Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum cenazemiz vardı.duymuşsunuzdur belki sivasta 2.sınıf emniyet müdürüydü vefat eden görümcemin eşi.3 hafta oldu memleketimiz sorguna defnettik.dün geldik memleketten çok zor ayrıldım çok yorgunum bedenen ve ruhen.dünya iyisi bi insandı eniştem.hayat ne kadar kısaymış hala inanamıyorum...
hepinize selamlar.
niye kimseler ugramıyor bahar temizligimi yapılıyor bayanssulusmile
slm kızlar ne haber baya oldu ğörüşmeyeli hülya as66 dağçiçegi özlemiş uzun bir aylık tatil taşınma derken baya oldu görüşmeyeli
canım başınız sağolsun,haberlerde izledim,hani şu şohbenden zehirlenenmi,,selam kızlar uzun zamandır giremiyordum cenazemiz vardı.duymuşsunuzdur belki sivasta 2.sınıf emniyet müdürüydü vefat eden görümcemin eşi.3 hafta oldu memleketimiz sorguna defnettik.dün geldik memleketten çok zor ayrıldım çok yorgunum bedenen ve ruhen.dünya iyisi bi insandı eniştem.hayat ne kadar kısaymış hala inanamıyorum...
hepinize selamlar.
aslıyyrum,,sevindim arabanıza,kazasız belasız günlerde kullanın inş..artık bana gelmen için bir bahanen kalmadıııııvalla hülyacım benim o taraklarda bezim yok canım, şöförlüğümü geliştirmekle meşgulüm, biraz heyecan oluyo haliyleboshayallersmile
slm kızlar ne haber baya oldu ğörüşmeyeli hülya as66 dağçiçegi özlemiş uzun bir aylık tatil taşınma derken baya oldu görüşmeyeli
canım başınız sağolsun Allah bol sabır versin mekanı cennet olsun inşşşselam kızlar uzun zamandır giremiyordum cenazemiz vardı.duymuşsunuzdur belki sivasta 2.sınıf emniyet müdürüydü vefat eden görümcemin eşi.3 hafta oldu memleketimiz sorguna defnettik.dün geldik memleketten çok zor ayrıldım çok yorgunum bedenen ve ruhen.dünya iyisi bi insandı eniştem.hayat ne kadar kısaymış hala inanamıyorum...
hepinize selamlar.
canım başınız sağolsun Allah bol sabır versin mekanı cennet olsun inşşş
yerimsenibenaylin hoşgeldin canım valla özlettin kendini, taşınmışsın hayırlı olsun:))
çiçeğim sağol canım benim, yalnız daha ben yarışacak kıvamda değilim gayet sakin bir sürücüyüm ağırdan ağırdan gidiyorum şimdilik.ne zaman istersen gel hayatım yalnız öğle arası olmasın bir arkadaşın bebeğini görmeye gitcez hep beraber. beklerim datlım:))
biraz ipucu versen..:uhm:günaydın hepinize hemşolarım...ben kimim hadi bilin...
amin canım Allah razı olsun.dağ çiçeğim evet canım şofbenden zehirlendi malesef.
herkese selam üstümde öyle bi kırgınlık varki başımı tutamıyorum hepinizi öptüm.