- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar...çiçeğim yorulmuşsun anlaşılan...güle güle gitsin misafirlerin ..kolay gelsin işlerinde tatlım....aslıcığım hayırlı olsun kardeşinin mezuniyeti...hülyacığım tatilemi gidiyosun ankaraya canım...öpüldünüz kızlar...
hülyacım 24 ünde bende ankarada olucam inşallah, kardeşimin mezuniyetine gidicem şimdiden duygusalım törende makyajım berbat olucak kesin:))
alenmeye çalışıyoh işte asıl senin keyif nasıl ev toplamaya başladınmı minik kelebek nasıl?
selam kızlar...çiçeğim yorulmuşsun anlaşılan...güle güle gitsin misafirlerin ..kolay gelsin işlerinde tatlım....aslıcığım hayırlı olsun kardeşinin mezuniyeti...hülyacığım tatilemi gidiyosun ankaraya canım...öpüldünüz kızlar...
aslıcım kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun...alkisalkisalkis
yok bacım daha toplanmaya baslamadık ne zaman gidecegımız bellı degıl ekimde gönderebilirlermiş cok bunaldım izinde vermiyolar tayinciyiz diye oğluşumda iyi teyzesi keşke şeffaf olsaydı derimiz içerde ne yaptıklarını görebilseydik kıpır kıpır maşallah çok akıllı şimdiden oyun bile oynuyoruz elimi nereye koyarsam gelip oraya dokunuyo
merhaba yasemin nasılsın evet tatile gidiyorum ankara,yozgat turu yapacagım 1 senedir
ailemi görmüyorum hepsini cok özledim dört gözle temmuzun 9' unu bekliyorum delikafadulden
çiçeğim iyilik bendende...inşallah temmuzda izin bir sıkıntı olmazsa antalyaya gelmeyi düşünüyoruz bakalım :))
hiiiiiiiihhhhhhh canımsın.. çok geç kalmayın sakın temmuzun sonunda bizde Yozgata gide biliriz.. düğün var,,
ama artık seni görmek istiyorum dayanacak gücüm kalmadı,,,
canımsın yaa..olursa temmuz başı olur zaten ama kısmet canım ...bir gün görüşeceğiz buna inan :)))