Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hoş geldin aramıza çokkkk erken normal ve sağlıklı çiftlerin en az 1 yıl beklemesi gerekiyor inşşşşş kalan 6 ay içerisinde müjdeli haberini duyarızzzzz takma kafaya moral çok önemli opuyorumnanaktanslm arkadaşlar ben beren660 yozgatlım yerköyden .sizlere bişey danışmak ve fikrinizi almak istiyorum objektif birinin fikrine ihtiyacım var .10 aylık evliyi ve bebek yok malesef çok istiyuruz doktora gittim ve normal dedi 6 aylık evliyken ...şimdi tedavi görmek istesemmi erken mi ?sizce olmuyor demek için .kafam iyice karıştı.fikilerinizi bekliyorum şimdiden tşkr....
canımm hamdolsun iyiyim saol senide mutlu gördüm maşallah tatil tamam da yani Yozgat tamısın?selam hemşerilerim nasılsınız sizleri cok özledim opuyorumnanaktan
benim tatil bayram sonuna kadar devam ediyor hihoyyyt
şifaaa sen nerelerdesin.. oboww ben seni çoktan taşınmıştır diye düşünmüştüm...canımm hamdolsun iyiyim saol senide mutlu gördüm maşallah tatil tamam da yani Yozgat tamısın?
bende bende Yozgat tayımmmm kızlar hihoyyyt
kusura bakmayın sesim soluğum çıkmadığından sizleri merakta koyduysam bilmiyorumkismile tayin çıkmadı hala son işlemleri yürütülüyor inşşşşşşş bu hafta içi güzel haberi alacağız benn tekrar ev değiştirmek zorunda kaldım kızlar tayin beklerken 2 eziyet maddi manevi çokkkkkk sarsıldık veeeeeeee eşyalarımın çoğu paket halindeler nede olsa taşıncazzzz diyeee çok zorluk çektik Rabbim beterinden korusun inşlşşşşş şu an kaldığımız geçici ev de geçici olarak yaşadığımızdan netimiz yokkkk bu yüzden aranızda değildim 2- 2,5 ay kadardırrr inşşşşşşşşş bayrama taşıncammmm Kayseri ye kısa süre sonra net alıp kavuşcammm canımm cicim hemşolarımmmm hepinizi çokkkkkk özledimmm inşşşşş sizlerde yaramaz durumlar yoktur veee herşey yolundadır başta sağlık olsun çokkkkk öptümm ayrı ayrı hepinizi Rabbime emanetsiniz sağlıcakla,selametle olumunekankayizsmile![]()
evet çiçeğim bugün okullar açıldı, hayırlı uğurlu olsun tüm vatanımıza:))
valla ben üstüme düşeni yapıyorum ahanda geldim kızlar hadi siz nerelerdesiniz?
çiçeğim bugün senin pazara uğrayabilirim 5 buçuk gibi, bakarsın seninle pazarın ortasında kavuşuveririz:))
kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum, öptüm şekerler:))