Yozgat///66

BEN GELDİMMMMMM hayırlı akşamlar hemşerilerim hepiciniz nasılsınız sizleri cok özledim
tatilden döndüm temizlikle ugraşıyordum bitirdim cok şükür

mutlu pazarlar canlarım,,,,

hulayacım hoş geldin....
nasılsın iyimisin,,
özlettin kendini...
zemuszemus
hemşolarım hepinizi öpüyorum.. kalın sağlıcakla...opuyorumnanaktan

selam fıstıklar..

hülya kulaklarımın zarını patlattın one bağırma öyle hemşerim.. duydum hemmen geldim...

sorma şekerim eniştenin çalışma saatleri değişti şimdi daha çok evde.o sebeptende pc çok açmıyorum...

sen yaz ben gelir okurum..

kızlar dün çerkezkızının Anneciğini markette gördüm.. doğuma 2 hafta kalmış...
iki adımlık yer daha kızı görmeye gidemedim iyimi...

tualinacım,aslıcım,hulyacım,aylincim.. zaracım.. esmergüzelim... hepinizi çok öpüyorum

merhabalr hemserilerim bende YOZGAT liyimmm =)) araniza yeni katildim

hoşgeldin canım nasılsın neler yapıyosun kendinden bahsedermisin biraz, accık meraklıyızdır da sempatiksalakcinni :kedi:

ay çiçeğim 2 haftası kalmış çerkeskızının öylemi Allah sağlıcakla kucağına versin hemşomuzun. haberlerini aktar bize ayaklı gazetecilik yap biraz şekerim kaydirigubbakcemile3 ben de seni çok öptüm opuyorumnanaktan

ay yine terkedildim görüyomusun!!kızlaaar nerdesiniz ayol, bi başıma kalakaldım buralarda:))

slm kızlarrr nasılsınız allah iziniyle bundan sonra sık ğörüşelim kış ğeldi artık bütün tatiller bittiiii ankara da 2 ğündür yağmur var sizin oralar nasıl as66 nasılsın canım bebiş nasıl dağçiçeği çerkezkızına selam yiğen kız mı erkek mi öp yerimize aeo ğörüşürüzzzzz arabaşı zamanı ğeldimi ne havalarda soğudu cokacimcoookopuyorumnanaktan

aylincim iyiyim canım kızımda iyi şükür, çerkeskızının oğlu olcak canım, belkide oldu bile:))

iyi akşamalr kuzular...
yurt dışından abim geldi .. onlarla birlikte bol bol geziyorum...
sizleri unuttuğumu sanmayın...

selam ablacım.. hoş geldin tekrar...
bu yıl bayağa maşallah doğumlar var.
yasemincim çerkeskızım. esmer güzelim derken... kızlar teyze oluyoruz.....
sağlıkla gelsinler yavrular dünyaya..:Saruboceq:

aylincim.. buralar henüz arabaşı yiyecek kadar soğumadı.. hiç belli olmaz.. yeterki canımız çekmesin hemen yaparız..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…