• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

günaydın canım...işe başladım buğün...msnler iptal olmuş artık burdan yazışırız tatlım...tatil harikaydı...doya doya gezdim ve sizleri çok özledim...

canımmmm, hoş geldin ne zaman geldiniz ..
bende nihayet bugün sağlıklı girebildim nete...
bende seni çok özledim....
bak msn işine üzüldüm nolcek şindi..senağlama

canımmmm, hoş geldin ne zaman geldiniz ..
bende nihayet bugün sağlıklı girebildim nete...
bende seni çok özledim....
bak msn işine üzüldüm nolcek şindi..senağlama

canım hoşbulduk, pazar sabahı evimdeydim canım 8 gibi...artık burdan yazışırız bacım...ne yapalım...:çok üzgünüm:

günaydın hepinize bacılar...gününüz aydın olsun yüzünüzden gülümseme hayatınızdan mutluluk hiç eksik olmasın....hepinizi öpüyorum ...

oh oh Günaydın..
ohhh eski günlere dönelim beya..
yaseminim günaydın bebişim...gamyoncuiremsubak yeni oyuncağım nasıl..
kızlarr nerdesiniz...:uhm:

sağol canım . hepmiziin gönlüne göre versin rabbim canım benim. yerimseniben
tatil yok bize . çalışmaya devam. oğluşumda orda burda idare ediliyor. izne ayrılıncak rahat ederim artık. senin iyi geçiyordur eminimyerimseniben, yeni faaliyetler felan yok mu.
a.s.

sağol canım . hepmiziin gönlüne göre versin rabbim canım benim. yerimseniben
tatil yok bize . çalışmaya devam. oğluşumda orda burda idare ediliyor. izne ayrılıncak rahat ederim artık. senin iyi geçiyordur eminimyerimseniben, yeni faaliyetler felan yok mu.
a.s.

benim faliyetlere ara verdim...10 gün önce lojmana taşındım. yeni komşuları tanımaya çalışıyorum...bol bol dinleniyorum çünkü yazın allah eksik etmesin benim misafirim bol olii ,tatil yerindeyizya hani o bakımdan şimdi yan gelip yatıyorum diye bilirim..:teytey:sıcaklarda misafirle zor oluyor ama sevdiklerim olunca o misafirler seve seve o zorluğa katlanırım bu hafta sonu kerdeşimin eşi ve canım yiğenim geliyor teyzesi...:1hug:ama kardeşim daha sonra geliyormuşsenağlama

geçen sene ordaydık biz. akrabalar var orda düğün için gitmiştik . allah için çok güzel yerdesin. tabi çok olur gelenin gidenin canım. allah kolaylık versin. en kısa zamanda kardeşinede kavuşursun inşallah. a.s.

Slm arkadaşlar
ben Ankara doğumluyum ama babam yozgatlı
merkeze bağlı gökçekışla köyünden
köyüm çok güzeldir çokta özledim nasipse busene gidicem köyüme
testi kebabını ,çamlığı kısaca heryerini çok özledim
herkezlere slm olsun:)

Slm arkadaşlar

selam canım . hoş geldin. bilirim gökçekışlayı. içinden geçer gideriz köyümüze.
a.s.

Slm arkadaşlar

gökyüzükadarberrak,aramıza hoş geldin..
Yine bekleriz..a.s.

Slm arkadaşlar

Hoşgeldin canıma.s.
Dağçiçeğim güle güle otur,yorgunluğun tadını çıkart,beni sorarsan eğer iyi olmaya çalışıyorum şimdi niye iyi olmaya çalışıyosun diye soracaksın.Kayınvalide ve kayınpeder hasta ya işte benim eşim orda kalıyo ve kayınvalide bana taktı bende artık sık gitmiyorum.Beyne giden damarın birisi tıkanmış aklı gelip gidiyo beni eşimden kıskanıyo,bazen çıldıracak gibi oluyorum arkadaşım,işte böle.Msn de de sana rastlayamıyorum açmıyomusun yada bana denk gelmiyo.
Yasemin canım benim hayatın herzaman yaşadığın tatil gibi güzel olsun.
Hemşerilerim bacılarım canlarım hepinizi sevgiler:1hug:

Günaydınlar,Yozgatımın Güzelleriiiii..Şeniz

asenacım ,yaşlılık zor iş ,en önemlisi sen kendi sağlıgına dikkat et ,en çok da ruh sağlığına.kıyamam sana,bizim net epeyce yoktu daha 3 gündür var sen benim telefonu çaldır ben msn açarım bacım ,accuk dertleşelim....:teselli:
yüzünüzden gülücükler hiç eksilmesin.. hemşolarım.

Hoşgeldin canıma.s.
Dağçiçeğim güle güle otur,yorgunluğun tadını çıkart,beni sorarsan eğer iyi olmaya çalışıyorum şimdi niye iyi olmaya çalışıyosun diye soracaksın.Kayınvalide ve kayınpeder hasta ya işte benim eşim orda kalıyo ve kayınvalide bana taktı bende artık sık gitmiyorum.Beyne giden damarın birisi tıkanmış aklı gelip gidiyo beni eşimden kıskanıyo,bazen çıldıracak gibi oluyorum arkadaşım,işte böle.Msn de de sana rastlayamıyorum açmıyomusun yada bana denk gelmiyo.

canım ablam kıyamam ben sana seni çok iyi anlıyorum inan sakın içine atma biz burdayız müsait oldukça gel konuşalım...allah yar ve yardımcın olsun çok öptüm seni..

günaydın canlarım dün gece uyuyamadın dön dön canım çıktı ee dolayısıyla sabahta yataktan çıkamadım :) kahvaltı yapıyorum iş yerinde gelin beraber olsun canlarım....:)))

Hoşgeldin canıma.s.

ahh ahh aynı dert bizim başımızda da var, allah yardımcınız olsun. iki iyilikten bi iyilik versin:teselli:

Back