Yozgat///66

üzüldüm hülyacım, size bişey olmasında canınız sağolsun...kazara olmuştur herhalde çocuklar oynarken yapabiliyolar böyle şeyler.

ah oynasalar icim yanmayacak catıda kuş varmış ona taş atıyorlarmış mahallenin cocukları taşta bizim arabaya degdi. tek tesellimiz o oldu mala gelsinde cana gelmesin

Selam kızlar.. nasılsınız..hülyacım geçmiş olsun..sizlere bişi olmasında..:teselli:
aslıcım..naptın hafta sonu,gezdinmi temizlikmi..Elacık nasıl..:emir_bebek:
ya ben seni özliim gelsene bana bir hafta sonu...:1hug:
hemşolar .hepinizi mucuk mucuk öpüyorum...Şeniz

yok çiçeğim temizlik falan yapmadım o konuda tembelim:p
hafta sonu Elanın amcası burdaydı onunla vakit geçirdik gezdik falan...
valla bende gelmeyi cok istiyorum canım benim bir hafta sonu gelicem sana, bu ara ev telaşem var biliyosun her boş vakitte ev arıyorum, en kısa sürede hallederim inşallah:)

ben ev topluom hem temizlik hem toparlanma işte mahfoluomm inş sizler hepiniz iyisinizdir yaramaz durumlar yoktur hemşolarım :))) öpüyorum

tünaydın hemşerilerim nasılsınız opuyorumnanaktan
herşey gönlünüze göre olsun...opuyorumnanaktan

ayyy ne kadar güzel kolay gelsin tayininizmi cıktı darısı bize inşallah :Saruboceq:
canım yaaa ALLAH söyletio inşşşşş canım Kayseri ye istedik tayin eşim okulda memur kaydirigubbakcemile2 eşim Kayseri li kaydirigubbakcemile4 eee Kayseri istek yaptı bizi ama Yozgat ta sonuçlanmadı :gitme: oturduğum evide 4 haziranda boşaltmak zorundayım bu sebepten evden illaki taşıncam için ev topluommm kısmet işte tayin çıkarsa Kayseri ye çıkmazsa Çekereğe ev bakınıp oturcaz :delphin: hayırlısı olsun inşallah sizin tayinde olur gönlümüzcce olur herşey inşşşşşşşşşş :Saruboceq:
kolay gelsin sifaacım:))
sağol canım :gitme: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

selam canlarım benim...

aslıcım ,şifacım kolay gelsin. şifacım Allah gönlünüze göre versin.
taşınmak çok zor,ama yıllardır alıştık..
hulyacım sen nasılsın neler yaptın..
yasemin, sürmelim.çerkeskızım..nerdesiniz.. öpüyorum yanaktan...opuyorumnanaktan

selam canlarım benim...

aslıcım ,şifacım kolay gelsin. şifacım Allah gönlünüze göre versin.
taşınmak çok zor,ama yıllardır alıştık..
hulyacım sen nasılsın neler yaptın..
yasemin, sürmelim.çerkeskızım..nerdesiniz.. öpüyorum yanaktan...opuyorumnanaktan
sağol canım ablammmm benim zormuş be ablam bu işler :gitme: amin inşallah o güzel gönlüne yüreğine sağlık inşallah hepimizin gönlünce olur herşey :Saruboceq: çok öptüm ablacığım cici bakın kendinize sağlıcakla,selametle kaydirigubbakcemile4 :1hug:

günaydın hatunlar,
hafta sonu kimsecikler uğramamış buralara...
ee nasılsınız keyifler nasıl?
bende süper doğrusu, çünkü hemşonuz artık şöfer oldu kızlar, araba aldım sonunda:))
biraz pratiğe ihtiyacım var tabi çünkü 10 yıldır kullanmışlığım yoktu...

günaydın hatunlar,
hafta sonu kimsecikler uğramamış buralara...
ee nasılsınız keyifler nasıl?
bende süper doğrusu, çünkü hemşonuz artık şöfer oldu kızlar, araba aldım sonunda:))
biraz pratiğe ihtiyacım var tabi çünkü 10 yıldır kullanmışlığım yoktu...
günaydın hemşom hihoyyyt ayyyyy ne kadan sevindim yaaaa maşallah canım benim hayırlı olsun ,Rabbim kazasız-belasız kullanmak nasip etsin inşallah :Saruboceq: eee bizi de alıp alıp şöyle turlarsın dimi Yozgat ımızı kaydirigubbakcemile4 kib öptüm opuyorumnanaktan

günaydın hemşom hihoyyyt ayyyyy ne kadan sevindim yaaaa maşallah canım benim hayırlı olsun ,Rabbim kazasız-belasız kullanmak nasip etsin inşallah :Saruboceq: eee bizi de alıp alıp şöyle turlarsın dimi Yozgat ımızı kaydirigubbakcemile4 kib öptüm opuyorumnanaktan

canım ne demek toplanıp şöyle bi çamlık yapsak nasıl güzel olur, 3 yıldır gidemiyorum Yozgatıma burnumda tütüyo...boshayallersmile
darısı hepinize olsun inşallah gerçekten tam bir rahatlık araba.3 gündür kullanıyorum hakkaten ayaklarım yerden kesik zemuszemus

hayırlı olsun aslıcım ev alacaktın araba mı aldın e onunda bi çatısı var sonucta :)

ne kadan sevindin şifa yimin et allah bilamı virsin de ya gülmekten kırıldım :roflol:ya bekara avrat oksaması kolaydır dedı ya bı de ıste o bıttıgımız an sımdı sen yazınca yıne geldı aklıma bak

çerkeskızı çok sağol canım, evide arıyoruz hala bakalım hayırlısı ama araba şarttı artık eşim çok yoğun çalışıyo çocukla bi başıma zor oluyodu araba rahat ettirecek inşallah:))

aslıcım hayırlı olsun güle güle kullan düt dütünü gamyoncuiremsu Allah kaza beladan korusun :Saruboceq:
araba her eve lazım birde cocuk varsa gamyoncuiremsu

aslıcım hayırlı olsun güle güle kullan düt dütünü gamyoncuiremsu Allah kaza beladan korusun :Saruboceq:
araba her eve lazım birde cocuk varsa gamyoncuiremsu

teşekkür ederim hayatım daha iyisi hepinizin olsun :Saruboceq: gerçektende artık araba lüks olmaktan çıktı resmen ihtiyaç oldu kaydirigubbakcemile5

Back