Yozgat///66

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum cenazemiz vardı.duymuşsunuzdur belki sivasta 2.sınıf emniyet müdürüydü vefat eden görümcemin eşi.3 hafta oldu memleketimiz sorguna defnettik.dün geldik memleketten çok zor ayrıldım çok yorgunum bedenen ve ruhen.dünya iyisi bi insandı eniştem.hayat ne kadar kısaymış hala inanamıyorum...
hepinize selamlar.

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum cenazemiz vardı.duymuşsunuzdur belki sivasta 2.sınıf emniyet müdürüydü vefat eden görümcemin eşi.3 hafta oldu memleketimiz sorguna defnettik.dün geldik memleketten çok zor ayrıldım çok yorgunum bedenen ve ruhen.dünya iyisi bi insandı eniştem.hayat ne kadar kısaymış hala inanamıyorum...
hepinize selamlar.

başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin...gerçekten çok üzücü...

slm kızlar ne haber baya oldu ğörüşmeyeli hülya as66 dağçiçegi özlemiş uzun bir aylık tatil taşınma derken baya oldu görüşmeyeli

Günaydın,ballı gaymaklı,datlılarım...:kahve:
araya tatil girdimi,benimde buralara uramam zor oluyor,
pc oğluşuma kaptırdım,
aslında,kermesler etkinlikler diyince,
kızlar geçtiğimiz çarşamba günü Üstün Dökmen geldi onun seminerine katıldım,
perşembe günü para günüm vardı,cuma ve ertesi günde gezdim bol bol yine,
yorucu ama güzel bir hafta geçirdim..
umarım sizlerde güzel günler geçirdiniz...opuyorumnanaktan

hepinize selamlar.
canım başınız sağolsun,haberlerde izledim,hani şu şohbenden zehirlenenmi,,
mekanı cennet olsun yakınlarına Rabbim sabırlar versin..

valla hülyacım benim o taraklarda bezim yok canım, şöförlüğümü geliştirmekle meşgulüm, biraz heyecan oluyo haliyleboshayallersmile
aslıyyrum,,sevindim arabanıza,kazasız belasız günlerde kullanın inş..artık bana gelmen için bir bahanen kalmadııııı
varmısın yarışa,sempatiksalakcinni
canım bugün hastaneye geliyorum.sana ugraya bilirim,belki eniştende gelir..sana bişi sorcaz çünküm,,,opuyorumnanaktan

slm kızlar ne haber baya oldu ğörüşmeyeli hülya as66 dağçiçegi özlemiş uzun bir aylık tatil taşınma derken baya oldu görüşmeyeli

aylincim hoş geldin tekrar,yeni yuvan hayırlı olsun,sağlıkla huzurla otur inş..
seni elbette özledim.. hepinizi yeri ayrı,,sanalda olsa,çok alışıyoruz birbirimize,,opuyorumnanaktan

aylin hoşgeldin canım valla özlettin kendini, taşınmışsın hayırlı olsun:))
çiçeğim sağol canım benim, yalnız daha ben yarışacak kıvamda değilim gayet sakin bir sürücüyüm ağırdan ağırdan gidiyorum şimdilik.ne zaman istersen gel hayatım yalnız öğle arası olmasın bir arkadaşın bebeğini görmeye gitcez hep beraber. beklerim datlım:))

hepinize selamlar.
canım başınız sağolsun Allah bol sabır versin mekanı cennet olsun inşşş

canım başınız sağolsun Allah bol sabır versin mekanı cennet olsun inşşş

amin canım Allah razı olsun.dağ çiçeğim evet canım şofbenden zehirlendi malesef.
herkese selam üstümde öyle bi kırgınlık varki başımı tutamıyorum hepinizi öptüm.

aylin hoşgeldin canım valla özlettin kendini, taşınmışsın hayırlı olsun:))
çiçeğim sağol canım benim, yalnız daha ben yarışacak kıvamda değilim gayet sakin bir sürücüyüm ağırdan ağırdan gidiyorum şimdilik.ne zaman istersen gel hayatım yalnız öğle arası olmasın bir arkadaşın bebeğini görmeye gitcez hep beraber. beklerim datlım:))
yerimseniben
günaydın hepinize hemşolarım...ben kimim hadi bilin...
biraz ipucu versen..:uhm:
amin canım Allah razı olsun.dağ çiçeğim evet canım şofbenden zehirlendi malesef.
herkese selam üstümde öyle bi kırgınlık varki başımı tutamıyorum hepinizi öptüm.

haklısın hayatım.kolay değil.kendine dikkat et...bizde seni öpüyoruz..

hülya gelmiş bakıyor...:dance:
canım seni öpüyorum ben hemen çıkmalıyım.. hastanede randevum var...guatr için kan vercem.çarşambada sonuç..göstercem..akannehir

Back