Yozgat///66

hah aynen böyle oluyo, bişey yemedim diyolar ondan sonra ortalığı silip süpürdükleri ortaya çıkınca anlaşılıyo şekerler kolesteroller :olmaz:

evet datlum iyi yağdı, ben eve girince başladı ama şanslıydım :lepi:

amin canım benim inşallah güzel haberler alırız :Saruboceq:
herkese hayırlı cumalar olsun opuyorumnanaktan

çerkescim gözün aydın canım yakışıklı yolda yani Allah sağlıklıca kucağına versin :emir_bebek: darısı sifacımla yasemincime olsun tez zamanda inşallah :Saruboceq:

tesekkur ederım aslıcım eger doktor yanılmamıssa yakısıklı yollda ınsallahh:emir_bebek:

yok bacım o değil hani marketlerdede satılıyor pekmeze benzıyor ama ekşi salatalara kısıra koyuluyo o yüksek tansiyona şeker hastalıgına kolestrole ıyı gelıyo sanırım daha baska hastalıklarada ıyı gelıyomus ama annem tansıyona teyzem kolestrole enıstemde sekerı yukseldıgınde seker hastalıgı ıcın kullanıyor

Allah seni....kız biliyom nar ekşisini evden eksik etmem ben yanlış anlattım sanırım.ama şekere falan iyi geldiğini ilk defa duyuyorum demek istedim.
hani sen bi meyveden bahsetmişsinya dalları yeşil falan diye onun adımı diyorum yaban mersini hah...

selam kızlar ,,,,
dün akşam misafirim vardı az öncede misafirim vardı ..nete giremedim..
aslında bugün bahar temizlğine başlamayı düşünmüştüm. kısmet olmadı..
sizden naber iyisiniz umarım...
kızlar yasemin ve aylin nerde.. haberiniz varmı????

selam kızlar ,,,,
dün akşam misafirim vardı az öncede misafirim vardı ..nete giremedim..
aslında bugün bahar temizlğine başlamayı düşünmüştüm. kısmet olmadı..
sizden naber iyisiniz umarım...
kızlar yasemin ve aylin nerde.. haberiniz varmı????
kolay gelsin ablacığım olsun,can sağolsun olumunekankayizsmile bende ev temizleyip,topluyom :gitme: işlerim öyle çokki guclubacismile taşınma hazırlığı bayağı yorucu oluyor :bbo: hadi hepinizi kocaman öpüyorum,kalın sağlıcakla,Rabbime emanetsiniz dualarım sizlerle yerimseniben :Saruboceq: :delphin:

günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum kızlar:))
çiçeğim hamaratım benim, tez zamanda başlar mis gibi yaparsın pempe panjurlu evini:)şimdiden kolay gelsin canım:))

kolay gelsin ablacığım olsun,can sağolsun olumunekankayizsmile bende ev temizleyip,topluyom :gitme: işlerim öyle çokki guclubacismile taşınma hazırlığı bayağı yorucu oluyor :bbo: hadi hepinizi kocaman öpüyorum,kalın sağlıcakla,Rabbime emanetsiniz dualarım sizlerle yerimseniben :Saruboceq: :delphin:
sağol ablacım.. taşınmak zordur bilirim.. ömrümüz taşınmakla geçti ve halende bitmiyor.
rabbim yeterki sağlık versi..
gittiğim taşındığım her yerde güzel arkadaşlarım oldu..hepsinide çok özlüyorum.. bazılarıyla yakınsa görüşüyorum.. değilse telefonla idare ediyoruz..
inşaAllah seninde güzel hayırlı komşuların olur..:Saruboceq:

günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum kızlar:))
çiçeğim hamaratım benim, tez zamanda başlar mis gibi yaparsın pempe panjurlu evini:)şimdiden kolay gelsin canım:))

evet aslıcım 80 metre kare.. minnacık ev.. tam halalimdeki kırık dökük çerçeveli ev...:roflol:kendi tercihimiz mecburiyetten ..ama çok şükür her zaman...

kızlar sizdede oluyormu bilmiyorum ama..
ben ne zaman buraya girsem,her defasında gizli takipçi oluyor.. yani misafir...

hu hu misafir merakı bırak gel aramıza...kaydirigubbakcemile

Allah seni....kız biliyom nar ekşisini evden eksik etmem ben yanlış anlattım sanırım.ama şekere falan iyi geldiğini ilk defa duyuyorum demek istedim.
hani sen bi meyveden bahsetmişsinya dalları yeşil falan diye onun adımı diyorum yaban mersini hah...

kusura bakma bacım hamıleyken kadınlar beynını 2kısı kullanıyomus ya yarım beyınle anca anladım:roflol:ben aban mersınını hıc gormedım onun ıcın o mu degıl mı bılemeycem gariiiiiii ama nar eksısını deneyın onun ıse yaradıgına sahitliğim var cunkusengözlerimebaksanab

sende hosgeldın 66topıgının sultanı raytınglık bıseyımızde yok neyımızı gozetlıyor acep

sende hosgeldın 66topıgının sultanı raytınglık bıseyımızde yok neyımızı gozetlıyor acep

meraklı biri bes bellisempatiksalakcinni

çerkezim.. 3 günden beri üniversitede şenlik var.. gece yarılarına kadar canlı müzik.. kafamız şişti,
bugünde mango gelmiş.. benim ufaklık arkadaşıyla gitti tepinmeye...laelaelaelaelae

sende gitseydin ya gözünü siyah boyayıp bide zincir tak :roflol:yaz geldı ya antalyaya bıtmez daha gurultusu gecen yaz da beach parktan kafamız sısmıstı bı de havuza gıren cıbıldak sıpalardandelikafadulden
hiç iyi ev sahabı degılsın ha kacırdın misafiri tuzladın mı nööördün

sende gitseydin ya gözünü siyah boyayıp bide zincir tak :roflol:yaz geldı ya antalyaya bıtmez daha gurultusu gecen yaz da beach parktan kafamız sısmıstı bı de havuza gıren cıbıldak sıpalardandelikafadulden
hiç iyi ev sahabı degılsın ha kacırdın misafiri tuzladın mı nööördün

eniştende evde yok.. ne dersin gideyimmi.
saçı sakalı sallaya sallaya.. repmi rockmune ondan yapimm.
zincirim yok ama kapının önündeki bisiklet zincirleri ne güne duruyor...
:lepi::lepi:

git git sonra olay cıkar enıstem senı orda görürse karısmam ama bosver adrenalın olur :roflol:
ooooooooo ayıpsın hic olmamaı bısıklet zıncırı super olur 10numara:hooray:

sağol ablacım.. taşınmak zordur bilirim.. ömrümüz taşınmakla geçti ve halende bitmiyor.
rabbim yeterki sağlık versi..
gittiğim taşındığım her yerde güzel arkadaşlarım oldu..hepsinide çok özlüyorum.. bazılarıyla yakınsa görüşüyorum.. değilse telefonla idare ediyoruz..
inşaAllah seninde güzel hayırlı komşuların olur..:Saruboceq:
canım ablacığım zor bu işler zor :gitme: evet güzel dostluklar ömür boyu buluruz inşallah :Saruboceq: aminnn ablacığımm aminn inşallah :Saruboceq: :1hug:

git git sonra olay cıkar enıstem senı orda görürse karısmam ama bosver adrenalın olur :roflol:
ooooooooo ayıpsın hic olmamaı bısıklet zıncırı super olur 10numara:hooray:
dölek dur bana gaz verme..
hem kocam bana karışmazki..
tutma beni dur bırag bırahh kele.. gidecammm..,:roflol:
ezele bakıyorum.olmasa gitmiştim.. sadece bir duvardan atlicam biliyorsun buraları...:1ninca:

canım ablacığım zor bu işler zor :gitme: evet güzel dostluklar ömür boyu buluruz inşallah :Saruboceq: aminnn ablacığımm aminn inşallah :Saruboceq: :1hug:

şifacım.. yaş geçtikçemi,yada türlü türlü insanlarla karşılaşmaktanmıdır nedir..insan o kadar olgunlaşıyorki..inanki ben hem yaşça benden büyük ve küçüklerlede arkadaş olurum..herkesi dinlerim.. mutlaka öğrendiğim şeyler olmuştur..

:roflol:tellere takılma gopa gopa gıtde gel zaten enistem karıssa bıle senı o boyalı zıncırlı halınle tanıyamaz :roflol:

:roflol:tellere takılma gopa gopa gıtde gel zaten enistem karıssa bıle senı o boyalı zıncırlı halınle tanıyamaz :roflol:

ufaklık geldi bile.. gürültüden,kalabalıktan başı şişmiş..
amann iyiki gitmemişim..:dilcikar:
canısı ben çıkıyorum..
seni çok öpüyorum,
şifacim senide çok öpüyorum...
Allaha emanet olun..yerimseniben

Back