• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

selam hemşerilerim nasılsınız karsa yaz geldi bizde degerlendirelim dedik ve hafta sonu
piknige gittik ama kızıma galiba güneş gecti burnu akmaya başladı offffffffff :emir_bebek:

geçmiş olsun hülyacım, artık güneşe dikkat etmek gerek, helede burda akannehir

selammmm hemsolarimmmmm.... memleketimin güzel insanlari! hepinizi cok özledim! vataninizin memleketinizin kiymetini bilin valla! burnumda tütüyor hepsi!

merhaba duygucum, inşallah tez zamanda özlemini giderirsin canım, nasılsın, neler yapıyosun opuyorumnanaktan

canim ben burada evliyim... buralara alistim ama türkiyem gibisi yok valla! havasi desen havasi degil, suyu desen suyu degil!benim vatanim bir baska yaaa, insanlari br baska! cok özlüyorum oaralari! gelince CAMLIGIMA bir ciksam ohhhh tertemizzz oksijen havasi!

ailem orda
bilmiyorum iyimi ettik kötümü

valla cok iyi etmissin bacimmm! eminol firsatim olsa 1 dk bile durmam burda... amamnnnnn su ölümlü dünyada hasret ceke ceke tükenecegizz valla! yanimizda anne yok baba yokk! ahhh hele o bayramlarrr yokmu o bayramlarrrrr ahhhhhh mafoldumben neyseee yine doldummm ben!

4ed465db.jpg

Rabbim sana hamdü senalar olsun.bu mübarek aylara ve günlere bizleri tekrar kavuşturduğun için..​

canlarım benim.. nasılsınız.. aylin gelmişŞeniz..helede kaçak duygucum gelmiş.maşallah kuzun büyümüş..Rabbim sağlıklı ömürler versin..:nazar:
kızlar yine kaç gündür pc bozuktu.. ay ne sıkıcı...delikafadulden

canlarım benim
Mübarek 3 aylar,tüm İslam alemine hayırlı olsun..
Rabbim tüm sıkıntıda olan kullarına yardım etsin.. bu gece dilek ve dualarınız inşaAllah kabul olsun..hepinize dua edeceğim.Allah kabul ederse bu gün oruçluyum..
akşama komşularımızla hep birlikte bahçede kamelyada oruçlarımızı açmayı planladık.Allahdan bir mani çıkmazsa..erkekleri camiye yollarız..öğleden sonra kandil programına katılacağım..
çocuklarımıza örnek olalım..bu mübarek günlerde birlik beraberlik içinde olalım..
sizlerinde kandil geceniz hayırlı ve bereketli geçsin.Allaha emanet olun.. öpüyorumm

valla cok iyi etmissin bacimmm! eminol firsatim olsa 1 dk bile durmam burda... amamnnnnn su ölümlü dünyada hasret ceke ceke tükenecegizz valla! yanimizda anne yok baba yokk! ahhh hele o bayramlarrr yokmu o bayramlarrrrr ahhhhhh mafoldumben neyseee yine doldummm ben!

çok zor bilirim benimkilerde hollandadalar
bende geri gitmek istiyorum eşimle berabersenağlama

merhaba hemşerilerim nerelerdesiniz niye ugramıyorsunuz buraları yalnız bırakmayın
dağçiçegi ablacım karneler nasıl ?
tatile yozgata giden varmı?

Back