Yozgat///66

kız çiçeeem şenlikler dün start aldı bacım program süper üstelik üniversitenin sitesine girde bak anadolu ateşide geliii...bende niyet bozuk anlıycaan

kız çiçeeem şenlikler dün start aldı bacım program süper üstelik üniversitenin sitesine girde bak anadolu ateşide geliii...bende niyet bozuk anlıycaan

aşkolsun aslıyavrum.. sen benim çılgın hatun olduğumu bilminmi.. tüh kele haberim olsaydı..en azından bir ataş almaya gelirdim...anadoludan...:roflol:

çiçeğim kolay gelsin darısı benim başıma:))
ah canım hülya bu taraflara gelirsiniz inşallah, hayırlısıyla:))

dağçiçeğim nerelerdesin bacım özledim seni...aslında sen burdasında ben nerdeyim değilmi kele..

günaydın hemşerilerim bugün kızım erken kalktı
bende uykusuz kaldım :ecrin_bebek:

lalecim hoşgeldin nasılsın?keyifler nasıl?
hülyacım minnoşun öğle uykusunda sende hemen dalıver rüyalara, her fırsatı değerlendir:))

çiçeğim biliyorum yarın ama ben şimdiden kutlamak istedim doğum günün kutlu olsun canım benim, eşinle çocuklarınla sevdiklerinle nice mutlu yıllara inşallah, seni çoook öpüyorum:))
kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum....

dağçiçeğim nerelerdesin bacım özledim seni...aslında sen burdasında ben nerdeyim değilmi kele..
lalecim.buralardayım.
Antalya'ya gelmiyormusun,arada gel derleşiriz..valla bende seni özlemişem hemşerim

aslıcım,Allah razı olsun,
çok teşekkür ediyorum.inş sizde güzel günler geçirin

Tüm Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun.
Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile inş.
bebek özlemi çeken arkadaşlarımında bu güzelliği tatmasını nasip et...

hemşerilerim bütün annelerin anneler günü kutlu olsun opuyorumnanaktan
Allahım evlat isteyenlerin gönlüne göre versin..:Saruboceq:

Tüm Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun.
Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile inş.
bebek özlemi çeken arkadaşlarımında bu güzelliği tatmasını nasip et...
amin inşallah amin :Saruboceq:
hemşerilerim bütün annelerin anneler günü kutlu olsun
Allahım evlat isteyenlerin gönlüne göre versin..
aminnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

herkese benden kocaman bir "günaydın" kızlar:))
nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti?
benim güzel ve yorucuydu, şu iki gün nasıl geçiyo anlamıyorum doğrusu, yetmiyooo:))

herkese benden kocaman bir "günaydın" kızlar:))
nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti?
benim güzel ve yorucuydu, şu iki gün nasıl geçiyo anlamıyorum doğrusu, yetmiyooo:))

tünaydın aslıcım benim hafta sonum stresli gecti
cumartesi günü arabamızın arka camını kırdı cocuklar planlarımız alt üst oldu
hic bir yere gidemedik evde oturdum

üzüldüm hülyacım, size bişey olmasında canınız sağolsun...kazara olmuştur herhalde çocuklar oynarken yapabiliyolar böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…