Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim merkezdenim! ama tabi suan yurtdindayim o ayri :gitme: sen nerdensin?
almanyadayim canim... ya sen?
günaydın aslı nerelerdesin özlettin kendini a.s.
selam kızlar nasılsınız bakalım aslıcım hoşgeldin kardeşin üni.denmi mezun oldu hayırlı olsun canım.
kızlar sabahtan beri koltuk kanepe yıkıyorum öldüm belim kırıldı.biriniz çay koyunda gelem içmeye...
asliyyrum hoş geldin.. bende bu sabah seni telden aramayı düşündüm bir işi için anlarsınya,yoksun diye aramadım,merhaba canlarım, ben geldim, 1 haftadır izindeydim kardeşimin mezuniyetini kutladık geldik. herşey çok güzeldi. Allah bizim yavrularımızın mezuniyetlerinide göstersin inşallah:)
duygucum minnoşun çok tatlı Allah bağışlasın canım boynunun altından kokla öp benim için:)
zaracım kolay gelsin gulüüle kirlet..istediğin çay olcun..selam kızlar nasılsınız bakalım aslıcım hoşgeldin kardeşin üni.denmi mezun oldu hayırlı olsun canım.
kızlar sabahtan beri koltuk kanepe yıkıyorum öldüm belim kırıldı.biriniz çay koyunda gelem içmeye...
canım kolay gelsin nedemek sen iste gel hadi balkonda cay keyfi yapalım burda hava cok güzel:içelim:
bende halılarımı yıkadım kaldıracagım tatil dönüşü temizlik yapacagım bayanssulusmile
Hayırlı Pazarlar fıstıklar...opuyorumnanaktan
aşkitomla kahvaltımızı yaptık...:asigim:
gençler halen uyuyor..:1closedeyes::1closedeyes:
onlara şimdi uyku tatlıdır..
Annelerimizde bizleri, uyandırmaya kıyamazdı o yaşlarda...:1hug:
sizler neler yaptınız.. yorumlarınızı okuyup geliyorummmmmmmmmmzemuszemus
anaaaaaaammmmm benim annem beni uyandırırdı gııııııııııkaydirigubbakcemile3
aman senin annenin maşallahı var..klava:
geçen gün Anneni tahtadan kalede gördüm..
selamlaştık hemşomla..vereliniortak