• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

ayyy hemde öyle böyle tütmüyor valla :gitme: insallah ramazanda gitcem bayrami orda gecircem ilk defa bir bayramda annemlerle olcam! ahhhh bi bilseniz burda bayramlar nasil hüzünlü geciyor benim icin! telefonun sarji bitiyor deyip her kapattigimimda güngür güngür cocuklar gibi aglarim! offf anammm offf........ ama suan dünyalar tatlisi bir kizim var! azda olsa simdi onunla oyalandikca vakit geciyor buralarda! bazen düsünüyorum zeynebim olamdan önce ben ne yapiyordum diye eyvahedigeldismile iste buda kizimin resmi :)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

ayyy inanmıyorum ya maşşallah bu ne şekerlik Allah analı babalı büyütssün duygu.inşallah ramazanda gelirde doya doya kalırsın.hem annelerde zeynebini merak ediyordur.ailen yozgattamı?

Hayırlı Pazarlar fıstıklar...opuyorumnanaktan

aşkitomla kahvaltımızı yaptık...:kahve::asigim:

gençler halen uyuyor..:1closedeyes::1closedeyes:

onlara şimdi uyku tatlıdır..

Annelerimizde bizleri, uyandırmaya kıyamazdı o yaşlarda...:1hug:

sizler neler yaptınız.. yorumlarınızı okuyup geliyorummmmmmmmmmzemuszemus

DUYGUCUM,,maşallah :nazar:dünyalar tatlısı kuzucuğuna..:emir_bebek:
Rabbim Anneli Babalı büyütmek nasip etsin..,:Saruboceq:
Ramazan'da vatana geleceğine,helede Bayramda burda olacağına çok mutlu oldum..
Rabbim tüm hasterlik çekenleri kavuştursun...:Saruboceq:
öpüyorum tatlı yanaklarından,,,,

merhaba canlarım, ben geldim, 1 haftadır izindeydim kardeşimin mezuniyetini kutladık geldik. herşey çok güzeldi. Allah bizim yavrularımızın mezuniyetlerinide göstersin inşallah:)
duygucum minnoşun çok tatlı Allah bağışlasın canım boynunun altından kokla öp benim için:)

selam kızlar nasılsınız bakalım aslıcım hoşgeldin kardeşin üni.denmi mezun oldu hayırlı olsun canım.
kızlar sabahtan beri koltuk kanepe yıkıyorum öldüm belim kırıldı.biriniz çay koyunda gelem içmeye...

selam kızlar nasılsınız bakalım aslıcım hoşgeldin kardeşin üni.denmi mezun oldu hayırlı olsun canım.
kızlar sabahtan beri koltuk kanepe yıkıyorum öldüm belim kırıldı.biriniz çay koyunda gelem içmeye...

canım kolay gelsin nedemek sen iste gel hadi balkonda cay keyfi yapalım burda hava cok güzel :kahve: :içelim:
bende halılarımı yıkadım kaldıracagım tatil dönüşü temizlik yapacagım bayanssulusmile

ooo maşallah hamarat hemşolarım benim, ağız tadıyla oturun mis gibi evlerinizde. darısıda bana olsun...bu gidişle zor ama neyyysssee:))
zaracı canım evet kardeşim üniversiteden mezun oldu, inşallah çabuk iş bulur:)

merhaba canlarım, ben geldim, 1 haftadır izindeydim kardeşimin mezuniyetini kutladık geldik. herşey çok güzeldi. Allah bizim yavrularımızın mezuniyetlerinide göstersin inşallah:)
duygucum minnoşun çok tatlı Allah bağışlasın canım boynunun altından kokla öp benim için:)
asliyyrum hoş geldin.. bende bu sabah seni telden aramayı düşündüm bir işi için anlarsınya,yoksun diye aramadım,
kardeşinin mezuniyetini kutluyorum,inşaAllah güzel bir yerde işe başlar.. :Saruboceq:darısı yavrularımıza inş..
şekerim bugün ne yağmur yağdı öyle..
akannehir
zaracım kolay gelsin gulüüle kirlet..istediğin çay olcun..
86a11621.bmp

canım kolay gelsin nedemek sen iste gel hadi balkonda cay keyfi yapalım burda hava cok güzel :kahve: :içelim:
bende halılarımı yıkadım kaldıracagım tatil dönüşü temizlik yapacagım bayanssulusmile

hulyacım burda hemen hemen hergün yağmur yağıyor.. bende halıları yıkamadım..15 gün sonrada memlekete gideceğiz..off offkafamçokkarıştı

Hayırlı Pazarlar fıstıklar...opuyorumnanaktan

aşkitomla kahvaltımızı yaptık...:kahve::asigim:

gençler halen uyuyor..:1closedeyes::1closedeyes:

onlara şimdi uyku tatlıdır..

Annelerimizde bizleri, uyandırmaya kıyamazdı o yaşlarda...:1hug:

sizler neler yaptınız.. yorumlarınızı okuyup geliyorummmmmmmmmmzemuszemus

anaaaaaaammmmm benim annem beni uyandırırdı gııııııııııkaydirigubbakcemile3

aman senin annenin maşallahı var..:oklava:

geçen gün Anneni tahtadan kalede gördüm..
selamlaştık hemşomla..vereliniortak

he yaw sorma kendimi bildim bileli spor yapıo her gün denize kadar yürüyo hemide tempolu hızına yetişemiyorlar maşşallah sübhanallah sabah erken gıderdı gelıncede benı uyandırırdı

Back