Yozgat///66

günaydın kızlar, nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti?
benim kardeşim gelmişti yeğenini sevmeye ama benim cadı 2. gün evden kovdu teyzesini!!!

selamlar saygılar canım hemşolarımmm nihayet taşındım yerleştim dün de net bağlattık şükür kavuştumm nasılsınız? her şey yolundaır inşşşş görüşmek üzere

iyi akşamlar kızlar...
aslıcım hayırdır..akannehirelacık ne yaptı keyzesine...:emir_bebek:

şifaa,ablacım ne güzel seni tekrar burada görmek.. demekki taşındın...
güle güle ,huzurla otur.. inş kendi evin olur bir gün..

hemşolarım alayınızı teker teker öpüyorum...Şeniz

günaydın hepinize hemşolarım...cumanız mübarek olsun...öpüldünüz :)))

cuma15022008st8.jpg

122ln4p.jpg

iyi akşamlar kızlar...
aslıcım hayırdır..akannehirelacık ne yaptı keyzesine...:emir_bebek:

şifaa,ablacım ne güzel seni tekrar burada görmek.. demekki taşındın...
güle güle ,huzurla otur.. inş kendi evin olur bir gün..

hemşolarım alayınızı teker teker öpüyorum...Şeniz
evet ablacığım ayrı kalmak hakikaten zormuş :sinifsinif: şükür kavuştuk Rabbimin izniyle sıkıntılı günlerden sonra feraha erdik boshayallersmile amin ablacığım çok sağol o güzel duan için güzel yüreğine sağlık, o kadar çok istiyorumki bir evim olsun ama benim olsun inşallah Rabbim büyük ömür oldukça görürüz inşallah :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

Günaydın Dünya güzeli hemşolarıma...

bedeninizden sağlık yuvanızdan huzur eksilmesin...

Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin...Şeniz

bilin bakalım az önce telefonda kiminle konuştumm...:eek:

tualina ile konuştum..valla ayıp olurmu olmazmı düşünmeden aradım..

bebişinin cinsiyeti belli olmuş maşallah.kuzuma.. teyzesi sevsin..:CüvCüv:

Rabbim tamamına erdirsin inş..:nazar::emir_bebek:

darısıda. şifacığıma olsun.. ve tümm isteyenlere..

Allahım sana hamd olsun bu güzel haberleri bizlere verdiğin için...

ya bugün çok mutlu oldummmmmm.:sm_cool::sm_cool::asigim:

Günaydın Dünya güzeli hemşolarıma...

bedeninizden sağlık yuvanızdan huzur eksilmesin...

Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin...Şeniz

bilin bakalım az önce telefonda kiminle konuştumm...:eek:

tualina ile konuştum..valla ayıp olurmu olmazmı düşünmeden aradım..

bebişinin cinsiyeti belli olmuş maşallah.kuzuma.. teyzesi sevsin..:CüvCüv:

Rabbim tamamına erdirsin inş..:nazar::emir_bebek:

darısıda. şifacığıma olsun.. ve tümm isteyenlere..

Allahım sana hamd olsun bu güzel haberleri bizlere verdiğin için...

ya bugün çok mutlu oldummmmmm.:sm_cool::sm_cool::asigim:
amin ablacığım amin inşallah tualina hemşomuz sağlıklı-sıhhatlice hayırlı evladını kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah o güzel gönlüne sağlık canım ablacığım ALLAH razı olsun aminnn inşallah Rabbim tüm herkesin gönlündeki ne ise hayırlısı ile nasip etsin inşallah :Saruboceq: olumunekankayizsmile

30ixt92.gif

nasılsınız canım hemşolarım,her şey yolundadır inşallah kolaylıklar görüşmek üzere hepinizi öpüyorum kocaman

Son düzenleme:
30ixt92.gif

nasılsınız canım hemşolarım,her şey yolundadır inşallah kolaylıklar görüşmek üzere hepinizi öpüyorum kocaman

A:S şifacım.. ben kendi adıma söyliyeyim iyim şükür...Şeniz

malum hafta sonu ev göçtü,,işler çoğaldı..
pcden kalka bilirsen işlerime bakacağım...
oralarda havalar nasıl ablacım soğudumu memlektim..

A:S şifacım.. ben kendi adıma söyliyeyim iyim şükür...Şeniz

malum hafta sonu ev göçtü,,işler çoğaldı..
pcden kalka bilirsen işlerime bakacağım...
oralarda havalar nasıl ablacım soğudumu memlektim..
canım ablacığım Rabbim daim etsin kolaylıklar olumunekankayizsmile ablacığım ben Kayseri deyim Kayseri ye tayin istedik ilçesindeyim en yakın ilçesindeyim ahhhhh ahhhhh memleketi bende terkeyledim :gitme: kısmet bakalım yazları belki bayramlarda filan orda olurum inşallah boshayallersmile opuyorumnanaktan

canım ablacığım Rabbim daim etsin kolaylıklar olumunekankayizsmile ablacığım ben Kayseri deyim Kayseri ye tayin istedik ilçesindeyim en yakın ilçesindeyim ahhhhh ahhhhh memleketi bende terkeyledim :gitme: kısmet bakalım yazları belki bayramlarda filan orda olurum inşallah boshayallersmile opuyorumnanaktan

şifacım Kayseriye taşındığını biliyorum.
oralarda bizim memleket gibi:))

demekki şimdiden bayramın gelmesini bekliyorsun.. seni gidi senii..opuyorumnanaktan

şifacım Kayseriye taşındığını biliyorum.
oralarda bizim memleket gibi:))

demekki şimdiden bayramın gelmesini bekliyorsun.. seni gidi senii..opuyorumnanaktan
anladım ablacığım ee tabi her yer memleketimiz :KK31: evet ablacığım yaaaa sabırla beklesemde gidemeyeceğiz bu bayram Yozgat a :KK5: hayırlısı olsun ne diyeyim başta sağlık olsun :KK16:

selam canlar hepinizi çok özledim bu bebek beni çok yordu bulantılarım yeni yeni geçiyor.herşeye rağmen çok şükürler olsun diyorm hepinizi öpüyorum umarım iyisinizdir.

oooo kimse ortada yok hadi kızlar canlanın kızlar acel yardımınıza ihtiyacım var oğlumun kolu yandı doktora ğötürdüm birisi aç diğeri açma diyo kafam karıştı açarsam mikrop kaparmış açmazsam yara iyi olmaz diyolar çevrenizde başını ğelen varmı acaip moralim bozuk yerdemi ğeziyorum ğöktemi belli değil ya allah evlat acısıyla imtihan etmesin kimseyi ne yapayım şimdi ya of of hayırlı cumalar kızlar aeo

X