünmek bile istemiyorummm. bu gün ruyamda gördüm k valideciğimi...hayırdır inş... :roflol::roflol:

kızlar ben kaçar arkadaşım kahveye bana geliyormuş .. koşturmalıyımmmmmm.
nedense hepde pc nin başına oturunca kesin birilei gelir sizde de oluyordur eminim....size tavsiyem her daim hazırlıklı olun...:roflol::a015:a.s.

51af195c526bdabc28b3d7ecp1.jpg

günaydın canlarım....aaa kaç gündür gelen olmamış neleredesiniz hu huuuuuu :)))))

Back