• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

aylincim,aslıcım,zaracım.hoş buldum şekerler...

ay kızlar sormayın ,derdimi burdan yazamam..

ama,zaracı yaklaştı..aynen kaynanatör,sıkıntıları. ve benzeri...

üff şükür evimdeyim beya..

memleketten geldim,,

arkadaşım geldi yurt dışından dün sabah yolcu ettik. yaklaşık 10 yıldır felan görüşmüyordum.. çok iyi geldi...

zaracım.. nişanınız hayırlı olsun,,,Allah tamamına erdirsin...

geçenlerde.AVM'de çerkezkızını ve Annesini gördüm.. göbişi büyümüş..

ikimizinde acelesi vardı selamlaşıp öpüştük..ama en kısa zamanda görüşürüm...

yasemincim nerdesin kuzum.. hulyacım galiba tatilden dönmedi henüz...

canlarım hepinizi çok öpüyorum...

çiçeğim o kaynanayı balkondan aşağı sallandırmalı ne ister senin gibi bi gelinden bulmuşta bulanıyo işte sallaa...bu arada kolay bi tatlı tarifi arıyom akşama şu sıcakta hiç uğraşamam zorlarıyla...

günaydın minnoşlarım...
cumanız mübarek olsun....Şeniz

kızlar nerdesiniz hu hu...

sıcaklardı ramazandı derken kayboldunuz herhalde...opuyorumnanaktan

çiçeğim o kaynanayı balkondan aşağı sallandırmalı ne ister senin gibi bi gelinden bulmuşta bulanıyo işte sallaa...bu arada kolay bi tatlı tarifi arıyom akşama şu sıcakta hiç uğraşamam zorlarıyla...

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı,
yandım gelin dedikçe altına odun atmalı,,,:roflol::roflol::roflol:

zaracım kolay tatlı tarifi..aklıma gelmedi ama an kolayı hazır almak.. lokma falan yani,,,nasıl bak şip diye buldum demi..

dağçiçegi çerkezkızı nasıl özlettik kendini kız siz nerden tanışıyorsunuz akraba filan mı yoksa özlettik kendini söyle ona arada baksın yarım bebiş olunca hiç ğöremeyiz buralarda cinsiyeti belli olmuşmu yigenin oooo bu arada kızlar zaracı sürmeli ğelmişiz hoşğeldiniz kızlar :sm_cool:a.s.haydi topraklarım allaha emanet olun öpt :1hug:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulduk aylinciğim takılıyoruz işte sahura kadar uyumuyorum buralardayım.
çiçeğim çerkezkızını bidaa görürsen söyle dönsün artık evine aaa yeter ama ne çok kaldı kıskanmaya başladım hee.bu arada tatlı fikrin çok akıllıcada benim ev şehrin dışında burda pastane neyim yok anacım

slm oruç ara bu zamana kadar yoktu malüm ğün fakat bugün sahura kalkacağım bakalım bizim bebişle bu iş nasıl olacak peşinde koşturup duruyoruz kızlaaarrrrr kışlık hazırlıklara başladınızmı yoksa daha varmı zamanı

yHU ne ilginç bi site şu kadınlar kulubü böyle bi topic olduğunu bilmiyodum bende yozgat sorgunluyum ve memleketimi çooooooooooooooooooook seviyorum orda doğmadım hatta 3 kuşak istanbulluyuz babam dedem vs.. ama yozgatta bi sürü güzl anım var şanlı yozgat hee :)) :teytey:

Günaydın bebişler.. Şenizcumanız mübarek olsun...
Rabbim dualarınızı kabul etsin....:Saruboceq:

ay çok sıcakkkkkkkk...delikafaduldendelikafadulden

dağçiçegi çerkezkızı nasıl özlettik kendini kız siz nerden tanışıyorsunuz akraba filan mı yoksa özlettik kendini söyle ona arada baksın yarım bebiş olunca hiç ğöremeyiz buralarda cinsiyeti belli olmuşmu yigenin oooo bu arada kızlar zaracı sürmeli ğelmişiz hoşğeldiniz kızlar :sm_cool:a.s.haydi topraklarım allaha emanet olun öpt :1hug:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aylincim...,çerkezkızıyla akraba değiliz ama Evlerimiz çok yakın.. yani balkondan baksam göre birim gibi..hatta geçen gün bizim kapının önünden geçiyorlardı Annesiyle ,

selamlaştık...

hoşbulduk aylinciğim takılıyoruz işte sahura kadar uyumuyorum buralardayım.
çiçeğim çerkezkızını bidaa görürsen söyle dönsün artık evine aaa yeter ama ne çok kaldı kıskanmaya başladım hee.bu arada tatlı fikrin çok akıllıcada benim ev şehrin dışında burda pastane neyim yok anacım
zaracım.. valla çerkezkızı.. doğuma kadar burdayım dedi...yani sen kıskanmaya devam et anacım..:roflol:
slm oruç ara bu zamana kadar yoktu malüm ğün fakat bugün sahura kalkacağım bakalım bizim bebişle bu iş nasıl olacak peşinde koşturup duruyoruz kızlaaarrrrr kışlık hazırlıklara başladınızmı yoksa daha varmı zamanı
aylinn durr sakın kışlık yiyeceklere başlama.. ahavlar çok sıcak.. bozuluk ve akşir.. aman Allah korusun.. ben sana haber veririm burdan...ama bak eğerki bir şeyler kurutucaksan şimdi başlaya bilirsin...,onlara bir şey olmaz.. sanırım galibe..:uhm::roflol:
slm kızlar ben yeni katıldım
beren hoş geldin sefalar getirdin...

yHU ne ilginç bi site şu kadınlar kulubü böyle bi topic olduğunu bilmiyodum bende yozgat sorgunluyum ve memleketimi çooooooooooooooooooook seviyorum orda doğmadım hatta 3 kuşak istanbulluyuz babam dedem vs.. ama yozgatta bi sürü güzl anım var şanlı yozgat hee :)) :teytey:

TENY.. hoş geldin hemşom..

slm arkadaşlar ben beren660 yozgatlım yerköyden .sizlere bişey danışmak ve fikrinizi almak istiyorum objektif birinin fikrine ihtiyacım var .10 aylık evliyi ve bebek yok malesef çok istiyuruz doktora gittim ve normal dedi 6 aylık evliyken ...şimdi tedavi görmek istesemmi erken mi ?sizce olmuyor demek için .kafam iyice karıştı.fikilerinizi bekliyorum şimdiden tşkr....

hoşğeldin beren slm kafana takma bebişi daha erken bence dağçiçeği slm söyle çerkezkızına sende hoşğeldin sorğunlu aslı toprağım nerdesin özledik

Back