Yozgat///66

sağol canım benim, aynen tek o hasta olmasında ben oluyum boshayallersmile

sağol hayatım opuyorumnanaktan
endişelenme hava değişiminden olabilir.
kızlar düzensizlik yaşıyosanız burda bi topiktede okudum kendimde denedim civanperçemini tavsiye ederim.bardağa bir tutam koyup demliyosunuz 5 dk dinlendikten sonra aç karnına içiyosunuz, ben günde 3 kere içiyodum acayip etkili oldu bende düzene girmişti yerimseniben
bide civanperçemi, aslanpençesi, hayıt tohumu ve papatya karışımıda etkiliymiş ayrıca kisteleri yok ediyomuş.
ben bitki çaylarına biraz meraklıyımdırda :kedi:

benim adet düzensizlik sorunum yok canım
hava değişimi olduğunu sanmıyorum çünkü geçen ay adetim zamanında gelmişti
ilk defa böyle bişey yaşıyorum
neyse hayırlısı bakalım

iyi akşamlar fıstıklar...
nasılsınız ..
aslıcım tavşancıma geçmiş olsun.hakkaten bu aralar herkes hasta...
öpüyorum yanaktan..
sürmelim endişelenme.. aslının dediği gibi bu aylarda hep olur...
yasemin nerdesin yakında ilan vericem kayıp aranıyor diye...
zaracım,hulyacım,kerkeskızım,şifacım.ve tüm adını sayamadığım arkadaşlarım öpüyorum hepinizi..

sağol canım benim, aynen tek o hasta olmasında ben oluyum boshayallersmile

sağol hayatım opuyorumnanaktan
endişelenme hava değişiminden olabilir.
kızlar düzensizlik yaşıyosanız burda bi topiktede okudum kendimde denedim civanperçemini tavsiye ederim.bardağa bir tutam koyup demliyosunuz 5 dk dinlendikten sonra aç karnına içiyosunuz, ben günde 3 kere içiyodum acayip etkili oldu bende düzene girmişti yerimseniben
bide civanperçemi, aslanpençesi, hayıt tohumu ve papatya karışımıda etkiliymiş ayrıca kisteleri yok ediyomuş.
ben bitki çaylarına biraz meraklıyımdırda :kedi:

aslıcım inanmıyorum..buna benzer bişi geçen gün eşimde almaya kalktı..:roflol::roflol:
her bulduğu bitkiyi deniyor.. şeker hastası olduğu için ne bulsa, duysa hemen alıyor..
benide zorlar sende iç diye..:kahve:
evimiz aktarı gekti..:roflol:

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun kısmet nereyse orası olur artık.benim prensesde napsın lojmana geçtikya parktan getiremiyorum burdaki canavarlarla aştı kendini.seninkinin cinsiyeti bellimi?bulantın neyin varmı.annenlere özlemin azalır bebek gelince hayırlısı olsun sende anne olacaksın ha kelebekim:)

hepinizi öpüyom canlar...

ben orda yozgatlı baska canavarlar tanıyorum babası kacakcılıkta calısan tanıstınız mı??denk geldın mı hıc? bulantım bıttı cok sukur cınsıyetıde dun bellı oldu teyzesı doktor %90 erkek dedı zaten bende oğluşum diye sevıyodum.elleme prensesı annesı oynasın parkta doya doya

aslıcım inanmıyorum..buna benzer bişi geçen gün eşimde almaya kalktı..:roflol::roflol:
her bulduğu bitkiyi deniyor.. şeker hastası olduğu için ne bulsa, duysa hemen alıyor..

eşin doğru söylii çiçek ne varsa doğada var şekerim, ilaçları bitkilerden yapıyolar zaten. sen gişinin sözünü dinle iç onlardan faydası gelir zararı dokunmaz a.s

aslıcım gecmiş olsun Rabbim şifa versin :Saruboceq:
kızlar bugün kars'a kar yagdı burda havalar soguk kaloriferlerimiz yanıyor

amin hülyacım,
inanmıyorum yaa mayıs geldi hala kar yağıyo öylemi, gerçi buralardanda belli oluyo antalyanın nisan-mayıs havasına göre soğuk şuan.yok hülyacım sen tatili boşver buraya tamamen yerleşin içiniz ısınsın azcık:))

ben orda yozgatlı baska canavarlar tanıyorum babası kacakcılıkta calısan tanıstınız mı??denk geldın mı hıc? bulantım bıttı cok sukur cınsıyetıde dun bellı oldu teyzesı doktor %90 erkek dedı zaten bende oğluşum diye sevıyodum.elleme prensesı annesı oynasın parkta doya doya

yozgatlı çok arkadaşla tanıştık canım şuan aklıma gelmedi kim olduğu.isim falan söylersen hatırlarım belki.ayy bebişin demek erkekmiş seninde içine doğmuş hayırlı sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil.

ablacım ne varsa otta çöpte var valla bizim evde aktarı geçti heryerde bitki yağları tohumları çayları hatta şuan elimde melisalı rezene çayı var.
buararada enişteye geçmiş olsun annemde şeker hastası eşin nekullanıyoki şeker için?

anama söyleyim bu tarçın işini şekeri düşürdüğünü biliyordum çayıma kabuk tarçın atıyorum ama ona hiç söylememiştim.sağol aslıcığım.tabi arabaşıları löp lüp yutup sonra şekere kolesterole çare arıyorlar ahh ah anlatamıyorumki..

iyi akşamlar kızlar...
öncelikle kerkezkızımı kutluyorum ,gözününz aynın olsun pipisi göründü yani,,:emir_bebek:
Allahım inş. yasemincime ve şifaacıma olsun.(AMİN)..
hulyacım sen Antalya'ya gel derim, pişman olmazsın..yerimseniben
zaracım.eşim ilaç kullanıyor bir ara insülin yaptı..diyet yaptı ve kendine çok dikkat eder..Maşallah..
aslıyrum Antalyaya ne güzel yağmur yağdı demi.. işi çıkışı ıslanmadın demi..sempatiksalakcinni

ben gördüklerimden bişi anlamıyom çiçeam ya doktor gördü öle didi bencede hülya antalyadan pişman olmazsın

hemşocuklarım burda bisey var yeşil saplı ucunda kırmızı kucuk cıcege benzer bıseylerı var ekşi tadı erıge benzıyo yabancılar dağ muzu dıyormus burdakılerde uçkun diyor şeker hastalığına iyi geliyormus sapı yenılıyor belkı farklı ısımlerıde vardır haberınız olsun

ama benim bildiğim en iyi ilaç şeker kollestrol gibi hastalıklara nar ekşisi

herkese günaydın hemşolarım hayırlı cumalar daha uyanan yok heralde.
hepinize çok mutlu,huzur dolu en güzel haberleri alacağınız bir gün diliyorum...

anama söyleyim bu tarçın işini şekeri düşürdüğünü biliyordum çayıma kabuk tarçın atıyorum ama ona hiç söylememiştim.sağol aslıcığım.tabi arabaşıları löp lüp yutup sonra şekere kolesterole çare arıyorlar ahh ah anlatamıyorumki..

hah aynen böyle oluyo, bişey yemedim diyolar ondan sonra ortalığı silip süpürdükleri ortaya çıkınca anlaşılıyo şekerler kolesteroller :olmaz:

iyi akşamlar kızlar...
öncelikle kerkezkızımı kutluyorum ,gözününz aynın olsun pipisi göründü yani,,:emir_bebek:
zaracım.eşim ilaç kullanıyor bir ara insülin yaptı..diyet yaptı ve kendine çok dikkat eder..Maşallah..
aslıyrum Antalyaya ne güzel yağmur yağdı demi.. işi çıkışı ıslanmadın demi..sempatiksalakcinni

evet datlum iyi yağdı, ben eve girince başladı ama şanslıydım :lepi:

hepinize çok mutlu,huzur dolu en güzel haberleri alacağınız bir gün diliyorum...

amin canım benim inşallah güzel haberler alırız :Saruboceq:
herkese hayırlı cumalar olsun opuyorumnanaktan

çerkescim gözün aydın canım yakışıklı yolda yani Allah sağlıklıca kucağına versin :emir_bebek: darısı sifacımla yasemincime olsun tez zamanda inşallah :Saruboceq:

as66 geçmiş olsun şekerim:ecrin_bebek:
kızlar buğün adetim geldi
10 gün erken geldi niyeki yaabilmiyorumkismile
canım geçmiş olsun,kullandığın ilaç varsa olabilir ,sitresten olabilir ya da hava değişimindendir inşallah önümüzdeki ay müjdeni alırız canım :CüvCüv: :Saruboceq:
iyi akşamlar fıstıklar...
nasılsınız ..
aslıcım tavşancıma geçmiş olsun.hakkaten bu aralar herkes hasta...
öpüyorum yanaktan..
sürmelim endişelenme.. aslının dediği gibi bu aylarda hep olur...
yasemin nerdesin yakında ilan vericem kayıp aranıyor diye...
zaracım,hulyacım,kerkeskızım,şifacım.ve tüm adını sayamadığım arkadaşlarım öpüyorum hepinizi..
sağol ablam benim bende kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar...
amin ablacığım amin o güzel gönlüne-yüreğine sağlık inşallah Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah :Saruboceq:
canım hemşom ALLAH razı olsun , hayırlı cumalar diliyorum , yok ben kalktımda gelemedim ,misafirim vardı olumunekankayizsmile
çerkescim gözün aydın canım yakışıklı yolda yani Allah sağlıklıca kucağına versin :emir_bebek: darısı sifacımla yasemincime olsun tez zamanda inşallah :Saruboceq:
amin canım amin ALLAH razı olsun,ağzına,yüreğine sağlık canım inşallah kabul olur hayırlısıyla :Saruboceq:

kelebeğim nar ekşisini ilk defa duyuyorum ama dediğin meyve yaban mersini mi acaba?

yok bacım o değil hani marketlerdede satılıyor pekmeze benzıyor ama ekşi salatalara kısıra koyuluyo o yüksek tansiyona şeker hastalıgına kolestrole ıyı gelıyo sanırım daha baska hastalıklarada ıyı gelıyomus ama annem tansıyona teyzem kolestrole enıstemde sekerı yukseldıgınde seker hastalıgı ıcın kullanıyor

Back