• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

hülyacım 24 ünde bende ankarada olucam inşallah, kardeşimin mezuniyetine gidicem şimdiden duygusalım törende makyajım berbat olucak kesin:))

selamlar kızlar,,,yerimseniben
Kayseri'den görümcemin kızı ve damadı geldi,,
onları gezdirdim..eşim çalışıyordu,,bu sabah çıktılar yola,sağ salim varmışlar..
ev aldı başını gidiyordu,,sempatiksalakcinni
bende miskin miskin otururken.. bir daha kapı zili çalmazmı.ahan dedim basıldık...ev mutfak,yatak yorgan ortada yani,,delikafadulden
arkadaşım gelmiş. oturdu gitti,,kendi kendime dedim kalk kuzum.. sana oturmak yok..
ev süpürdüm,bulaşıklar, çamaşır makınaya,ancak şimdi fırsatını buldum.. gelebildim..
aslıcım.elacıma çok geçmiş olsun:emir_bebek:.. Annesi bademciklerini aldırmayı düşünmezmisin.. yavruya sıkıntı olmaz barii,,:1hug:
hemşolarım.. öpüyorum hepinizi...
Şeniz

çiçeğim canım durum alınmayı gerektirirse olur tabi ama şimdillik alınacak kadar kötü değil şükür. bakalım zaman ne gösterecek?
maşallah yoğunsun bu ara datlım:))

selam kızlar...çiçeğim yorulmuşsun anlaşılan...güle güle gitsin misafirlerin ..kolay gelsin işlerinde tatlım....aslıcığım hayırlı olsun kardeşinin mezuniyeti...hülyacığım tatilemi gidiyosun ankaraya canım...öpüldünüz kızlar...

selam kızlar...çiçeğim yorulmuşsun anlaşılan...güle güle gitsin misafirlerin ..kolay gelsin işlerinde tatlım....aslıcığım hayırlı olsun kardeşinin mezuniyeti...hülyacığım tatilemi gidiyosun ankaraya canım...öpüldünüz kızlar...

merhaba yasemin nasılsın evet tatile gidiyorum ankara,yozgat turu yapacagım 1 senedir
ailemi görmüyorum hepsini cok özledim dört gözle temmuzun 9' unu bekliyorum delikafadulden

alenmeye çalışıyoh işte asıl senin keyif nasıl ev toplamaya başladınmı minik kelebek nasıl?

yok bacım daha toplanmaya baslamadık ne zaman gidecegımız bellı degıl ekimde gönderebilirlermiş cok bunaldım izinde vermiyolar tayinciyiz diye oğluşumda iyi teyzesi keşke şeffaf olsaydı derimiz içerde ne yaptıklarını görebilseydik kıpır kıpır maşallah çok akıllı şimdiden oyun bile oynuyoruz elimi nereye koyarsam gelip oraya dokunuyo

aslıcım kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun...alkisalkisalkis

sağolun kızlar, inşallah tez zamanda iş sahibi de olur küçük kuzum, bacım benim opuyorumnanaktan

yok bacım daha toplanmaya baslamadık ne zaman gidecegımız bellı degıl ekimde gönderebilirlermiş cok bunaldım izinde vermiyolar tayinciyiz diye oğluşumda iyi teyzesi keşke şeffaf olsaydı derimiz içerde ne yaptıklarını görebilseydik kıpır kıpır maşallah çok akıllı şimdiden oyun bile oynuyoruz elimi nereye koyarsam gelip oraya dokunuyo

oy ben kurban olurum onu verene, nasıl da annesiyle oynarmış :emir_bebek:

kızlar selam,,
ablanız hasta olmuş,, diş etlerim, dilim yara içinde,,
yemek yiyemiyorum,yutkunamıyorum...mafoldumben

aslıcım unutmuşum,kardeşine hayırlı mezuniyetler olsun,inş güzel mesleklerde bulunur,,sizde gururlanırsınız,:nazar:

hülyacım,geri sayım başladı demekki hayırlısı,güle güle git,

yasemincik,sen neler yapıyorsun balım,sizin tatil ne zaman inş.

zaracım,çerkezim,hakkınızda hayırlısı kızlar,,

aylinn, şifaa,esmerim..opuyorumnanaktan

merhaba yasemin nasılsın evet tatile gidiyorum ankara,yozgat turu yapacagım 1 senedir
ailemi görmüyorum hepsini cok özledim dört gözle temmuzun 9' unu bekliyorum delikafadulden

hülyacığım çok sevindim adına canım bol bol gez hasret gider canım...

çiçeğim iyilik bendende...inşallah temmuzda izin bir sıkıntı olmazsa antalyaya gelmeyi düşünüyoruz bakalım :))

çiçeğim iyilik bendende...inşallah temmuzda izin bir sıkıntı olmazsa antalyaya gelmeyi düşünüyoruz bakalım :))

hiiiiiiiihhhhhhh canımsın.. çok geç kalmayın sakın temmuzun sonunda bizde Yozgata gide biliriz.. düğün var,,
ama artık seni görmek istiyorum dayanacak gücüm kalmadı,,,

hiiiiiiiihhhhhhh canımsın.. çok geç kalmayın sakın temmuzun sonunda bizde Yozgata gide biliriz.. düğün var,,
ama artık seni görmek istiyorum dayanacak gücüm kalmadı,,,

canımsın yaa..olursa temmuz başı olur zaten ama kısmet canım ...bir gün görüşeceğiz buna inan :)))

canımsın yaa..olursa temmuz başı olur zaten ama kısmet canım ...bir gün görüşeceğiz buna inan :)))

inanıyorum tabi,,
ilk karşılaşacagımız anı çok merak ediyorum,ben bikere kesin ağlarım.. biliyorsun sulu gözümdür..
Allahım noolur temmuz ayı gelsin biran önce...:1hug:olumunekankayizsmile

yasemincim.. ben çıkıyorum.. sağlık ocağına gitmeliyim.. ilaç yazdırcam.. seni çok öpüyorum Allaha emanet ol bitanemm..ilk göz agrım..

Back