Yozgat///66

kızlar günaydın maşallah nasıl kaynatmışınız öyle, sayfaları takip edemedim valla:))
pörtlettiniz gözlerimi:))
çiçeem benim binamdaki bir daire için görüşcez bakalım hayırlısı...haberveririm gelişmeleri:)
sifaacım ve tüm bebek isteyenlere Allahım tez zamanda nasip eder inşallah:))
aminnnn ALLAH razı olsun ,o güzel yüreğine sağlık, tüm herkesin gönlündekini RABBİM nasip etsin hayırlısıyla :Saruboceq:

oh oooooh ne güzel kaynatmışsınız Şeniz
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin :Saruboceq::emir_bebek:
dualarınızda benide unutmayın tayinimizin cıkmasını coook istiyorum :Saruboceq:

kızlar günaydın maşallah nasıl kaynatmışınız öyle, sayfaları takip edemedim valla:))
pörtlettiniz gözlerimi:))
çiçeem benim binamdaki bir daire için görüşcez bakalım hayırlısı...haberveririm gelişmeleri:)
sifaacım ve tüm bebek isteyenlere Allahım tez zamanda nasip eder inşallah:))

amiiiiiiiiiiiiiinnnnn :Saruboceq:

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin :emir_bebek:

:Saruboceq::emir_bebek:

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin :Saruboceq::emir_bebek:
opuyorumnanaktan amin canım aminnn ya bizde tayin çıkmasını çok istiyoz inşallah olacak gibi sizinde olur inşallah Rabbbim herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

hülyacım yeterince soğukta kalmışsınız artık bu tarafa gelirsiniz inşallah....antalyaaaa...

hülyacım yeterince soğukta kalmışsınız artık bu tarafa gelirsiniz inşallah....antalyaaaa...

aslı 4 yıldır kars'ın sogugunu cekiyorum kışın eksi 30'a kadar düşüyor donuyoruz delikafadulden
memleketi düşünüyoruz ah bir olsa tayin işimiz kısmet :Saruboceq:
aslıcım antalyaya tatile gelirim şekerim sen iste yeterki opuyorumnanaktan

kız ben seni nasıl unuturum bacım bende diyorum kelebeğim evlenince unuttu bizi ortalarda yok diyorum.bacım allah mesut etsin hakkaridemisin yoksa.birde bebişin var demek rabbim sağlıkla kucağına almak nesip etsin sitede düğün foton falan varmı.bu arada sivası yazmayı unutmayın listeye.öpüyom tatlum

unuturmuyum bacım heç hakkarideyim sıteye foto eklemedım dilekceyi verdik sivas düşndük ama eşim bingöl yazdı bi de bu sene özel harekatı şarktan şarka gondermıyolarmıs batıdakılerı doguya cekıyolarmıs onun ıcın bızıde batıya gonderceklermıs ama ne olur ne bıter bılmıyom prensesın napıo op benım ıcın.
çiçeam uzaklara acılmısın bakıyom karaalioğlan parkı falan coskunu gormemıssındır umarım:roflol: bu arada sanayi kaportacı falan cok manzaralı romantık bı tur olmus :jeyyar:
şifacım allah razı olsun duaların ıcın rabbım herkese hayırlısıyla gonlunden gecenlerı versın

unuturmuyum bacım heç hakkarideyim sıteye foto eklemedım dilekceyi verdik sivas düşndük ama eşim bingöl yazdı bi de bu sene özel harekatı şarktan şarka gondermıyolarmıs batıdakılerı doguya cekıyolarmıs onun ıcın bızıde batıya gonderceklermıs ama ne olur ne bıter bılmıyom prensesın napıo op benım ıcın.
çiçeam uzaklara acılmısın bakıyom karaalioğlan parkı falan coskunu gormemıssındır umarım:roflol: bu arada sanayi kaportacı falan cok manzaralı romantık bı tur olmus :jeyyar:
şifacım allah razı olsun duaların ıcın rabbım herkese hayırlısıyla gonlunden gecenlerı versın

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun kısmet nereyse orası olur artık.benim prensesde napsın lojmana geçtikya parktan getiremiyorum burdaki canavarlarla aştı kendini.seninkinin cinsiyeti bellimi?bulantın neyin varmı.annenlere özlemin azalır bebek gelince hayırlısı olsun sende anne olacaksın ha kelebekim:)

hepinizi öpüyom canlar...

ne demek canım seve-seve Rabbim dualarımızı kabul buyursun :Saruboceq: amin canım sağol olumunekankayizsmile

günaydın şekerler,
benim tavşanım yine sümüklü sümüklü geziyo yaa, gözünün içine baktıkça hasta oluyo minik kuşum.

günaydın şekerler,
benim tavşanım yine sümüklü sümüklü geziyo yaa, gözünün içine baktıkça hasta oluyo minik kuşum.
canım geçmiş olsun havalardandır ya bahar havası insanı çarpar derler ya Rabbim bol şifa versin :Saruboceq: olumunekankayizsmile

sağol sifaacım, Allah başka dert vermesin napalım atlatır inşallah yakında.ilaçlarını kullanıyoruz.

aslıcığım geçmiş olsun ay yerim ben o sümüklü tavşanı.insanın çocuğu hasta olmasında kim olursa olsun.Allahım beterinden esirgesin.

as66 geçmiş olsun şekerim:ecrin_bebek:
kızlar buğün adetim geldi
10 gün erken geldi niyeki yaabilmiyorumkismile

aslıcığım geçmiş olsun ay yerim ben o sümüklü tavşanı.insanın çocuğu hasta olmasında kim olursa olsun.Allahım beterinden esirgesin.

sağol canım benim, aynen tek o hasta olmasında ben oluyum boshayallersmile

as66 geçmiş olsun şekerim:ecrin_bebek:
kızlar buğün adetim geldi
10 gün erken geldi niyeki yaabilmiyorumkismile

sağol hayatım opuyorumnanaktan
endişelenme hava değişiminden olabilir.
kızlar düzensizlik yaşıyosanız burda bi topiktede okudum kendimde denedim civanperçemini tavsiye ederim.bardağa bir tutam koyup demliyosunuz 5 dk dinlendikten sonra aç karnına içiyosunuz, ben günde 3 kere içiyodum acayip etkili oldu bende düzene girmişti yerimseniben
bide civanperçemi, aslanpençesi, hayıt tohumu ve papatya karışımıda etkiliymiş ayrıca kisteleri yok ediyomuş.
ben bitki çaylarına biraz meraklıyımdırda :kedi:

Back