çiçeğim iyilik bendende...inşallah temmuzda izin bir sıkıntı olmazsa antalyaya gelmeyi düşünüyoruz bakalım :))
yasemin çok sevindim canım, gelde toplanalım bir araya:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçeğim iyilik bendende...inşallah temmuzda izin bir sıkıntı olmazsa antalyaya gelmeyi düşünüyoruz bakalım :))
yasemincim.. ben çıkıyorum.. sağlık ocağına gitmeliyim.. ilaç yazdırcam.. seni çok öpüyorum Allaha emanet ol bitanemm..ilk göz agrım..
kızlar selam,,
ablanız hasta olmuş,, diş etlerim, dilim yara içinde,,
yemek yiyemiyorum,yutkunamıyorum...mafoldumben
aslıcım unutmuşum,kardeşine hayırlı mezuniyetler olsun,inş güzel mesleklerde bulunur,,sizde gururlanırsınız,
hülyacım,geri sayım başladı demekki hayırlısı,güle güle git,
yasemincik,sen neler yapıyorsun balım,sizin tatil ne zaman inş.
zaracım,çerkezim,hakkınızda hayırlısı kızlar,,
aylinn, şifaa,esmerim..opuyorumnanaktan
çiçeğim geçmiş olsun canım, çok zordur ağız yaraları...
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
ablacım gecmiş olsun dikkat et kendine bizlere lazımsın öpüyorum opuyorumnanaktan
aplaaaaaaaaaaaamm o perförmenze vicüdünün direncsiz kalması nörmel deal mıı senin gibi rankli bi kadın hareketli bi kadın mikemmel bi kadın dirençli olmalı halkın sana ihtiyacı var kabak cekırdegı ye bı de nöbet sekerı onlar ıyı gelır agız yaralarına
aplan sana gurbannnnnnnnnnnn,o senin gördüğün dipcik ablan kalmadı.. yaşlaniim gari...
havuz sezonu açıldı ,hep kulaklarını çınlatıyorum.. şalvarlı komşularınız açılışı yaptı bilem..
hafta sonları laradaki polis kampına servis kalkıyor sen yoksun....:çok üzgünüm:
hadiiiiiiiii şalvarkinilerini giydiler demek:roflol: ya sincik agzımı sulandırma deniz havuz garı gızzzzz ohh delikafaduldensen gidiyon mu kampa
vayyyyyyyyy yakıyor araban önde oturanı da almış mı eniştem :roflol:senin servise ihtiyacın yok ki cak ensesıne bı dene sur len kampa de ucursun senı laraya denızden gıdın daha yakın olur kamp güzeldir çiçeam degerlendır cek hhasemaları dal balıklama temız oluyo en azından bız en son gecen yaz gıtmıstık benim yerimede çim
gülüm sorma.. bu gün ablan çarşıya gitti..malum yaz geldiya,bende yazlık kıyafetlerimi giyineyim dedim.zemuszemusamanın ne mümkünn. ha bidene olaydınız.. sogasında galasıcalar..dar geldi.canım sıkıldı,,klava:haa birde çok güzel bir haşema gördüm..enişteni ikna etmeye çalışıyorum.. biraz pahalıda..
laraya kampa arkadaşlar bugün gitmişler..bende haftaya giderim..tmm senin içinde çimerim..
bugün burda çok güzel bir hava vardı,,,